Anket Bu sebepten boşanırmıydınız

Bu sebepten boşanirmiydiniz

• Evet

OY: 8 3,3%
  • Hayır

OY: 233 96,7%

• Ankete Katılan
    241
Boşanmak aklınızdan geçtiğine göre, eşinizi kaybetmeyi göze alıyorsunuz. O zaman kaybedecek bir şeyiniz yok. Demek ki boşanmadan önce deneyebileceğiniz bir sürü şey var. Mesela eşinizle bu konuyu konuşun, kısa kalmalarını isteyin, sizi anlamıyorsa, misafirler geldikten bir hafta sonra siz de bir yere gidin. Ailenizin yanına, tatile, artık neresi uygun gelirse. Ben boşanmaz, böyle yapardım.

Şu düğününde altına boğduğunuz gelininiz ne yapıyor ona kalmalı gittiğinizde hizmette sınır tanımıyordur de
Şaka bi yana fedakar olmayacaksın
Geldiler 3 hafta dimi
Ekstra çaba uygulama
Hatta kalk perdeleri yıka halıları sil meşgul ol yani onlar yokmuş gibi

Adamın aile ilişkilerini etkilemek, değiştirmek gibi bir çabanız varsa boşanın. Kaynananız dünyanın en kötü insanı bile olsaydı bunlar et tırnak. Ölüp bittiğiniz kocalarınız da bu kadınların eseri zaten. Nedense bu kadınların doğurup büyüttüklerine bayılıyorsunuz ama ne hikmekse kayınvalideler hep mikrop. Eminim kayınvalideniz de sizin için benzer şeyler düşünüp hissediyordur. Ona yapacak bir şey yok. Birbirinizi idare ediverin yılda 3 hafta artık. Edemeyecekseniz en iyisi boşanmak.

Kız deli misin? Bu devirde insan anlaştığı eşinden boşanır mı ? Eşinden memnunsan, kayınpeder yüzünden boşanılır mı ? Kendine gel Hırslarına kapılıp, evliliğin ne kadar önemli bir kurum olduğunu unutuyorsun. Eşini sev, ona destek ol ve sabırlı ol. Eşin ve evlatların dışındakiler da evlilik için önemli bir kriterdir ama en önemlisi Eş. O Yanındaysa diğerlerinin ne önemi var.

Bir insan ne kadar kotu olursa olsun kocamın hattı için 3 hafta gül gıbı bakarım hızmet ıkram ederim ...aynı sekılde de esımden beklerim ....sıze hakaret etmıyor sızden bir talebı yok ...sıze bırsey dedıgı yok..cımrıyse kendıne..sömürüyorsa kendi oglunu sömürüyorsa..size göre ne var

Hakkatten ha, bu konuyu ilk önce kocaya söylemesi lazım. Belki adamın kendisi boşanmak isteyecek gerekçeyi duyunca. Bir yorumcu yazmış ya, "yerinizde olsam boşanmam, ama kocanızın yerinde olsam boşanırım sizden" diye, çok doğru söylemiş bence, çok anlamlı.

Ayni sehire tasinmakla kendi topugunuza vurmus olursunuz tecrubeyle sabittir. Aklinizi kullanin sakin ayni sehire yerlesmeyin. Mudaheleci tiplerse hayatinizi karartirlar. Uzak durun esinizlede araniza sogukluk koymayin boyle bir sebepten oturu tabikide bosanilmaz.

Yanlış düşünüyorsun güzelim.Altinla ,takiyla insana verilen değer ölçülüp biçilmez.Hem belki diger ogullari bilezik alip "al bunu esime tak " diye onlara verdi bunu bilemezsin. Esinin ailesi hic altın takmasinlar ama senin kararlarina saygı duysunlar,fikirlerini söylesinler ama o fikirleri uygulamadigin için sana tavır gostermesinler, sana laf sokma derdinde olmasınlar,ailene saygısızlık yapmasinlar bunlar daha önemli bence. Otur bir düşün asıl sıkıntın eşinin ailesine hizmet etmekle ilgili bir sorunsa esin sana bu konuda yardım etsin ...Yemek yapıyorsan ama ağız burun kıvırıp yemek yarismasindaymissiniz gibi yorum yapan aile üyeleri varsa dışarda yiyin ...esin onlarla evde bırakıp arkadaşları ile dışarı çıkıyorsa bunu eşinle konuşup hallet ama esine doğrudan "ben senin aileni istemiyorum" diyip de evliliğinin sorunsuz yürüyeceğini düşünme

Eşinizle sorun yoksa hayır tabi ki, boşanılmaz

bazi insanlar evlenirken kaynana kayinbaba evimize hic gelmeyecek bizde hic kalmayacaklsr ben hanimimi yada kocami alip kapimi kapatip kimse yokmus gibi yasayacagim saniyorlar sanirim
maalesef oyle bir dunya yok eger bu sebepten bosanilacak olsa emin olun çogu insan boşanmisti
bende kv ve k.babama bayilmiyorum eminim onlarda bana bayilmiyorlardir ama ogullarinin evine gelip yilda bir kez iki kez 3 hafta kaldiklarindada bukadar problem yapilmasina gerek yok bence

Senin yerinde olsam boşanmam.
Ama eşinin yerinde olsam seni boşardım.
Anne babama senede üç hafta katlanamayan ve böyle bir meselede dahi boşanma düşüncesi kurabilen biri ile evli kalmak istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…