erkek arkadaşının alındığı kısıma ben de takıldım. madem babası onun her istediği an kontör alacak neden 2 hafta erkek arkadaşının mesajlarının bitmesini bekliyor? o iki hafta onunla irtibata geçmeyi düşünmüyor ve istemiyor demek ki. en azından önceki kadar sık. bunu erkek tarafı teklif etse böyle düşünürdük değil mi? kadın tarafı için de ben böyle düşünüyorum. hem kendine biriktirdiği paralarla bir şey alsaydı hem de madem babasından kontör isteseydi.
harcanan paraya gelince durumu kötü diyorsunuz erkek kısmının, buna gücenmesi gücenmese de kız arkadaşını tasarruflu görmemiş olması mümkün. ne bahanesi bahane diye bir şey yok. hediye alsa elbette niye harcadın demezdi kimse demez? ama durup durup biriktirdiği parayla başka bir şeyler alıp (ihtiyacı yokken), erkek arkadaşıyla 2 hafta mesajlaşmamayı göze alıyorsa bence kız arkadaşınız takılacak yer arıyormuş.
saygı bitince olmuyor bu işler gibi yorumların da kulaktan dolma olduğunu düşünüyorum. 18 yaşında bunu bilecek tecrübeye sahip değilsiniz gençler ne yazık ki. içinizden geldiği gibi yaşayın. "2 yıldır beraberiz, alışkanlık oldu, saygı bitti sevgi yeter mi" bunlarla uğraşmak için ve evliliği tartışmak için ufaksınız.