• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sebepten ayrılmak mı gerekir

resmen bahane bu..
ama saçma bi bahane ne alaka yani taaa ortaokulu kurcalamış...

böyle salakça bi ayrılık sebebi görmedim seni sevmiyormuş demek ki, yaptığı ego tatminimidir nedir anlamadım. Allahtan gerçek yüzü çabuk ortaya çıkmış verilmiş sadakan varmış bu adamla zaten olmazdı

Hemen atlamak için bulusmadin da.. 1,5 ay içinde sözlenmek "hemen atlamak" degilde ne oluyor?
Zaten 1,5 ay içinde evlemek istiyen sahislara saglikli degil gözü ile bakiyorum.

Velev ki siz istisnasiniz, harika, ayni filmlerdeki gibi bir ask yasiyorsunuz, adam hiç bir sekilde olgun, kendi ayaklarin üzerine duran bir insan degil. Ne demek "babam eve bakmiyor", yada dügün yapmak için insan araba satarmi? Adamin parasi yok, evliligi düsünüyor güya..

Sanirim sende pek mantikli düsünemedin artik. Geçmis iliskinden dolayi sevgi, ve aski o kadar özlemissinki gözün döndü sanirim. Artik o çoçugu fazla düsünme, iyikine olmamis bu is. Yinede ders olsun sana, 1,2 ay içinde evlenmek istiyen insandan hayir gelmez.

Ha gerçekten nedeni merak edersen, adam olgun olmadigi için bir an kafasina vurdu bu evlilik olayi. Yani ilk basta o laflari zirvaladi ancak bu isin ciddiyeti sonradan aklina geldi. Tabiki adam buna hazir degildi. Daha 1,5 aydir tanimis oldugu bir kiz için böyle bir adam asla arabasini satamazdi zaten. Ondan dolayi böyle saçma bir bahane ile geliyor ki üstelik suç sende kalsin, onda kalmasin diye. Yani kisacasi yol ver gitsin..

eve bakmamasından kastım.babası içki içiyor arkadaşlarıyla saf bulduklarından hesabı bunun üzerine kitliyolar.kardeşinin dersane parasını bile abisi yani beni bıakan kişi ödüyor :/
ciddiyeti görünce kaçan tiplerdenmiş maalesef.

Bir arkadaşımda sizin gbi orta okulda su anki kocasinin kardeşiyle çıkmıştı kocası bunu biliyodu ve gülüp geçtiler 3 yillik evliler düşün oz kardesi. Eğer birini gerçekten sevdiysen bunların hiçbiri bahane değil. Arkadaşın tek sorunu zora gelememesi. Maalesef bazı erkekler boyle korkak oluyor

yani ,işte gerçekten seven insan gögüslüyor her şeyi,bahane göstermıyor,ne guzel onların adına sevindim..

İyi de bu mevzu siz küçükken yaşanmadı mı?

Yani ilişkiye başlarken, size çiçekler gönderirken, evlilik konusunu konuşurken bu durumu bilmiyor muydu?

Ortaokuldayken iki tur attığınız insan iş ciddiye binince mi problem olmuş?

Bakmış siz evliliğe hazırsınız ve bir açığınız yok zaten haberdar olduğu bir konuyu gündeme getirmiş...

Evlilikten kaçmak için ne yapacağını şaşırmış adam...

bu insanlar neden ilk başta gerçek yuzlerını göstermezler anlamış değilim

Back
X