Merhabalar çok değerli kadınlar Klubü üyeleri. Uzun aradan sonra yine ben.. Evlililiğimin 1. yılında buraya konular açmış sizlerden inanılmaz destek görmüştüm öncelikle vicdanlı ve iyi kalplerinize sevgilerimi sunuyorum.
Herşeyin düzelmesi için elimden gelen bütün çabayı kanımın son damlasına kadar sarfettim üzüldüm, ağladım, sinirlendim ama değişen hiçbişey olmadı malesef. Buraya tekrar dönüp sizlerin dertlerini paylaşmak bu süreci atlatıp sizlere de destek olmayı çok isterdim. Ama yine mağdur sandalyesinde ben varım. Sizlerinde dediği gibi kimse değişmez hele yalancıysa karı kız düşkünüyse bunlar birer hastalıksa malesef değişmiyorlar. Onlara kimse yardım edemiyor. Eşim ayrılık zamanı kırkbir yalanla yalvarış yakarışla detaylara giremiyorum neler neler vaad ederek beni kararımdan geri dönderip 3 5 ay sonra aynı postuna bürünen bir yaratık malesef. Bu sefer duygusal değilim ona da değil kendime öfkeliyim çünkü bu geçen sürede bana yine yalan söyleyip beni hasta yatağımda aldatmasına, affederek ben imkan verdim. Artık herşeyin farkındayım malesef. Farkında oldukçada ne kadar iğrenç karakter yoksunu dolandırıcı yalancı bır sapık olduğunu daha net görebiliyorum. Pandemiden dolayı davam sarkmış olsada o günü sabırsızlıkla bekliyorum. Kendime olan öfkemi yenemiyorum. Pandemide evde kaldıkça onun bana yaptıklarını düşünüyorum düşündükçe çıldırıyorum. En son değişik bir havadaydı nasılsa beni bırakamıyorsun boşayamıyorsun havaları pis pis sırıtmaları. Malesef benim onu her hatasında affetmemden dolayı aldığı cesaretle eskiden gidecem korkusuyla beni dövmeye kalkan adamı şuan nasılsa boşamaz beni rahatlığına sokmuş olmamdan dolayı kafamı duvarlara vurup parçalamak istiyorum. Hala çakma hesaplar ve bıkac hat kullanıyordu en son giderken yakaladım. Ama bu sefer ne kadar ciddi olduğumu görürse çirkefleşip bütün çirkin yüzünü gösterecek. Abisine kardeşiniz beni aldattı diyip resimler attığımda arayıp onu gülerek "oğlum yapıyorsun barı yakalanma" şeklinde cesaret veren ailesinden de nefret ediyorum. Darmadağınığım malesef. bana hem hukuki hem psikolojik destek lazm acıl. Bu adamın hasta beyni benı karakterimden daha fazla sıyırmadan bundan kurtulmam gerek. Konumum iyi yöneticiyim itibarlıyım saygıdeğerim güzelim bakımlıyım ailemin bütün fertleri makam mevki sahibi. Bu senenin yarısı işsizdir. Ailesi benmle evleneceğini öğrenince neden bu kız senı seçti demişler düşünün. Sinirden ağır veya uygunsuz laf etmişsem k.bakmayın ama oturup yazmaya kalksam sayfalar yetmez yaşattıklarını. Aşağılık komplekslerinden benim üzerime ailesi iftiralar attı, onu korumak için pisliklerini örtmek için daha fazla yazamıyorum kolum uyuştu sinirden bana lütfen düşüncelerinizle destek olun teşekkür ediyorum şimdiden.