- 22 Ocak 2015
- 208
- 47
- 38
- 37
- Konu Sahibi mavibalon260988
-
resmi nikahı düğün günü istemiyorum. aslında en büyük hayalimdi nikah ile düğünün aynı gün olması ama bazı sebeplerden ötürü önce kıymayı düşünüyordum ama bu kadar da erken değil. evet bende bundan korkuyorum ama inşallah bozulmazBen düğünümde kıydırmaya önem vermiştim siz tarihe önem veriyorsanız neden olmasın ama ya ayrılırsanız?
bizim ki de biraz acele oluyor aslında. 23 kasımda çıkmaya başladık eğer mayısta resmi nikah olursa 6 ayda evlenmiş olacağım ama bazen insanları 10 yılda tanıyamıyorsun bazen bazı insanları da 1 ay da....eşimle öyle pat diye evlendik.
bana süpriz oldu ve evet derken buldum kendimi..
yaz başı yada sonu gibi düğün yapmayı düşünüyoruz..
sıkıntı olacağını sanmıyorum.
bizim ki öyle pat diye değil.bizim ki de biraz acele oluyor aslında. 23 kasımda çıkmaya başladık eğer mayısta resmi nikah olursa 6 ayda evlenmiş olacağım ama bazen insanları 10 yılda tanıyamıyorsun bazen bazı insanları da 1 ay da....
evet cnm sizin tarih bu yıl özel bir gün olmuş :) aslında ben inanmam öyle şeylere ... işte insan bazen takılıyor benim gibi takıntılı biri olunca :) ama cuma mübarek gün diye düşündüm bi de miraç kandili diye ve tarih olarak da güzelbence sorun olmaz yani niye olsun. tarih çok güzel bizimde tanışma yıl dönümümüz. sen söyleyince dikkat ettim tarihe çok güzel denk gelmişama şu cumartesi evlenen niye mutsuz olur onu anlayamadım açıkcası. biz çok mutluyuz allahıma bin şükür
sizin ki çok güzel olmuş cnm. sanırım eşin çok romantik biri :) çok şanslısınbizim ki öyle pat diye değil.
karım olmanı istiyorum hemen şimdi istiyorum evlenesen benle dedi ve aynı gün evlendik.
öyleyim sanırımsizin ki çok güzel olmuş cnm. sanırım eşin çok romantik biri :) çok şanslısın
bence evlen canım o tarihte. ama eşine kolaylık olacak evlilik yıldönümünü hatırlamasındaevet cnm sizin tarih bu yıl özel bir gün olmuş :) aslında ben inanmam öyle şeylere ... işte insan bazen takılıyor benim gibi takıntılı biri olunca :) ama cuma mübarek gün diye düşündüm bi de miraç kandili diye ve tarih olarak da güzel
zaten düğün den önce kıyılacaktı nikah artık biraz fazla erken olmuş olacak. saçma ama işte ama bazı şeylerin istediğimiz gibi olması için.. bi de aynı şehirde yaşamıyoruz zaten. temmuzun 1 inde gelecek izne öğretmen olduğu için. zaten tam o esna da da razaman ayı oluyor. ramazandan sonra da düğün telaşı derken zaten zamanın nasıl geçtiğini anlamayız diye düşünüyorummayısta nikahımız oldu temmuzda düğünümüz ama bizim tayin durumu vardı senin nedenlerin kusura bakma ama bence saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?