Bu sefer ayrılacağım!

Hiv aids tarzı bir şeyden mi şüpheleniyorsunuz? Ortak arkadaşlarınız yok mu? Varsa daha sonra onlar da öğrenirler. Doktora gittiğinden emin ol öyle ayrıl sonra arkadaşlarından malumat alırsın. Gerçi testlerinizde bir şey çıkmadıysa bi sıkıntı yoktur ama emin olmak için gitmesinde yarar var en azından kafanız rahat eder.

Kızlar yine ben! Biliyorum şu erkek arkadaşımla ilgili baya konu açıp darladım sizi ama içimi dökmek istiyorum. Galiba bu sefer ayrılacağım kendisinden. Bana karşı davranısları hala aynı mükemmel erkek tavırlarında ancak hem ben onun oyun bağımlılığından aşırı sıkıldım, yani muhabbet bile etmiyoruz sabah uyanır koşa koşa bilgisayarın başına oturuyor. Bunu konuşmayı düsünüyordum zaten ama bugün bilgisayarını kurcaladım. Nedense bişeyler dürttü beni ve geçmişine falan baktım. Adını vermeyeceğim ama ilk kez gördüğüm bir flört sitesine kayıt olmuş baya da konuşmuş birileriyle anladıgım kadarıyla bir dolu kız ismi var. Ayrıca zamanında çok kavgalar ettiğimiz eski sevgilisini (her yerden engelli normalde bunu ben istemedim) twitterdan ara ara girip bakmış kan beynime sıcradı. Şu hayatta tahammül edemediğim şeylerden biri saygısızlık digeri se sadakatsizlik. Yani istemiyorsa bunu bana söyleyebilirdi ama bu yaptıgı cidden çok gücüme gitti. Kendisinden ayrılacağım ama benim hastalık takıntım var maalesef ve kendisini 2 haftadır doktora yollamaya çalısıyorum sonunda kabul etti yakın zamanda gidecek. Sizce o doktora gidene kadar bekleyip içimi rahatlatmalı mıyım yoksa hemen bitirmeli miyim bu işi kafam karıştı. Bir yanım kalk git diyor diğer yanım doktoru bekle yoksa için içini yer diyor ben napıcam
Ne için doktora gönderdiniz?

Hiv aids tarzı bir şeyden mi şüpheleniyorsunuz? Ortak arkadaşlarınız yok mu? Varsa daha sonra onlar da öğrenirler. Doktora gittiğinden emin ol öyle ayrıl sonra arkadaşlarından malumat alırsın. Gerçi testlerinizde bir şey çıkmadıysa bi sıkıntı yoktur ama emin olmak için gitmesinde yarar var en azından kafanız rahat eder.
Hiv için test yaptırmıştık ilişkinin başında benim zorlamamla. Ama geri kalanlar için bişey yapmadık. Ondan korktum biraz

Hiv için test yaptırmıştık ilişkinin başında benim zorlamamla. Ama geri kalanlar için bişey yapmadık. Ondan korktum biraz
Doktora gitmeyen adamı zorla götürecek değilsiniz. Daha sonra kendınız gidersiniz hem yeni bir tetkik olur. Zaten bulaşmışsa da yapacak bir şeyiniz yok en iyisi bekleyip kendiniz gidin doktora. Kendi ne halt yerse yesin diyemiyorum hastaysa başkalarına da bulaştıracaktır. Vay vay vay

hala onun iyiligini düsünüyorsan ayrilamazsin

Ben
Doktora gitmeyen adamı zorla götürecek değilsiniz. Daha sonra kendınız gidersiniz hem yeni bir tetkik olur. Zaten bulaşmışsa da yapacak bir şeyiniz yok en iyisi bekleyip kendiniz gidin doktora. Kendi ne halt yerse yesin diyemiyorum hastaysa başkalarına da bulaştıracaktır. Vay vay vay
bende o şekilde düşündüm ve ayrıldım kendisinden. Gerekirse kendim gideri.

Back
X