- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
İnşallah canım çocuğun daha sağlıklı ve normal ortamda büyüyecek hiç olmazsaÇok mutluyuz şuan oğlumla enazindan sinir küpü olmuyorum onun bu yaptıklarını düşünerek..sadece Allah'tan tek bişi istiyorum hasarsız bı şekilde bitsin
Amin tesekur ederimAllah yar ve yardımcınız olsun inşallah
İnşallah çok saolKurtulmana sevindim inşallah boşanırsın temelli kurtulursun
Misal her yere borç yapar. Borç yaptığı kişiler de belalı kişilerdir. " O vermezse sen vereceksin" derler belki.Nasıl bi bela yani anlamadım.benden niye ciksinki veya üstüme kalsinki .herkes kendinden sorumludur
Kendisi madde bağımlısı sülale ruh hastası bu ne yahu?Hırs yapar daha beter yakama yapışır.gecen sefer yüzügumu bozup dava açtım bütün sülale yi başıma topladi
Aynen oyle
Kendisi madde bağımlısı sülale ruh hastası bu ne yahu?
Hayırlısı olsun sonu olmayan bir evlilikti anladığım kadarıyla hem kızını hem kendini kurtardın allah'ım yardımcınız olsun inş her şey yolunda iyi gider sizin içinBiliyorsunuz arkadaşlar eşim madde bağımlısı.evden gitmisti geri geldi kapıyı açmadım ama gitmiyordu kapıyı vuruyodu dakka .bı güç geldi bana aldım çocuğumu kendimi dışarı attım ailemdeyim şuan .ailemde bana bidaha gelsede seni vermicez dediler ( umarım sözünde dururlar.) Neyse şuan ailemdeyim bana dua edermisiniz .boşanma davası da acmicam busefer kalsın öyle ,o kağıtta onun olsun istemiyorum .benden uzak dursun yeter .eşyalarım kaldı orda yanlız ben gitmicem kardeşim babam gitsin getirsin.duzenimi biran önce kurarız inşallah cocugumla.su virüs bı bitsin calisicam annem bakicak cocuguma.ozamn herşey daha kolay olucak bizim icin
Sakın vazgeçmeyin boşanın
Ben kararlıyım allahin izniyle bu iş bitti artık
İnşallah çok tesekur edermSenin için çok sevindim inşallah kurtulursun gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?