- Konu Sahibi bebisimolsun
- #16.721
SLM KIZLAR
umarım iyisinizdir
nazcım hayırlı olsun kızın oluyormuş :) sağlıkla al kucagına :)
soni naptın ne durumdasın doğum yakınmı haber et
bebişcim benim bat 7 ocak yanlış yazılmış :) küçük fındıklar nasıllar gaz sorununu aşabildinmi biraz:)
ama hayalcım ya 2 si süslü 2 si eski isim olmuyomu yanlış olmasın dediğim tabi fikir sadece
ayşe melike- zehra berra yada
ayşe berra -zehra melike olsa sankı ? ayşe büyüyünce demezmi beimde 1 ismim süslü olsaydı die :)
bu arada kızlar korktugum başıma geldi ve tansiyon problemim nüksetti malesef. 1 gun cıhaz takıldı koluma ve tans.ölçümü yaptı değerler yüksege yakın cıkınca ilaç başladı dr. kardiyolojı ile birlikte yürütüyoruz durumu. gunde 2 kez ilaç alıyorum. tabi erken dogum riski içinde bebişin akcıgerlerini geliştirmk için igne falan yaptı. riskimiz mevcut cünkü. yediklerime falan dikkat etmeye çalışıyorum ama bi anım bi anımı tutmuyor. ilaca başlayalı şişliklerim azaldı baya biraz rahatladım ama yinede üzülüyor insan.
hakkımızda hayırlısı olsun öptum
umarım iyisinizdir
nazcım hayırlı olsun kızın oluyormuş :) sağlıkla al kucagına :)
soni naptın ne durumdasın doğum yakınmı haber et
bebişcim benim bat 7 ocak yanlış yazılmış :) küçük fındıklar nasıllar gaz sorununu aşabildinmi biraz:)
bızım kızlar adaş olcak bu gidişle bizde ayşe berra diyoruz artık son olarak epeydir düşünüyorduk ama ben ısınamıyordum berra ismine cok dıye ama galiba berra kalcak :)isim zor iş ozellikle kız ismi oğlan olaydı bir sürü isim bulurdum
kızımın biri ayşe zehra diğerinin adı da melike berra olucak sanırım 1 haftadır değişmedi:))
nil güzel isim![]()
ama hayalcım ya 2 si süslü 2 si eski isim olmuyomu yanlış olmasın dediğim tabi fikir sadece
ayşe melike- zehra berra yada
ayşe berra -zehra melike olsa sankı ? ayşe büyüyünce demezmi beimde 1 ismim süslü olsaydı die :)
bu arada kızlar korktugum başıma geldi ve tansiyon problemim nüksetti malesef. 1 gun cıhaz takıldı koluma ve tans.ölçümü yaptı değerler yüksege yakın cıkınca ilaç başladı dr. kardiyolojı ile birlikte yürütüyoruz durumu. gunde 2 kez ilaç alıyorum. tabi erken dogum riski içinde bebişin akcıgerlerini geliştirmk için igne falan yaptı. riskimiz mevcut cünkü. yediklerime falan dikkat etmeye çalışıyorum ama bi anım bi anımı tutmuyor. ilaca başlayalı şişliklerim azaldı baya biraz rahatladım ama yinede üzülüyor insan.
hakkımızda hayırlısı olsun öptum

Son düzenleme: