Evet 1 yıllık evliliğin ardından kaynanamın laf sokmalarıyla eşimi doldurup üzerime yollamalarıyla geçen tam 1 yıl geçti emeklerim heveslerim, hislerim, hepsi söndü gitti. Anladım ki kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksin .... Şimdi memlekete gidiyoruz bana laf sokarsa kaynanak bende dalga geçecem kızlar kararlıyım meselaaaaam örnek verelim
kaynanak genelde şunu söyler
niye geleceğinizi haber vermediniz kış günü geldiniz ( halbuki işimizin yoğun olduğunu izin alamadığımızı biliyor ) benim cevapta onun yüzüne doğru ALLAHIM SANA GELİYORUM DİYEREK KAHKAHA ATACAM HE HE
artık çarem bu olacak yoksa başedemicem artık dayanacak gücümde kalmadı kızını evlendirdi bana dediği kızımın hiçbir istediği olmadı daha ne olmalıydı acaba kızına bir yığın altın takmış erkek tarafı ban ise bir teli çok gördüler ne eşya ne düğün yapıldı üstüne üniversite mezunuyum neyse üniversite okumakta artık bir işe yaramıyor karşında ki moloz olduktan sonra işte kızçeler benim taktiğim bu olacak sizce işe yarar mı :) ? sevgiyle hayırlı geceler :)