bu sefer bitti

tuuubaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
157
28
118
İstanbul
Hatrlayanlar vardır belki bi konu açmıştım çok kavga etmemzden onun bencilliklerinden bahsetmiştim.

2 aydır beni üzmelerine ve bu kadar kendimi yıpratmama tamam dedem ve bitirdim ama içim acıyo ilk hayatıma giren kişiydi çok sevmiştim ama çok yıprattı beni dayanamadım napayaım

ayrıldıktan 10 dk sonra benm face ve msn adreslerimi değiştrmeye kalkmış mail gelmiş gmrdüm ordan kendi şifrelerinin hepsini değiştirmiş bi anda ne kadar meraklıymış bi anda aklına gelmiş hepsini değiştrebilmek ben burda ağlarken

şimdide arkadaşı mesaj atıyo intihar etti diye ama inanmıyorum hastanede olduklarını söyledi arkadaşı 15 dk sonra sitede online gözüktü nasıl hastanedeler :

hiç iyi değilim nolur siz moral verin bana evde kimse bilmiyo gecenin bu saatinde gizli gizli ağlıyorum

eee yalan söylüyor işte dikkatini çekmek için besbelli..neler yaşadığını bilmiyorum ama bence hayırlı olmuş ayrılık kararın..Adam gibi adam olsaymış da seni üzmeseymiş...hiç kendini üzme...

2 aydır çok kötü şeyler yaşadım anneannem vefat etti bu sırada kendisi hiç anlayışlı değildi ben konuşmak için zaman bulamazken o durmadan arayıp rahatsız ediyordu evdekilern bilmemesi gerek bi ilişkiydi ve sakiamıştım herkesten tabi telefon çalınca babam kızmaya başlıyordu çok zor durumda kalıyordum.

aynı şeyleri kendisine anlattım kaç kere 2 aydır aynı yemnler değişicem demeler ama 3 saat önce yine yaşadım aynı şeyleri

ve daha bir dürü şey var ama yinede üzülüyorum tutamıyorum kendimi ilaç içmiş diyor arkadaşı yoğun bakımdaymış bi tarafım sakın inanma derken bi tarafımda ya doğruysa diyor

arkadasına hangi hastane madem gidiyim de..ozaman donerse anlaki dikkatini cekmek icin yok eger cidden varsa boyle bir durum zaten hastaneyide soyler gider bakarsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen kaç ya$indasin? Arkada$in kaç ya$inda?
Ne kadar zamandir berabersiniz?

Intihara kalki$tiysa arkada$i hastanenin adresini versin. Sende hastaneyi ara sor bu isimde oraya biri alindi mi diye?

$uana kadar yazilanlar çocuk hikayesi gibi 20 ya$ civari mi ya$lariniz?

yogun bakımdaysa nasıl sıtede onlıne olabılıyor
bu f ıle baslayan sosyal paylasım sıtesı mı

yalaaann ve kendini acındırıyoooolmaz:

canım senin yerinde olsam hiç üzülmem dicem ama üzülceksin...
benimde başıma geldi anlatsam roman olur derler yha öyle bir şey
bırak adım gibi biliyorum eminim de gerçek değil
sadece senin dikkatini çekmek için yapıyor sen vizdan azabı çekesin diye
neden biliyor musun ilişkiyi sen bitirdiğin için gururuna yediremiyor o yüzden bunu yapıyor...
bırak canım sen kendi kabuğuna çekil bir şey yapma..

Ve sen hala bu insan için üzülüyosun öyle mi?
Ne kuruyosun bu adamla ilgili?
Her gün acı çekme özlemin yoksa bu adamdan uzak dur...
Böyle ilişki olmaz.
İlişki dediğin mutlu olmak için vardır, her gün stres, üzüntü, entrika için değil :umursamaz:

hep intihar ederler dön diye birazda korkutmak istiyor. bu kadar seni ölecek kadar seviyorsa önce ölümü değil seni tercih ederdi seni kazanmak için kaybetmek için değilll.... inanma benim eski arkadaşımda çok yaptıı hepp yalannnnn

sana tavsiyem bu konuyu yarışa bindir ... önce inanma ona.... çok güçlü davran ....dünyanan hakimiyeti sana bağlı sen istersen o olur.... takma o zaman yakana kadar gelip özür dileyecek ama sabret... zaman çok geçte olsa gelecektir

ben 18 o da 19 yaşını bitirmek üzere çocuk değiliz ama geceki davranışları çocuktan farksızdı.Ben üniversite okuyorum o ise açıktan liseyi bitirmeye uğraşıyor.

Ben gece çok kötü olduğum için ve anlatacak kimsemde olmadığı için buraya yazmıştım ama şimdi biraz daha iyiyim.

Sabah 10 gibi mesaj attı beni bırakma diye sonra tehdtler başladı eğer mesaj atmazsan akşam evine gelirim yarın işe gitmeyip seni takip ederim falan demeye başladı.
Ben burdan bugün işte olduğunu anladım yani geceki olayın yalan olduğu ispatlanmış oldu bir bakıma.

Hiç cevap atmadım ama son mesajıyla beraber çıldırdım

onu çok sinirlendirmişim tek taraflı olamazmış peşimi bırakmıcakmış gibi bir sürü şey. Bide demesinmi tüm bu yaşananlara rağmen geri dönersen kabul ederim diye sanki ben dönmek istiyorumda o beni kabul edicek pişkinliğe bakarmısınz ya.

Dayanamadım ve uzun bi mesaj attım çok ağır bi mesajdı bundan sonra bensizsin dedim sonunda daha mesaj atmadı atarmı aramaya devam edermi bilmiyorum.
Ama anladımki tüm gece boyunca uyumayıp ağlamam onu düşünmem boşunaymış 6 ayımı boşuna onun için harcamışım şimdi sadece kendime kızıyorum niye bu kadar değer verdim niye bu kadar sevdim diye ama unutucam kararlıyım ve pişman değilim.

Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için şimdi yazılanları okuyunca biraz daha kendime geldim inşallah daha iyi olacağım

inşalla canım bizler senin yanınnızdayız bende bunları yaşadım..
bende çok sevdim değer verdim ama ayrıldık başka çağrem yoktu..

tüylerim diken diken oldu senin bu yasadıklarını çok uzun seneler evvel yasamıştım canım ve dediği gibi peşini bırakmaz ilk önce seni ikna etmeye kalkar edemeyincece tehtidlere başlar seni hep zor durumda bırakıp düşün benimki ben konyada okurken oraya kadar gelmişti istanbuldan sırf pislik için hayatında biri varken beni rahat bırakmadı ççok zor attım basımdan böle insanlardan uzak durmak lazım kesinlikle

Son düzenleme:
çocuk değiliz diyorsun ama sen 18 o da 19 iseniz daha çocuk sayılırsınız tatlım..Gelip geçici bir durum seninki..Erkek arkadaşınla olan ilişkin üzerine yorum yapacak olursam ilişkinizin fazla uzun süreceğini sanmıyorum..Hayırlısı olsun ikiniz için..

çok ilginç bi kere intahar edecek kadar birini cok seviyorsan 15dk icinde neden hemen bütün sifrelerini degistiryorsun insan sevdiginden ayrılınca onnla mı ugrasır. yası kac bu arkadasın 15 falanmı =)

ya aynen o tehditler başladı lanet olsun ya kapıma kadar geldi her şeyi ailene anlatıcam diyip duruyor napıcam ben ya bu kadar ısrarcı bu kadar pislik bi insan olurmu arıyor hala

çok ilginç bi kere intahar edecek kadar birini cok seviyorsan 15dk icinde neden hemen bütün sifrelerini degistiryorsun insan sevdiginden ayrılınca onnla mı ugrasır. yası kac bu arkadasın 15 falanmı =)

yok ya ne intiharı yalan hepsi sırf geri dönmem için safık bendeki endişelendim yine onun için
19 yaşında ama ... aması var işte

Ne kadar çocukça şeyler yaaa..

Yok intihar etcem fasa fiso.. Önemli olan intihar etmek değil, sevgine değer vermek. Sevgine sahip çıkmak !!
Ki; Allah'ın verdiği canı ancak Allah alır !!

Son düzenleme:
bu çocuktan ne köy olur ne kasaba...
seni gerçekten sevdiyse...
boş laflar bunlar yok evine gelirim,yok ailene söylerim..
seven insan sevdiğine zarar gelsin istemez tatlım...
amacı senin gözünü korkutup tekrar birlikte olmak...
bi laf vardır havlayan köpek ısırmazmış...
hiç korkma canım...bırak konuşsun konuşsun dursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…