- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Sadece merak tabiki o şekilde karar vermeyecegimgerçekten boşanıp boşanmayacağınıza anketle karar verecekseniz ben de oyumu kullanayım.
siz bu fikri kocanıza bir söylesenize
‘hayatım, senede 20 gün ananı babanı idare etmektense ben senden boşanmaya karar verdim.’
adam bön bön bakar yüzünüze ,
iyi de biz zaten evli değiliz şu durumda, der.
sevmediğiniz adamla evli kalmayın. insan sevdiği adamı 20 gün için bırakmaz.
Yanlış düşünüyorsun güzelim.Altinla ,takiyla insana verilen değer ölçülüp biçilmez.Hem belki diger ogullari bilezik alip "al bunu esime tak " diye onlara verdi bunu bilemezsin. Esinin ailesi hic altın takmasinlar ama senin kararlarina saygı duysunlar,fikirlerini söylesinler ama o fikirleri uygulamadigin için sana tavır gostermesinler, sana laf sokma derdinde olmasınlar,ailene saygısızlık yapmasinlar bunlar daha önemli bence. Otur bir düşün asıl sıkıntın eşinin ailesine hizmet etmekle ilgili bir sorunsa esin sana bu konuda yardım etsin ...Yemek yapıyorsan ama ağız burun kıvırıp yemek yarismasindaymissiniz gibi yorum yapan aile üyeleri varsa dışarda yiyin ...esin onlarla evde bırakıp arkadaşları ile dışarı çıkıyorsa bunu eşinle konuşup hallet ama esine doğrudan "ben senin aileni istemiyorum" diyip de evliliğinin sorunsuz yürüyeceğini düşünmeBen evlenirken hiç bir beklenti içine görmedim maddi anlamda sadece bir tane bilezik takarak düğün yapıldı sesimi cikarmadim bunlarda benden birşey beklemezler diye ama öbür gelinlerine taktılar takistirdilar cefalari da bana düşüyor eziyetler de bunların geleceği haberi gelince inanın karnıma ağrı giriyor stresten
Eşinizle sorun yoksa hayır tabi ki, boşanılmazHer yıl düzenli olarak gelen ve geldiği zaman da 3 haftadan önce gitmeyen kayinvalide ve kayinpederim var. Sorun şu ki kayinpederim bir insanda nefret ettiğim hangi özellikler varsa hepsini taşıyan biri. Bencil , cimri , hep kendi dediği dedik , oğlunu maddi anlamda sömürmeye meraklı vs. Sirf bu yüzden yani belki senede bir ay evin içinde görmeye tahammül edemedigimden seneye bunlarla aynı şehre bile taşınmayı düşünüyorum tabı ara sıra bosansam ömür boyu görmesem de diyorum eşimle bir problemim yok sizce bu sebepten bosanilir mi siz bosanirmisiniz
Bu seferde yemeğe gel kahvaltıya gel pazara gel cumartesiye gel olacak amaAynı şehir demek aynı evde kalmamak demeksenede 3 hafta için kocamdan boşanmam
Farkında aslında çünkü ben genel olarak misafir de sevmiyorum kendi tarafım veya onun tarafı farketmez üstüne biraz da gıcık insanlar olursa hiç tahammül edemiyorum misafireTeslaninOsilatoru eşin bu kadar rahatsız olduğunun farkında mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?