bu sefer bitti

Kızlar çok canımı yaktı bu çocuk şu saate kadar hep arıyordu tehdit mesajlarına devam etti sonra itiraf etti yapacağımdan değil sadece öfkemden yazıyorum hepsini dedi.
Hiç bir türlü cevap atmadım şimdi aramayı kesti ama ben niye hala ağlıyorum niye her gece rüyamda görüyorum çok çektirdi bana ama niye hala üzülüyorum nolur rahatlatın beni hiç unutamayacakmışım gibi geliyor:çok üzgünüm:

bugün hep sevgi mesajları attı bana bensiz yapamayacağını söyledi ama ben vazgeçmedim kararımdan dönmedim hiç şimdi aramayı kesti mutlu olmam lazım ağlamamam lazım:çok üzgünüm:

Geçer dimi ya
Bana çok kötü günler yaşattı çok pişman şimdi sinirden yaptım hepsini diyor ama yapmamalıydı beddua etti bana unutmayacağım onları

Ama artık rüyamda görmek istemiyorum onumafoldumben

4 sene böyle biriyle evli kaldım. aman sinir tekrarlanır defalarca.beddua haklıysa geçerli olur. bunları allah dinlemez meraketme.

arkadaşıyla konuştum
arkadaşı sormuş kendisine beddua edicek naptı bu kız sana demiş
ben onun ehliyet almasını sağladım tekrar okula başlamasını sağladım liseyi bitiremedi daha, içki sigarayı benm sayemde bıraktı
arkadaşı anlatmış bunları o senin sadece iyiliğini istiyodu neden beddua ettin demiş onun cevabıysa:
beddua ettim çünkü mesajlarıma cevap atmadı, olmuş.

az önce üzülüyordum özlüyordum onu ama galiba ben kendim aranıyorum şimdi yine tehditlere başladı eğer ona mesaj atmazsam babamı arayacakmış...

bak biraz zaman geçsin. ne kadar salakmışım. gözlerim nerelerdeydi diye bir konu açarsın burada. klaraa ablanı da çağırmayı unutma birlikte güleriz.sengözlerimebaksanab

beni bir rahat bıraksın ben bir kendime geleyim o zaman söz açacağım aynen öyle bir konu seni de çağıracağım klaraa abla:)

zaten birlikteyken kizlar sevdigi erkek icin bütün iyiligi düsünürler..
onun kötü huylarini biraktirirlar, iyi seylere yönlendirirler..
ama erkekse ne deger bilir ne kiymet..
bildigin odundur..
bu yüzden birakacaksin erkek pesinden kossun,deger versin..
o ugrassin.. zaten hep biz kizlar ugrasiyoruz..:umursamaz:

Aynen öyle hep biz uğraşıyoruz değer veriyoruz ama karşıdakininde aynı değer vermesi gerekir o ilişkiyi ayakta tutmak için.
Şimdi köpek gibi pişmanım her şey için diye mesajlar atıyor beni kaybedince anlamış değerimi öfkesi yüzünden söylemiş her şeyi
ama ne olursa olsun sevdiği insandım ben ,insan sevdiğine allah belanı versin demez diye düşünüyorum ve ne kadar üzülsemde ne kadar özlesemde hiç geri adım atmaya niyetim yok:umursamaz:
bazen düşünüyorum eminim beni hala deli gibi sevdiğine yumuşuyor gibi oluyorum bazen ama aileminde karşı çıkacağı biriydi o yüzden hemen kendime geliyorum

Çok gelgitler yaşarsın bu dönemde ama sakın yumuşama. Çoğumuz yaşadık ayrılık acısını mutlaka geçiyo ama eğer onu affedersen üzüleceğin günler devam edecek.

bırak kızım böyleleri sevmeyi bilmez. bi-le-mez. sevgi fedakarlık ister, sabır ister, emek ister. ve bir sürü şey. sen onun için çok şey yapmışsın. salak değil ya. senin gibisini bulamayacağını biliyor. nereden bulsun, kim sever ki bunu?
bak 14 sene önce boşandım. hala evlenmedi o hıyar. aynı seninki gibiydi. of aklıma gelince tepem atıyor. 4 sene evli kaldım. ben hata ettim sen sakın etme.
tehdit etmekle sevgi olmaz. kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:

ya varya siz olmasanız herhalde ben dayanamayıp hata yapacaktım yine ama çok şükür derdimi kimseye anlatamasamda burada paylaşıyorum.

bende aynen öyle düşünüyorum onu benim gibi başka seven olmaz o tehditleriyle bencillikleriyle insanı çileden çıkarır.
Bugün onun yüzünden resmen sinir krizi geçirdim evde tek başımaydım allahtan böye bir insana dönmem dönemem.
Hata yapmayacağım klaraa abla :)

Çok gelgitler yaşarsın bu dönemde ama sakın yumuşama. Çoğumuz yaşadık ayrılık acısını mutlaka geçiyo ama eğer onu affedersen üzüleceğin günler devam edecek.

Çok haklısın eğer affedip geri dönersem daha çok üzüleceğim ilerde aileme nası kabul ettiririm düşüncesi beni yiyip bitirecek.
Haklısın eğer affedip geri dönersem onun bencillikleriye tekrar uğraşmak zorunda kalacağım gerçi hala uğraşıyorum hala dinlemiyor beni sadece kendi dediği olsun istiyor, eğer geri dönersem anlayışlı olmamaya devam edecek bende kahrımdan sinir krizleri geçirmeye devam edeceğim....

Çok haklısın bu yaşadığım gelgitlere rağmen arkama bakmayacağım

ben gerçekten seni güçlü görüyorum canım en azından sana haksızlık yaptığının farkındasın ve hak ettiğin sevgiyi sana veremediği ortada. Canı yanıyor ki senin de canını yakmaya devam ediyor ama tehditleri de sevgi mesajları da işe yaramaz. Bu belli bir süre böyle devam eder biraz daha sabredip bugünlerin geçmesini bekleyeceksin. Yada tel numaranı filan değiştir istersen en azından canını sıkmasın boşyere

Ya beni hiç düşünmeye bırakmıyorki canım al işte şimdide arkadaşı mesaj atıyor benm haplardan içmiş 3 tane ulaşamıyorum diyor. Aslında inanmıyorum yaptı kaç kere aynı şeyi ama işte lanet olsun düşünmeden yapamıyorum ya gerçekten yaptıysa diye endişeleniyorum bide

sçmalama kızım yalan olduğunu biliyorsun. sakın:umursamaz:

sçmalama kızım yalan olduğunu biliyorsun. sakın:umursamaz:

ablasıyla konuşuyorum şimdi. mesaj atan arkadaşı evde kimsenin olmadığını söylemişti.
ablası babasının evde olduğunu ve benmkinin daha eve gitmemiş olduğunu söyledi.
şimdi ablası söylüyor haklısın çok kötü şeyler yaşatmış sana diyor zamana bırak falan dedi bende dedim zamana bıraksamda kararımdan dönmücem dedim. işte herkes bi şansı hakeder çok pişman oda faln dedi ablası ama daha fazla üzülmeye niyetim yok benm:umursamaz:

Yaptıysa yaptı..Sen mi git hap yut dedin ona..Ne bu acındırma numaraları anlamıyorum yaa..Sırf sen kendini kötü hissedesin diye yapıyor bunları...Hem o kadar aciz bir adamın kendine faydası yokken sana ne faydası olacak ? Hayatta ne acılar ne üzüntüler ne zorluklar var...Yok hap içtim,yok intihar ettim vs ile mi seni yanında tutacak..??? Havlayacak köpek ısırmaz derler...Yapacak olan sessiz sedasız yapar ne yapacaksa,etrafı ayağa kaldırmaz..Arkadaşı da nerden biliyormuş içtiği hapın adetini 3 tane diye ? Ulaşamıyorsa hap içtiğini nerden biliyor ? Palavra,danışıklı dönüşüklü olduğu belli..Gözlerini aç ve oyuna gelme.....

gene hata yaptın kız. onu merak ettiğini belli etmişsin.ah ah böyle devam edersen ikna eder o seni. tanıdık manzara. üzülüyorum senin için. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…