- 30 Ocak 2015
- 19.392
- 25.385
- 798
- 29
- Konu Sahibi muezza1694
bence bu kadar erken farkına varmısken ayrıl ailene saygı göstermeyen deger vermeyen sanada deger vermez evlenincede düzelmez daha beter olur bu seferde evliyken bosanmak daha zor olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee?Yaptiklarindan sonra defalarca ozur diliyor helallik istiyor ben bir salagim beni affet cok agir konustum beni birakma diye yalvariyor![]()
Bende cok sevdigim icin affediyorum bisey diyemiyorum..
kendini bile bile atese atma o kadar haketmeyen insan mutlu oluyo ki deger vermeyen sevmeyen seviyosun ama deger görmüyosn smdi affedersn ama sonra zoruna gider üzülürsn cok ilgi beklersn göstermez yada daha cok dsünmek icin nisanlılık sürecini uzatBende cok sevdigim icin affediyorum bisey diyemiyorum..
Dugunumuz ekimde o bana birkac sefer tartismalararimzda dugunu ertelemeyi teklif etti bende kabul ettm fakat sonra ben dayanamam ertelemeyelim diye yalvardi sizce ertelemek biraz daha tanimaya yardimci olurmu ?kendini bile bile atese atma o kadar haketmeyen insan mutlu oluyo ki deger vermeyen sevmeyen seviyosun ama deger görmüyosn smdi affedersn ama sonra zoruna gider üzülürsn cok ilgi beklersn göstermez yada daha cok dsünmek icin nisanlılık sürecini uzat
tanımaya ve bence kararını daha iyi vermene yardımcı olur iyice düsün iyi yönlerini kötü yönlerini hakaretlerine ne kadar dayanablrsn dayansan bile senin psikolojin bozulur keske evlenmeseydm diye kendini mahvetcegine biraz daha düsün ve karar verDugunumuz ekimde o bana birkac sefer tartismalararimzda dugunu ertelemeyi teklif etti bende kabul ettm fakat sonra ben dayanamam ertelemeyelim diye yalvardi sizce ertelemek biraz daha tanimaya yardimci olurmu ?
o zaman ne diyelim istiyorsun? kusura bakma da burdaki aklı basında kimse sana devam et demeyecektirBende cok sevdigim icin affediyorum bisey diyemiyorum..
Canim yapma bu kotulugune kendine. Yanindayken dunyanin en mutlusuyum diyorsun, muhtemelen daha once ciddi bir iliskin yasamadigindan sen oyle saniyorsun.Oncelikle mesajlariniza cevap yazmaktan korktum herkes olumsuz tepkiler gostermis hepsini tektek okudum.. Ama ayrilmayi istemiyorum eger ayrilirsam psikolojim bozulur cunku cok fazla yogun yasiyorum ona olan duygularimi hanimlar bana yol gosterecek birseyler soyleyin ayrilmak kesin cozum mudur ? Ben onunla mutlu olmak isttiyorum cunku beraberken yanyaneyken dunyanin en mutlu insani yapiyor beni. Aileme de hakaret olarak kufur vs etmedi orayi biraz kapali yazmissim anlasilmamis sadece tartistigmiz zamanlarda senin annen dolduruyor seni diyor yani ben insani gozinden tanirim diyor o sana boyle boyle yap diyor demi diyor. Oysa annem hic yorum yapmaz yapsada yapici olur. Sosyal medyadan tanistik ama bu kadar cabuk ilerlememizin nedeni ailelermizin cok fazla ortak tanidik ve referanslarinin olmasi akrabalarimin vs onun ailesini cok iyi tanimalariydi. Nisanlimda cok durust ve guvenilir o konuda bi sikayetim yok sadece ilgisiz ve biraz ailesine duskun biraz da sert tartistigimiz zamanlarda kendine sozlerine hakim olamiyor sen yalancisin yalan atma anlama kapaaiten varmi diye hakaretler ediyor sadece .. Yani birazda boyle acmis oldum konuyu..
evliliğin bana göre birinci kuralı saygı ikinci kuralı güven bunlar olmadan o evlilik nasıl yürür bilemiyorum takıymış nişanmış onlar için belki hevesiniz vardı ama aileniz istememiş ayrıca bu tür şeyler çok karşıyım yok şu kadar olsun yok bu kadar olacak bu nedir allah aşkına zaten erkek tarafı oğluna yapıyor ne yapıyorsa ne istiyorsa onu taksın şahsen ben hiç bir şey talep etmedim herkesin gücü neye yeterse onu taksın aileniz bu durumdan haberdar mı onların nişanlınız hakkında ki görüşleri neler yazdıklarınızı ben yaşamış olsaydım hiç düşünmez ayrılırdım evlenip boşanmaktansa nişan atarım daha iyi ilgisizlik insanı hayata küstürür evlenmek için evlenmeye gerek yokBende cok sevdigim icin affediyorum bisey diyemiyorum..
Dun bu konuyu. Onunlada konustum artik beni gun icinde daha sık aramaya basladi masallah diyim yani neden aramadiigi zamanlarda bizim icin kosturdugunu soyluyor ev aldi onun abonelerine kosstuyorum evimiz icin kombi ariyorum fln diyor simdi bu gun aradiginda artik seni daha sk arayacagim triplerine maruz kalmamak icin dedi sen neden bni hic aramiyorsun dedi biraz da sen beni merak etsen ne olur dedievliliğin bana göre birinci kuralı saygı ikinci kuralı güven bunlar olmadan o evlilik nasıl yürür bilemiyorum takıymış nişanmış onlar için belki hevesiniz vardı ama aileniz istememiş ayrıca bu tür şeyler çok karşıyım yok şu kadar olsun yok bu kadar olacak bu nedir allah aşkına zaten erkek tarafı oğluna yapıyor ne yapıyorsa ne istiyorsa onu taksın şahsen ben hiç bir şey talep etmedim herkesin gücü neye yeterse onu taksın aileniz bu durumdan haberdar mı onların nişanlınız hakkında ki görüşleri neler yazdıklarınızı ben yaşamış olsaydım hiç düşünmez ayrılırdım evlenip boşanmaktansa nişan atarım daha iyi ilgisizlik insanı hayata küstürür evlenmek için evlenmeye gerek yok
seni kırmak kafanı karıştırmak istemem ama erkek milleti boşluktayken böyle konuşur ilgi bekler ama bir süre sonra eski haline döner biraz daha bekle bakalım arama ilgilenme o ne yapacak bekle görDun bu konuyu. Onunlada konustum artik beni gun icinde daha sık aramaya basladi masallah diyim yani neden aramadiigi zamanlarda bizim icin kosturdugunu soyluyor ev aldi onun abonelerine kosstuyorum evimiz icin kombi ariyorum fln diyor simdi bu gun aradiginda artik seni daha sk arayacagim triplerine maruz kalmamak icin dedi sen neden bni hic aramiyorsun dedi biraz da sen beni merak etsen ne olur dedi
Vallaa pek umrunda olmaz cunku ya kendine cok guveniyor ya da bana cok guveniiyor onu terk edemeyeceime dair ona bu guveni nasil verdim bilmiyorum sanirim bu kadar erken davrandigim icin ..seni kırmak kafanı karıştırmak istemem ama erkek milleti boşluktayken böyle konuşur ilgi bekler ama bir süre sonra eski haline döner biraz daha bekle bakalım arama ilgilenme o ne yapacak bekle gör
bence de olmamalı o güveni karşısında sessiz kalarak vermişsin her şeyi görmezden gelerek kendini ezdirme dünya bir tek onun etrafında dönmüyorVallaa pek umrunda olmaz cunku ya kendine cok guveniyor ya da bana cok guveniiyor onu terk edemeyeceime dair ona bu guveni nasil verdim bilmiyorum sanirim bu kadar erken davrandigim icin ..