- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.277
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
İnşallah canim .ben çocuğuma gül gibi bakarım zaten herşey çok güzel olucakÇocuğun ve kendin icin bundan daha güzel bisey yapamazdın inan.
Senin adına gerçekten çok sevindim. Virus bitsin bir is bul çalıs annen güzelce bakar çocuğuna.
Cok daha iyi bi hayatınız olur
hayırlısı olsun ancak boşanma davası açman senin yararına olur.Biliyorsunuz arkadaşlar eşim madde bağımlısı.evden gitmisti geri geldi kapıyı açmadım ama gitmiyordu kapıyı vuruyodu dakka .bı güç geldi bana aldım çocuğumu kendimi dışarı attım ailemdeyim şuan .ailemde bana bidaha gelsede seni vermicez dediler ( umarım sözünde dururlar.) Neyse şuan ailemdeyim bana dua edermisiniz .boşanma davası da acmicam busefer kalsın öyle ,o kağıtta onun olsun istemiyorum .benden uzak dursun yeter .eşyalarım kaldı orda yanlız ben gitmicem kardeşim babam gitsin getirsin.duzenimi biran önce kurarız inşallah cocugumla.su virüs bı bitsin calisicam annem bakicak cocuguma.ozamn herşey daha kolay olucak bizim icin
Biliyorsunuz arkadaşlar eşim madde bağımlısı.evden gitmisti geri geldi kapıyı açmadım ama gitmiyordu kapıyı vuruyodu dakka .bı güç geldi bana aldım çocuğumu kendimi dışarı attım ailemdeyim şuan .ailemde bana bidaha gelsede seni vermicez dediler ( umarım sözünde dururlar.) Neyse şuan ailemdeyim bana dua edermisiniz .boşanma davası da acmicam busefer kalsın öyle ,o kağıtta onun olsun istemiyorum .benden uzak dursun yeter .eşyalarım kaldı orda yanlız ben gitmicem kardeşim babam gitsin getirsin.duzenimi biran önce kurarız inşallah cocugumla.su virüs bı bitsin calisicam annem bakicak cocuguma.ozamn herşey daha kolay olucak bizim icin
Hırs yapar daha beter yakama yapışır.gecen sefer yüzügumu bozup dava açtım bütün sülale yi başıma topladihayırlısı olsun ancak boşanma davası açman senin yararına olur.
İnşallah çok tesekur ederimSevindim ailenin yanında olmana,bundan sonra çok mutlu ol olurmu.
Beni m zaten niyetim asla yok.ailemde dedi bidaha seni gondermicezKesinlikle boşanma davasını açmalısın. Onun eline düşme sakın asla dönme yapış ailene. Allah yardımcın olsun.
İnşallah çok tesekur ederim
Sen istemedikten sonra kim gönderebilir ki seni. Zaten madde bağımlısı bir adama gönderirlerse de ailen değildir.Beni m zaten niyetim asla yok.ailemde dedi bidaha seni gondermicez
Hırs yapar daha çok yapışır bnaMadde bağımlısı bir adamla kağıt üzerinde evli kalmanın sana faydası ne olacak? Madem yeni bir hayata başlıyorsun tamamen temizle arkanı ki en doğrusu bu olur. Zaten madde bağımlısı ise uzun bir dava olmaz diye düşünüyorum. Kendi ve çocuğunun geleceği için lütfen bu defa dönme!
Başına bela açıp karısı olduğunuz için her şey sizin üstünüze de kalabilir.Hırs yapar daha çok yapışır bna
Saldırgan tavırları var mı? Önceki konularını okumadım. Öyleyse bile ömür boyu evli mi kalacaksın? Omuzlarında hep bir yük olarak kalacak bu seferde. Karımsın diyecek belki, daha çok rahatsız edecek.Hırs yapar daha çok yapışır bna
Yok bana öyle bı şiddet i olmadi . psikolojik siddetti bizimkisi.gecen yılda dava açmıştım bütün sülale yi başıma topladi.bikere daha terk etmiştim kendini öldürmeye kalkıştı .maddeye bağımlı olduğu gibi banada bağımlı. Ödü kopuyor bı başka biri hayatımda olur diye.benim zateb öyle bı niyetim yok varım yoğum çocuğum .artık hayatım boyunca hicbi erkeğe güvenemem zaten.oyuzden ben o nikahta değilim nikahta onun olsun .hayatimdan çıksın yeter ben başka bişi istemiyorumSaldırgan tavırları var mı? Önceki konularını okumadım. Öyleyse bile ömür boyu evli mi kalacaksın? Omuzlarında hep bir yük olarak kalacak bu seferde. Karımsın diyecek belki, daha çok rahatsız edecek.
Nasıl bi bela yani anlamadım.benden niye ciksinki veya üstüme kalsinki .herkes kendinden sorumludurBaşına bela açıp karısı olduğunuz için her şey sizin üstünüze de kalabilir.
İnşallah dediğin gibi olur canım herşey gönlünce olsun Allah'ım kurtarsın sizi o adam müsveddesinden dimdik dur çocuğun için sen ona akıl ve ruh sağlığın sağlam lazımsınBiliyorsunuz arkadaşlar eşim madde bağımlısı.evden gitmisti geri geldi kapıyı açmadım ama gitmiyordu kapıyı vuruyodu dakka .bı güç geldi bana aldım çocuğumu kendimi dışarı attım ailemdeyim şuan .ailemde bana bidaha gelsede seni vermicez dediler ( umarım sözünde dururlar.) Neyse şuan ailemdeyim bana dua edermisiniz .boşanma davası da acmicam busefer kalsın öyle ,o kağıtta onun olsun istemiyorum .benden uzak dursun yeter .eşyalarım kaldı orda yanlız ben gitmicem kardeşim babam gitsin getirsin.duzenimi biran önce kurarız inşallah cocugumla.su virüs bı bitsin calisicam annem bakicak cocuguma.ozamn herşey daha kolay olucak bizim icin
Çok mutluyuz şuan oğlumla enazindan sinir küpü olmuyorum onun bu yaptıklarını düşünerek..sadece Allah'tan tek bişi istiyorum hasarsız bı şekilde bitsinİnşallah dediğin gibi olur canım herşey gönlünce olsun Allah'ım kurtarsın sizi o adam müsveddesinden dimdik dur çocuğun için sen ona akıl ve ruh sağlığın sağlam lazımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?