Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yok dönemem burası iyi:34::34:ben bebişlerimi alır kucağıma giderim artık.iğnem var her hafta iğne oluyorum ve benım evımde ust katta asansörüm yok her hafta cıkmak zor olur o yusden butda kaldım malesef..
fatma zehra koyamam en uyuz görümcemin ismi:1::1::1::1::1:
sen nasılsın

ne iğnesi o cnm ? ee tabiki Ana ocağı rahat edersin cnm keşke benimde yanımda sürekli biri olsa diye düşünüyorum bazen ayda bir anca geliyorlar bizimkiler neyseki şimdi bebek hazırlıkları için evde değişim olacak gelecekler yardıma..
haha ciddenmiii off neden sevilmez şu görümceler yaa :1:

bizde iyiyiz şükür birazdan kına gecesine gidicem hazırlandım bekliyorum :)

Selammm kızlar moralim çok bozuk
Kanamam başlamayınca bugün tekrar kan testi yaptırdım ve değer tekrar yükselmeye başlamış doktor 2 günde bir test yaptır 1500 olunca bakıcaz dedi bende dış gebelik olabilirmi dedim şuan için birşey söylemek yanlış dedi çok korkuyorum dua edin bana olurmu

pasiiimmm neden dış gebelik diye düşünüyorsun canım anlamadım öyle mi olurmuş
kalbini ferah tutt
ALllahhhhhhh topiğimizin ilk bebeğeine ilk kardeş geliyor yani tek olanlardan:))
maşalah size hiç korkma

Canım sağol şimdi iyim cok şükür.benım 16 haftalıkken kanamam olmuştu o gün bu gundür annemde yatıyorum.burda ınternette yok komşudan yazıyorum..
sanada ne diyim bilemedim canım inşallah yoktur düşündüğün gibi birşey

Maşallah canım daha da iyi ol inşallah sağlıkla tamamla inşallah bu zorlu yolu
Annenin şefkatli kollarına atmışsın kendini keyfini çıkar canım

pasiiimmm neden dış gebelik diye düşünüyorsun canım anlamadım öyle mi olurmuş
kalbini ferah tutt
ALllahhhhhhh topiğimizin ilk bebeğeine ilk kardeş geliyor yani tek olanlardan:))
maşalah size hiç korkma

Canım dış gebeliği düşünmemizin sebebi değerin zaten iyi katlamaması birden düşmeye başlayıp tekrar artması bu sabah kanamam başladı doktora gidicem birazdan maalesef kardeş yarı yolda kaldı:( kısmet hayırlısı böyleymiş demekki

ne iğnesi o cnm ? ee tabiki Ana ocağı rahat edersin cnm keşke benimde yanımda sürekli biri olsa diye düşünüyorum bazen ayda bir anca geliyorlar bizimkiler neyseki şimdi bebek hazırlıkları için evde değişim olacak gelecekler yardıma..
haha ciddenmiii off neden sevilmez şu görümceler yaa :1:

bizde iyiyiz şükür birazdan kına gecesine gidicem hazırlandım bekliyorum :)
evet iyi cidden böyle başlarda eve gıtmek ıstıyordum ama şimdi çok alıştım hiç gidesim yok:)görümce sevilirmi be ne saçma ben son zamanlarda bırak sevmeyi uyuz oluyorum aman dıyorum kendı kendime sinir olma kızların halasına benzer:41::41::41:

Maşallah canım daha da iyi ol inşallah sağlıkla tamamla inşallah bu zorlu yolu
Annenin şefkatli kollarına atmışsın kendini keyfini çıkar canım

Canım Saol bu sabah kanamam başladı 12 de doktora gidicem kısmetten fazlası olmuyor hayatta

pasimm kısmet bu sefer olmasada bence denize kardeşe az kaldı.

Canım Saol bu sabah kanamam başladı 12 de doktora gidicem kısmetten fazlası olmuyor hayatta

hayırlısı olur hakkınızda canım benim sağlıklı olda gerisi önemli değil gerçekten.. iyi haberlerini bekliyorum

evet iyi cidden böyle başlarda eve gıtmek ıstıyordum ama şimdi çok alıştım hiç gidesim yok:)görümce sevilirmi be ne saçma ben son zamanlarda bırak sevmeyi uyuz oluyorum aman dıyorum kendı kendime sinir olma kızların halasına benzer:41::41::41:

pasimm kısmet bu sefer olmasada bence denize kardeşe az kaldı.

ayy al bendende o kadar aynen senin gibi düşünüyorumm son amanlarda bende sinir olmaya başladım valla Allah iyilik versin bizlere..

Canım dış gebeliği düşünmemizin sebebi değerin zaten iyi katlamaması birden düşmeye başlayıp tekrar artması bu sabah kanamam başladı doktora gidicem birazdan maalesef kardeş yarı yolda kaldı:( kısmet hayırlısı böyleymiş demekki
SEN İYİ ol gerisi boş
Allah hayırlısıyla sağlıkla versin
öp denizi

Kanamam başlamayınca bugün tekrar kan testi yaptırdım ve değer tekrar yükselmeye başlamış doktor 2 günde bir test yaptır 1500 olunca bakıcaz dedi bende dış gebelik olabilirmi dedim şuan için birşey söylemek yanlış dedi çok korkuyorum dua edin bana olurmu

melisim canım maşallah sağlıkla kucaklamışsın kuzucuklarını rabbim bahtlarını ömürlerini güzel eylesin isimleri çok güzel isimleriyle büyüsünler inşallah efeciğinde tez zamanda evine gelsin...

canım benimm çok özledim pasim yaa çok sağol tatlım amin inşallah
canm üzülme Rabbim nylerse güzel eyler ne büyük bir mucize bulmuş seni ama kısmet en hayırlı zamanda denize kardeş gelir inş.

deryoşumm çook özledim sizii metuşu öp

Bİrselim ne yapıyorsun fıstık
isim demişsin al sana isim Umay benım çok beğendiğim bir isimdir
öpüyorum
:) iyiyim deryacım sağol :) sen nasılsın metuş nasıl
Ayşe çok güzel bir isim tek başınada güzel bence ;)
içlerinden taha yı beğendim bir tek tuğra da düşündük bi ara haklısın isim çok tuğrul :) heh sanada buldum tuğçe :1: doğuma daha çok var kararlaştırırz heralde :)

Süpersinizz maşalllahhhhh :nazar: Rabbim ömrünü hayırlı etsin sağlıkla büyüsün inşallah
evet bazende sadece ayşe düşünüyoruz bakalım hayırlısı :)
evet düşünürüz daha
canım korkma inş. güzel degerlere ulascak canını sıkma dualarımız senınle

he kızlar bu arada kızımın birinin ismi
ayşe zehra olucak inşallah ama diğeri hala isimsiz:1:yardımcı olursanız sevinirim
orlic adaşmı oluyorlar ne:34::34::34:

:) bence hep adaş gidicez 2.bebeğimde kız olursa adı zehra olcak inş.
ayşe zehra bende düşündümde ikisi birden agırmı olur dedım.
ayrı ayrıda koyabılırsın hayalcım birine ayşe ....(2. isim) digerine zehra .... (2isim)
hoş olabilri
hayırlısı olsun inşallah

bebişcim nasılsın iyimisin inş.?

Kızlar herkese selam olsun bugün yine kan testi yaptırdım sonuç çok olmasada yine yükselmiş dün çok kanamam oldu bugün daha iyiyim doktor Çarşamba testi tekrarla dedi kanamam çok yoğun devam ederse kürtaj yapıcaz dedi hakkımda hayırlısı beklemedeyim yani
Sizlerde iyidinizdir inşallah

merhaba kızlar.. onca güzel haber gördüm içim açıldı inanın ki. hepinizi tebrik ediyorum toptan.
benim haberim çok uymuyacak ortama ama yine benim için de dua edin..

tedaviye başladık alt sınırda ilaçla başladık 15 yumurtam oldu. büyüklükleri de güzeldi.
ancak tedavinin sonunu getiremedik.
çünkü yumurtalarımın hepsi kalitesiz çıkmış.
artık sebepsiz infertilitenin sebebini bulduk.
hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki. uzun bi süre bişey düşünemiycez sanırım artık.Üzüldüm ama isyan etmek istemiyorum. Rabbim her şeyin en iyisini bilir.
derya(yokh) canım bende de kanda pıhtılaşma çıktı.

Son düzenleme:
Kızlar herkese selam olsun bugün yine kan testi yaptırdım sonuç çok olmasada yine yükselmiş dün çok kanamam oldu bugün daha iyiyim doktor Çarşamba testi tekrarla dedi kanamam çok yoğun devam ederse kürtaj yapıcaz dedi hakkımda hayırlısı beklemedeyim yani
Sizlerde iyidinizdir inşallah
ahhh pasiimm minik yaramazlık yapıyor ha içeride
AALlahım ne verirse sağlıkla versin,gönlündeki olsun canım benım öpüyorumm
bizi haberdar et lütfen

merhaba kızlar.. onca güzel haber gördüm içim açıldı inanın ki. hepinizi tebrik ediyorum toptan.

tedaviye başladık alt sınırda ilaçla başladık 15 yumurtam oldu. büyüklükleri de güzeldi.
hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki. uzun bi süre bişey düşünemiycez sanırım artık.Üzüldüm ama isyan etmek istemiyorum. Rabbim her şeyin en iyisini bilir.
karanfill canımmm nasılsın
sizin sebep kalitesiz yumurtamı yani şimdi
sen tevekkül eden birisin Rabbim sizin de yüzünüzü güldürecek inşallah

ahhh pasiimm minik yaramazlık yapıyor ha içeride
AALlahım ne verirse sağlıkla versin,gönlündeki olsun canım benım öpüyorumm
bizi haberdar et lütfen

karanfill canımmm nasılsın
sizin sebep kalitesiz yumurtamı yani şimdi
sen tevekkül eden birisin Rabbim sizin de yüzünüzü güldürecek inşallah

İyiyim elhamdülillah canım.
sanırım öyle.
doktora göre henüz karar vermek için erken. bir deneme daha yapalım ilaçları ve protokolü değiştirelim bir daha deneyelim dedi.
ama kendimde o cesareti bulamıyorum.
canım benim için çok büyük bi imtihandı ağlamaktan halsiz düştüm.
tedavi yarıda kalınca bi garip oldum. İsyan etmedim ama ağlamaktan da kendimi alamadım.
hormonlar düzgünse bu ilaçlar yumurtayı kalitesiz yapabiliyormuş ama bunlar sadece ihtimal.
eşim istemiyor tekrar ilaç almamı. yolumuza böyle devam edelim diyor. Rabbim verirse öyle de verir diyor.tüp bebeği de ilaçsız yapmıyorlar ki.
eşimin değerler düzeldi elhamdülillah. işte yememe içmeme dikkat etcem yumurta kalitesini artıran besinler yemeye devam etcem. şimdilik öyle düşünüyoruz.

cee eeee
buldum seni arkadas
geçmiş olsun, bi üzüntü yaşamışssın anladıgım kadarıyla
çok üzüldüm.
Allah en kısa sürede senin ve tüm arkadaslarının evinizi bebekle şenlendirsin. amin.

İyiyim elhamdülillah canım.
sanırım öyle.
doktora göre henüz karar vermek için erken. bir deneme daha yapalım ilaçları ve protokolü değiştirelim bir daha deneyelim dedi.
ama kendimde o cesareti bulamıyorum.
canım benim için çok büyük bi imtihandı ağlamaktan halsiz düştüm.
tedavi yarıda kalınca bi garip oldum. İsyan etmedim ama ağlamaktan da kendimi alamadım.
hormonlar düzgünse bu ilaçlar yumurtayı kalitesiz yapabiliyormuş ama bunlar sadece ihtimal.
eşim istemiyor tekrar ilaç almamı. yolumuza böyle devam edelim diyor. Rabbim verirse öyle de verir diyor.tüp bebeği de ilaçsız yapmıyorlar ki.
eşimin değerler düzeldi elhamdülillah. işte yememe içmeme dikkat etcem yumurta kalitesini artıran besinler yemeye devam etcem. şimdilik öyle düşünüyoruz.

anlıyorum canım üzülmekte ağlamakta haklısın
ama bak pasiye tüp bebekten sonra hamile kaldı Rabbım ol dedi çünkü
Tez zamanda tüm isteyenlere de ol desin inşallah
üzüntün son bulsun

canım yaa senı merak edıyodum ne zmndır
ates topıgınde de hıc denk gelmedım arada gırıp cıktım ama
nasılsın cnm? Kotu bı tecrube yasamıssın gecmıs olsun
ama ınanıyorumkı rabbım hayırlı zamanda hayırlısını nasıp edecek canım
herbırı ımtıhan ıste cok canımızı yakıyo uzulmekte elbette haklısın
ama ben ınanıyorum ve gonulden dua edıyorumkı
naazlı kızın bıgun kendılıgınden gelıverecek ınsallah :nazar:
pıhtılasma cıktı demek, olsun onun caresı var
bılıyosun benden az cok durumu allah caresız dert vermesn ınsallah
coraspıne baslasaydın sen sımdıden drun ne dedı?
Bıde hangı faktor hangı gende mutasyon cktı?

canım yaa senı merak edıyodum ne zmndır
ates topıgınde de hıc denk gelmedım arada gırıp cıktım ama
nasılsın cnm? Kotu bı tecrube yasamıssın gecmıs olsun
ama ınanıyorumkı rabbım hayırlı zamanda hayırlısını nasıp edecek canım
herbırı ımtıhan ıste cok canımızı yakıyo uzulmekte elbette haklısın
ama ben ınanıyorum ve gonulden dua edıyorumkı
naazlı kızın bıgun kendılıgınden gelıverecek ınsallah :nazar:
pıhtılasma cıktı demek, olsun onun caresı var
bılıyosun benden az cok durumu allah caresız dert vermesn ınsallah
coraspıne baslasaydın sen sımdıden drun ne dedı?
Bıde hangı faktor hangı gende mutasyon cktı?
sağolasın canım sen de kavuşmuşsun minik kızına.
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah.
mthfr 677 li olan heterezigot çıktı canım.
doktor homozigot değil önemli değil bişey olmaz dedi ama biz yine de riske atmayalım dedik. sonuçta pıhtılaşma topiğinde benim gibi olup bir çok düşük yapan var. ama ecopirin olsun iğneler olsun hepsi kaldı öylece. transfer sonrası için bir koca torba ilaç almıştık. hepsini kaldırttım eşime.
ne biliyim belki de böylesi hayırlı bizim için.
cee eeee
buldum seni arkadas
geçmiş olsun, bi üzüntü yaşamışssın anladıgım kadarıyla
çok üzüldüm.
Allah en kısa sürede senin ve tüm arkadaslarının evinizi bebekle şenlendirsin. amin.

kaç gündür aklımdasın canım ha bugün ha yarın özel mesaj atcaktım sana.
beni merak eden bir çok arkadaşım var burda çoğu var özel mesaja üşeniyor insan seni de bi yerde yakalasam diyorudum.
çünkü herkese özel mesaj yazarken yaşadıklarımı bir kez daha yaşıyorum üzülüyorum.
durum böyle işte canım. doktor bir deneme daha diyor ama ben çok kötü oldum yumurta toplandı herşey çok güzeldi. büyümeler yumurtalıkların verdiği tepkiler..hormon değerleri.. rahim kalınlığı.. ama yumurtalar çok kalitesiz çıkmış öyle olunca iptal oldu.
sen nasılsın????

sağolasın canım sen de kavuşmuşsun minik kızına.
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah.
mthfr 677 li olan heterezigot çıktı canım.
doktor homozigot değil önemli değil bişey olmaz dedi ama biz yine de riske atmayalım dedik. sonuçta pıhtılaşma topiğinde benim gibi olup bir çok düşük yapan var. ama ecopirin olsun iğneler olsun hepsi kaldı öylece. transfer sonrası için bir koca torba ilaç almıştık. hepsini kaldırttım eşime.
ne biliyim belki de böylesi hayırlı bizim için.

kaç gündür aklımdasın canım ha bugün ha yarın özel mesaj atcaktım sana.
beni merak eden bir çok arkadaşım var burda çoğu var özel mesaja üşeniyor insan seni de bi yerde yakalasam diyorudum.
çünkü herkese özel mesaj yazarken yaşadıklarımı bir kez daha yaşıyorum üzülüyorum.
durum böyle işte canım. doktor bir deneme daha diyor ama ben çok kötü oldum yumurta toplandı herşey çok güzeldi. büyümeler yumurtalıkların verdiği tepkiler..hormon değerleri.. rahim kalınlığı.. ama yumurtalar çok kalitesiz çıkmış öyle olunca iptal oldu.
sen nasılsın????

sagol canım kavustuk sonunda
allah sanada nasıp etsın ınsallah.
Doktorun haklı bak ben homozıgottum
tek basına bu faktorler cok rısk olusturmuyomus bıle
ama dedıgın gıbı acaba kalmasın dıe ınsanın aklnda
onlem alınıyo ıste.
Ilaclarını kullanarak devam edeceksn ınsallah sakla o posetlerı
ve bence yılma, doktorunu dınle ara vermeden tekrar dene.
Efesudeyı dusun bak ılkınde basarısız olmustu.
ama snra geldı melegı.senınde gelecek yeterkı bıraz daha cesaret annesı hadı.

Back
X