Bu sefer 20 kg gidecek :)))

deronunyeri

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
14
0
6
35
Muğla
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandırsitenizi takip ediyorum. Konumu açmam bugüne nasipmiş. Ben senelerdir kilo vermek için uğraştım. geçen sene biraz verdim fakat yazın çalıştığım iş yerinde o kiloları yeniden aldım. ben artık "çıtıpıtı" kavramına uygun bir kız olmak istiyorum. oldumolası başarı hikayelerini okudum durdum ve çokta taktir ettim, bir kadın isterse neler yapabileceğini gördüm. Umarım bende bir 20 kilocuk verebilirim. kilocuk diyorum çünkü insanlar ne 60 lar ne 70 ler veriyorum biz mi 3-5 kilo veremeyeceğiz. Beni yalnız bırakmayın her zaman yanımda olun canlarım... :)))
Kg:81.4
Boy:178 cm
Öpüyorum hepinizi :))))))

SABAH: bir bardak kahve
ÖĞLEN:(marka vermek istemiyorum ama vermek zorundayım:1:)Danone yoğurtun 1 liralik tek öğünlük bir kabı var onu yedim.
EVE GELİNCE:Okulda o kadar acıktım ki öğlenden kalan bir tabak makarna yemeye çalıştım çünkü sonra biraz pişman oldum.
sabah kalktığımda 30-40 dakika spor yaptım. Kaç litre su içtiğimi ve akşam yemeğinde ne yediğimi birazdan yazarım :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Dün 2 litre su içtim. Aslında daha fazla su içmem gerekiyor. Akşam yemeğinde menemen ve biraz patates salatası yedim. Bu sabah spora kalkamadm. Şimdide. sade mısır gevreği yiyorum.

arkadaşlar bugün diyetimin 4.günü ve ben ilk başta 81.4 idim, şimdi 81.0 oldum aslında çok bir şey değil ama ben mutlu oldum işte. neyse umarım hepp böyle devam eder. dersteklerinizi bekliyorum. :))))

arkadaşlar yürüyüşlere başladım, bugün 1 saat yürüdük annemle. moralim çok bozuldu çünkü 200 gram almışım. çok moralim bozuldu çünkü bu hafta içinde çok dikkat ettim anlamadım neden kilo veremedim de aldım merak ediyorum. günde en az 3 litre su içiyorum. iki bardak beşi bir yerde çayı içmeye çalışıyorum. çok sık yemeye çalışıyorum fındık, kuru kayısı, badem, incir yiyorum. midemi küçültmem lazım. ama haftaya sınav haftam ve ben 2 hafta boyunca sosyal hayattan soyutlanacağım. neyse öpüyorum sizi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

arkadaşlar sabah deroş special yaptım. :40: hergün monoton kahvaltılar ediyorum dedim ki bugün böyle olmaz. gittim bir kase yoğurtun içine iki tane incir doğradım çok az bal döktüm. inanılmaz lezzetli ve tatlı ihtiyacınız alırken metabolizmanızıda çalıştırıyor. neyse. okula gitmem lazım öpüyorum :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Back
X