Anket Bu sebepten boşanırmıydınız

Bu sebepten boşanirmiydiniz

• Evet

OY: 8 3,3%
  • Hayır

OY: 233 96,7%

• Ankete Katılan
    241
Bazen şöyle bi düşünüyorum ben bu adamı boşasam kayinpeder hayatımdan tamamen çıkacak yoldan geçen bi adam olacak benim için evime gelemeyecek sesini duymayacagim düşüncesi bile rahatlatıcı geliyor

İşte kendi ailem yatıya gittiklerinde iki günden fazla kalmazlar zaten misafirliğe de sık gitmezler ben de bile 3. Gün tutamadım evde gittiler . Tuhaf geliyor haftalarca kalmak kendi ailemden gormeyince

Yılda 3hafta cok iyi rakam
En mesafelimiz ayda 1 görüşüyor:)
Ozaman hepimiz boşayalım adamları:)

İşte kendi ailem yatıya gittiklerinde iki günden fazla kalmazlar zaten misafirliğe de sık gitmezler ben de bile 3. Gün tutamadım evde gittiler . Tuhaf geliyor haftalarca kalmak kendi ailemden gormeyince
her insani bir tutamazsiniz annem bana gelir 2 3 gun kalir ayni sehirdeyiz cunku ama baska sehirde abime gidince 1 hafta bazen duruma gore 2 hafta kalir

Eşiyle sorunu olmayan ailesinden dolayı boşanmayı düşünüp de olan yuvasını yıkmasın.
Tahammül edilemez olabilir ama üç hafta dayanacaksınız mecbur, bir de aynı sokakta oturmak zorunda olanlar var.
Böyle bir sebepten yuva dağıtılmaz, dost düşman güldürülmez.

sen yine iyiymişsin 11 ay sana kalıyor senede
ya mıç mıç hep iç içe yaşasaydın
çat kapı gelmeleri ve 12 ay boyunca koloniler halinde dolansaydın

şükret

hayatımda gördüğüm en iyi cevap:)

hayatımda gördüğüm en iyi cevap:)

Bisan bence. Anası babası yılda 20 gün geliyor diye boşanmayı düşündüğün adamın zaten senin için bir değeri yoktur. Boşan o da kurtulsun sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…