zaten birlikteyken kizlar sevdigi erkek icin bütün iyiligi düsünürler..
onun kötü huylarini biraktirirlar, iyi seylere yönlendirirler..
ama erkekse ne deger bilir ne kiymet..
bildigin odundur..
bu yüzden birakacaksin erkek pesinden kossun,deger versin..
o ugrassin.. zaten hep biz kizlar ugrasiyoruz..:umursamaz:
Aynen öyle hep biz uğraşıyoruz değer veriyoruz ama karşıdakininde aynı değer vermesi gerekir o ilişkiyi ayakta tutmak için.
Şimdi köpek gibi pişmanım her şey için diye mesajlar atıyor beni kaybedince anlamış değerimi öfkesi yüzünden söylemiş her şeyi
ama ne olursa olsun sevdiği insandım ben ,insan sevdiğine allah belanı versin demez diye düşünüyorum ve ne kadar üzülsemde ne kadar özlesemde hiç geri adım atmaya niyetim yok:umursamaz:
bazen düşünüyorum eminim beni hala deli gibi sevdiğine yumuşuyor gibi oluyorum bazen ama aileminde karşı çıkacağı biriydi o yüzden hemen kendime geliyorum
bırak kızım böyleleri sevmeyi bilmez. bi-le-mez. sevgi fedakarlık ister, sabır ister, emek ister. ve bir sürü şey. sen onun için çok şey yapmışsın. salak değil ya. senin gibisini bulamayacağını biliyor. nereden bulsun, kim sever ki bunu?
bak 14 sene önce boşandım. hala evlenmedi o hıyar. aynı seninki gibiydi. of aklıma gelince tepem atıyor. 4 sene evli kaldım. ben hata ettim sen sakın etme.
tehdit etmekle sevgi olmaz. kaydirigubbakcemile
Çok gelgitler yaşarsın bu dönemde ama sakın yumuşama. Çoğumuz yaşadık ayrılık acısını mutlaka geçiyo ama eğer onu affedersen üzüleceğin günler devam edecek.
Çok haklısın eğer affedip geri dönersem daha çok üzüleceğim ilerde aileme nası kabul ettiririm düşüncesi beni yiyip bitirecek.
Haklısın eğer affedip geri dönersem onun bencillikleriye tekrar uğraşmak zorunda kalacağım gerçi hala uğraşıyorum hala dinlemiyor beni sadece kendi dediği olsun istiyor, eğer geri dönersem anlayışlı olmamaya devam edecek bende kahrımdan sinir krizleri geçirmeye devam edeceğim....
Çok haklısın bu yaşadığım gelgitlere rağmen arkama bakmayacağım
ben gerçekten seni güçlü görüyorum canım en azından sana haksızlık yaptığının farkındasın ve hak ettiğin sevgiyi sana veremediği ortada. Canı yanıyor ki senin de canını yakmaya devam ediyor ama tehditleri de sevgi mesajları da işe yaramaz. Bu belli bir süre böyle devam eder biraz daha sabredip bugünlerin geçmesini bekleyeceksin. Yada tel numaranı filan değiştir istersen en azından canını sıkmasın boşyere
Ya beni hiç düşünmeye bırakmıyorki canım al işte şimdide arkadaşı mesaj atıyor benm haplardan içmiş 3 tane ulaşamıyorum diyor. Aslında inanmıyorum yaptı kaç kere aynı şeyi ama işte lanet olsun düşünmeden yapamıyorum ya gerçekten yaptıysa diye endişeleniyorum bide
sçmalama kızım yalan olduğunu biliyorsun. sakın:umursamaz:
Ya beni hiç düşünmeye bırakmıyorki canım al işte şimdide arkadaşı mesaj atıyor benm haplardan içmiş 3 tane ulaşamıyorum diyor. Aslında inanmıyorum yaptı kaç kere aynı şeyi ama işte lanet olsun düşünmeden yapamıyorum ya gerçekten yaptıysa diye endişeleniyorum bide
ablasıyla konuşuyorum şimdi. mesaj atan arkadaşı evde kimsenin olmadığını söylemişti.
ablası babasının evde olduğunu ve benmkinin daha eve gitmemiş olduğunu söyledi.
şimdi ablası söylüyor haklısın çok kötü şeyler yaşatmış sana diyor zamana bırak falan dedi bende dedim zamana bıraksamda kararımdan dönmücem dedim. işte herkes bi şansı hakeder çok pişman oda faln dedi ablası ama daha fazla üzülmeye niyetim yok benm:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?