Anket Bu sebepten boşanırmıydınız

Bu sebepten boşanirmiydiniz

• Evet

OY: 8 3,3%
  • Hayır

OY: 233 96,7%

• Ankete Katılan
    241
Yok artık ne boşanması. Valla eskinin insanlarının canı yokmuydu neleri çekiyodular. Boşanmak bu kadar sıradanlaşmamalı yaa. Eşinle iyiymişsin işte yuva kurmak kolay mı

Birlikte otursaniz napardiniz acaba esinize saygıniz olduğunu düşünmüyorum bnce sizde çok bencilsiniz

Sizin aileniz nerede hanımefendi ? Yılda 3 hafta kalsın insanlar ne olmuş yani. Eşiniz hatrına sesinizi çıkartmasanız şu 3 günlük dünyada kalp kırmadan neden yapamıyoruz ki anlamıyorum. Herkesin yaptığı kendine

Valla boşanılabilir bundan ya.
Kalan 49 hafta dünya iyisi ise 3 hafta idare ederim.
Zaten pürüzleri olan adamsa ve ayrılınca maddi manevi iyi olacaksam boşanırım.

Boşanmam.. ya genelde gelinleri tutarım ama bazen abartılıyor.
Ben şimdi ileride oğlumun evinde 3 hafta kalamayacak mıyım? Hemde sene de 1 kere..
Çok üzülürdüm.. ya da benim ailem ne kadar kötü olursa olsun eşim ailemi istemese çok üzülürdüm.

Eğer eşin senin yanındaysa.. seni anlıyor ve beraber babasını idare etmeni istiyorsa eşini de seviyorsan bence değer idare etmeye.

Yalnız sana kötülük yapılıyorken eşinde bunu görmüyor ve ısrarla ailesini destekliyorsa o zaman tabi düşünülür.

O dediğin özelliklere sahip kayınpeder bende de var.
Biz senenin 365 günü beraber oturuyoruz.
Ben hiç yaşamayayım o zaman

siz bu fikri kocanıza bir söylesenize

‘hayatım, senede 20 gün ananı babanı idare etmektense ben senden boşanmaya karar verdim.’

adam bön bön bakar yüzünüze ,
iyi de biz zaten evli değiliz şu durumda, der.

sevmediğiniz adamla evli kalmayın. insan sevdiği adamı 20 gün için bırakmaz.

Görmezden gelin. Her sözlerini, hareketlerini, eylemletini kafaya takmayın. Çok ciddiyedd almayın. boşanacak ya da aynı şehre taşınacak bir sebep görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…