Gelelim diyete.
Yaptığım bi diyet yok. Çünki her hangi bir diyeti yapıyorum kilo da veriyorum, fakat bıraktığımda fazladan kilo alıyorum. Diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğrenelim.
Bu sabah kibrit kutusu büyüklüğünde ekmek peynir çay tüketdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelelim diyete.
Yaptığım bi diyet yok. Çünki her hangi bir diyeti yapıyorum kilo da veriyorum, fakat bıraktığımda fazladan kilo alıyorum. Diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğrenelim.
Bu sabah kibrit kutusu büyüklüğünde ekmek peynir çay tüketdim.
tabi paylaşirim! sabahları 3 haşlanmış yumurta...öğlen işyerinde kantine inmiyorum.
yanimda 100gr yulaf, 50 gr keten tohumu, 50gr ceviz ve 25gr susam götürüp 250gr yogurtla kariştirip yiyorum.
akşamları normal ev yemeği...ve bir parça et veya tavuk.
şeker ve un mamullerini kestim.
inşallah gerisi gelir
Bol hırkalarda nereye kadar. Bizi olduğumizdan büyük ve yaşlı gösteriyor. Öyle değil mi?Merhaba ben de herhangi bir diyet listesi uygulayamiyorum.ama yeme seklimi duzene koyamadim.belki burada destekle kilo verebiliriz.artik beni cok rahatsiz ediyor kilom.kiyaferlerimin hici olmuyor.bol hirkalarla idare ediyorum.
Tebrik ederim canım. Bu kadar kısa sürüde 2 kilo büyük başarıdevamı gelsin
öğlen menunle akşam yemegının yerini değiştirsen bence daha iyi olur ,
cunku gun içinde o bir parça etmeyegını herturlu yakarsın ,önemli olan akşam yemeği ,
birde kızlar olaya diyet diye bakmayın herkese diyet yapıyorum demeyin , yeni yedim aç değilim ,biraz midem kötü gibi bahaneler uydurun ,
birde ne yerseniz yeyin yarısını yiyin , masadan hep aç kalmayı becerirseniz çok güzel ve kolay kilo verirsiniz.
Ben haftada 2 yada 3gün yapa biliyorum ancak. Karın egzersizleri squat falanMerhaba kizlar,
Takviye olsun diye spor yapiyormusunuz???