ben 18 o da 19 yaşını bitirmek üzere çocuk değiliz ama geceki davranışları çocuktan farksızdı.Ben üniversite okuyorum o ise açıktan liseyi bitirmeye uğraşıyor.
Ben gece çok kötü olduğum için ve anlatacak kimsemde olmadığı için buraya yazmıştım ama şimdi biraz daha iyiyim.
Sabah 10 gibi mesaj attı beni bırakma diye sonra tehdtler başladı eğer mesaj atmazsan akşam evine gelirim yarın işe gitmeyip seni takip ederim falan demeye başladı.
Ben burdan bugün işte olduğunu anladım yani geceki olayın yalan olduğu ispatlanmış oldu bir bakıma.
Hiç cevap atmadım ama son mesajıyla beraber çıldırdım
onu çok sinirlendirmişim tek taraflı olamazmış peşimi bırakmıcakmış gibi bir sürü şey. Bide demesinmi tüm bu yaşananlara rağmen geri dönersen kabul ederim diye sanki ben dönmek istiyorumda o beni kabul edicek pişkinliğe bakarmısınz ya.
Dayanamadım ve uzun bi mesaj attım çok ağır bi mesajdı bundan sonra bensizsin dedim sonunda daha mesaj atmadı atarmı aramaya devam edermi bilmiyorum.
Ama anladımki tüm gece boyunca uyumayıp ağlamam onu düşünmem boşunaymış 6 ayımı boşuna onun için harcamışım şimdi sadece kendime kızıyorum niye bu kadar değer verdim niye bu kadar sevdim diye ama unutucam kararlıyım ve pişman değilim.
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için şimdi yazılanları okuyunca biraz daha kendime geldim inşallah daha iyi olacağım
tüylerim diken diken oldu senin bu yasadıklarını çok uzun seneler evvel yasamıştım canım ve dediği gibi peşini bırakmaz ilk önce seni ikna etmeye kalkar edemeyincece tehtidlere başlar seni hep zor durumda bırakıp düşün benimki ben konyada okurken oraya kadar gelmişti istanbuldan sırf pislik için hayatında biri varken beni rahat bırakmadı ççok zor attım basımdan böle insanlardan uzak durmak lazım kesinlikle
çok ilginç bi kere intahar edecek kadar birini cok seviyorsan 15dk icinde neden hemen bütün sifrelerini degistiryorsun insan sevdiginden ayrılınca onnla mı ugrasır. yası kac bu arkadasın 15 falanmı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?