bu sefer bitti

ya yine aynı şeyler yok kendime bişey yapıcam yok elveda aynı tür mesajlar geldi hep
ablasına mesaj atmıştım o konuştu benimle geri dön onu hayata döndür falan diye ama yapamazdım kızlar beni bu kadar üzen birisine tekrar dönemezdim haklı değilmiyim sizce

bide bana bu kadar şey söyleyen beni tehdit eden bi insana nasıl dönebilirm tekrar
hayr dedim olmaz dedim onu ölüme atıyosun dedi 2 aydır ben ölü gibiyim dedim son bi şans dedi ama 2 aydır her hafta ona yeni bi şans verdim artık yeter dedim ve telefonumu kapattım

çok yıprandım çok üzüldüm ama yinede unuturmuyum sizce

şimdi tekrar onunla olsan onu sevdiğin için mi yoksa acıdığın için mi birlikte olucaksın ? iyi düşün ve kararını ver....
gereğinden fazla acıyan acınacak duruma düşer...

Son düzenleme:
hayır tekrar birlikte olmycağm bu sefer yapmıcam bu hatayı kesin kararlıyım
3 kere ayrıdık barıştık çocuk oyuncağı gibi oldu her şey
son bi mesaj atmış hakkını helal et diye hiç bi şey yazmadım cevap atmadım unutmak istiyorum onu yaşadıklarımızı ama çabuk unutabilrmiyimki nasıl çıkıcak aklımdan 6 ay

unutuluyor,unutursun...opuyorumnanaktan

Herkes "İlk" Olmak ister,"İlk Aşk", "İlk Öpücük"... Oysa "İlk" Geçicidir.Sahip Olduğunuz Hangi ilk Hala Sizin, yada Sizinle Hiç Düşündünüz mü?Oysa Kimsenin Beğenmediği "Son" da Durum Biraz Farklıdır.Ondan Ötesi Yoktur. Heyecandan Avuçlarınızın Terleyerek Tuttuğu "ilk" Elle Değil, Güvenerek Sımsıkı Tuttuğunuz "Son" El...le Girersiniz Mezara.! Durup Tekrar Düşündüğünüzde; "ilk" Olup Yok Olmak mı İstersiniz?"Son" olup Sonsuz Olmak mı İstersiniz ?

hayatım bu yazıdada olduğu gibi ilk olması değil önemli olan,önemli olan son olması sonun olması..bu insan ilkin olmuş ama sonun olmayı hak etmiyor bence:umursamaz:

unutuluyor,unutursun...opuyorumnanaktan

unuturum dimi ya bu gece biraz uyuyabildim dün gece hiç uyumamıştım

şu yaptığı saçma sapan hareketleri düşünüyorum o biraz soğutuyor beni
Allah ım sabır versin benm durumumda olan herkese bir an önce çıksın aklımdan nolur:Saruboceq:

kesinlikle hak etmiyor ayrıldıktan sonra yaptıklarıyla tanıyamadım onu benim sevdiğim kişi sen değilsin dediğimde tekrar o kişi olsam yine severmisin beni dedi
daha çok kızdım ne demek yani iki karekterlimi bu çocuk istediğinde başka bir insan istediğinde daha farklı bir insan olabiliyor.
Allah inşallah daha dürüst daha doğru kişilerle karşılaştırır hepimizi çok canım yandı tekrar aynı şekilde nasıl severim bilmiyorum ama önce unutmam gerekli ve kararlıyım unutucam

Tubacım, 6 ay ne ki şekerim.. on seneler unutuluyor.
Ayrıca ayrılık acısından öleceğini bilsen bile sakın ola böyle birine geri döneyim deme.
Tehdit eden, korkutmaya çalışan, araya birilerini sokan adamdan hayır gelmez.
Sakın duygusal bi anında bu hataya düşeyim deme.
Hiçbir çağrısına ve mesajına da geri dönme, seni kışkırtmaya, sinirlendirmeye çalışacak tepki vermen için, düşme bu tuzaklara.

Çok teşekkür ederim şu yazın için iyice kendime geldim çünkü.
Çok seyrekde olsa içimdeki acıyla acaba affetsemmi diyordum ama o da yok oldu çünkü tehditleri ve beni korkutma çabaları soğuttu iyice kendinden
Hala aklıma geliyor yaşadıklarımız unutmam zaman alacak belki ama bu yaptıklarını unutmucam onları hatırlayıp soğumaya çalışıcam
Artık aramıyor mesajda atmıyor ama arasada cevap vermeye niyetim yok.
Gerçekten teşekkür ederim burada yazılanları okuyunca kendime geliyorum

aman canım unutursun valla
ben ıkı senelık sevgılımı
aklıma bıle gelmıyor
6 aylık sevgılı mı unutulmayacak

benimde eski sevgilim vardı ben ondan beni aldattığını öğrendiğimde ayrıldım bana ne mesajlar yok bütün ilaçları içmişde vırtda zırtda yürüü dedim ya ondan bundan başka adam mı kalmadı başta sanki kimse seni görmicek sewmicek gibi gelior ama sonra öle birileri girer ki hayatına erkek nasıl olurmuş anlarsın ne o ya acındırmak bilmemne bi kere çook itici sen hep kötü şeylerini düşünüp tiksindir kendini mesela ben kulakları çok pisti hep onu düşünüp soğudum kaydirigubbakcemile3işin esprisi tabiikide

ya sadece tehditlere kalsa iyi bu akşam geldi kapıya zillere bastı sonra mesajlar attı sana acı çektiricem allah belanı versin falan daha neler neler.

dedim bu kadarmıydın sen
şimdi tekrar yalvarış moduna girdi annemin yanındayım hiç bişey yapamıyorum sensiz biraz düşün veya geri dön nolur faln yazıyor ama çok canım yandı bu akşam hissettim o acıyı kalbimde o mesajları okurken sonra düşündüm bana bunları yaşatan bi insana tekrar dönmek ne kadar mantıklı kendimi tutmak istiyorum kesinlikle taviz vermemem lazım

ama o bedduayı nasıl söyler ya onca yaşanandan sonra yaparmı insan çok kırıldım zaten kırgındım çok dargındım her hareketine o mesajlardan sonra kolum kanadım kırıldı sanki çok kötü oldum senağlama

şimdi siniden yapıyorum herşeyi diye mesaj geliyo ama taviz vermicem kararlıyım Allahım yardım et nolur

hani intihar etmişti,hani hastanedeydi ?? kapınıza öteki dünyadan mı gelmiş tövbe tövbe yaaa kaydirigubbakcemile3

hiç taviz verme,güvenilir değil..seni kaybetmeden önce düşünecekti........

hani intihar etmişti,hani hastanedeydi ?? kapınıza öteki dünyadan mı gelmiş tövbe tövbe yaaa kaydirigubbakcemile3

hiç taviz verme,güvenilir değil..seni kaybetmeden önce düşünecekti........

yok ya lafta onların hepsi ne intiharı intihar ettim dediği gecenin sabahı işe gitti bugünde işteydi
ya acımı bile yaşatmadı bana şu yaptıkları her şeyin üstüne çıktı hiç saygısı yokmuş o kadar yaşadıklarımıza bize.

Beddua etti resmen bana sinirden yapıyo ama yapıyo işte kapıma kadar geliyor durmadan aramalar devam ediyor
Bana bunları yaşattı ya daha hiç bişey diyemiyorum artık

Böyle çirkinleşmesi daha iyi ne kadar doğru bir karar verdiğini gösterdi sana. Arkadaşların dediği gibi herşey unutuluyor canım ben de 2 buçuk yıllık ilk ilişkimi bitirdim sonra yine sevdim ama o da bitti. Yeniden ve gerçekten seni hakedecek kişiyi seversin umarım opuyorumnanaktan

Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı hayatım hiç takılıp üzülme bile.
Yat kalk dua et ki Allah sana gerçek yüzünü gösterdi bu adamın, nasıl bir beladan kurtulduğunun farkında mısın?
Valla senin yerinde olsam bi fakire sadaka falan veririm Allah rızası için.

doğru söylüyorsun canım ama nasıl yalvarıyor şimdi senden hiç vazgeçmicem diyip duruyor sürekli arıyor beni bırakamazsın faln diyor sürekli
nasıl yakamı syırıcam bu işten bilmiyorum :1no2:
ama dediğim gibi hiç taviz vermicem de işte cevap atmayınca kapıya geliyo anneme anlatsammı diye düşünüyorum

böyle bir şeyi düşünmüyorum canım şimdilik çok canım yandı tekrar nasıl güvenirim bilmiyorum ama inşallah dediğin gibi olurmafoldumben

Kızlar bugün abim gibi sevdiğim bi insanla beraber son kez görüşmeye gittim kendisiyle çok yalvardı gel son kez görüşelim dedi bende gittim.Beni gördüğünde gitme dedi bırakma beni dedi yalvardı ama bana beddua eden beni tehdit eden bi adamın yüzüne daha bakmam ben dedim ve arkama bakmadan çektim gittim
İçim yanıyomu yanıyo kızlar ama geçicek inşallah bugünlerde, unutucam inşallah yaşadıklarımı...

kaybetme korkusunun olmadığı zamanlarda kafasına göre takılırlar, ama sonra kaybedince şaşkınlıkla saldırganlaşırlar... benim de başıma gelmişti. yakanı sıyırdığın iyi olmuş hiç bulaşmaya gelmez bölelerine. evlilik durumlarında hep şiddete başvuran erkekler bunlar işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…