hayır tekrar birlikte olmycağm bu sefer yapmıcam bu hatayı kesin kararlıyım
3 kere ayrıdık barıştık çocuk oyuncağı gibi oldu her şey
son bi mesaj atmış hakkını helal et diye hiç bi şey yazmadım cevap atmadım unutmak istiyorum onu yaşadıklarımızı ama çabuk unutabilrmiyimki nasıl çıkıcak aklımdan 6 ay
Hatrlayanlar vardır belki bi konu açmıştım çok kavga etmemzden onun bencilliklerinden bahsetmiştim.
2 aydır beni üzmelerine ve bu kadar kendimi yıpratmama tamam dedem ve bitirdim ama içim acıyo ilk hayatıma giren kişiydi çok sevmiştim ama çok yıprattı beni dayanamadım napayaım
ayrıldıktan 10 dk sonra benm face ve msn adreslerimi değiştrmeye kalkmış mail gelmiş gmrdüm ordan kendi şifrelerinin hepsini değiştirmiş bi anda ne kadar meraklıymış bi anda aklına gelmiş hepsini değiştrebilmek ben burda ağlarken
şimdide arkadaşı mesaj atıyo intihar etti diye ama inanmıyorum hastanede olduklarını söyledi arkadaşı 15 dk sonra sitede online gözüktü nasıl hastanedeler :
hiç iyi değilim nolur siz moral verin bana evde kimse bilmiyo gecenin bu saatinde gizli gizli ağlıyorum
unutuluyor,unutursun...opuyorumnanaktan
Herkes "İlk" Olmak ister,"İlk Aşk", "İlk Öpücük"... Oysa "İlk" Geçicidir.Sahip Olduğunuz Hangi ilk Hala Sizin, yada Sizinle Hiç Düşündünüz mü?Oysa Kimsenin Beğenmediği "Son" da Durum Biraz Farklıdır.Ondan Ötesi Yoktur. Heyecandan Avuçlarınızın Terleyerek Tuttuğu "ilk" Elle Değil, Güvenerek Sımsıkı Tuttuğunuz "Son" El...le Girersiniz Mezara.! Durup Tekrar Düşündüğünüzde; "ilk" Olup Yok Olmak mı İstersiniz?"Son" olup Sonsuz Olmak mı İstersiniz ?
hayatım bu yazıdada olduğu gibi ilk olması değil önemli olan,önemli olan son olması sonun olması..bu insan ilkin olmuş ama sonun olmayı hak etmiyor bence:umursamaz:
Tubacım, 6 ay ne ki şekerim.. on seneler unutuluyor.
Ayrıca ayrılık acısından öleceğini bilsen bile sakın ola böyle birine geri döneyim deme.
Tehdit eden, korkutmaya çalışan, araya birilerini sokan adamdan hayır gelmez.
Sakın duygusal bi anında bu hataya düşeyim deme.
Hiçbir çağrısına ve mesajına da geri dönme, seni kışkırtmaya, sinirlendirmeye çalışacak tepki vermen için, düşme bu tuzaklara.
hani intihar etmişti,hani hastanedeydi ?? kapınıza öteki dünyadan mı gelmiş tövbe tövbe yaaa kaydirigubbakcemile3ya sadece tehditlere kalsa iyi bu akşam geldi kapıya zillere bastı sonra mesajlar attı sana acı çektiricem allah belanı versin falan daha neler neler.
dedim bu kadarmıydın sen
şimdi tekrar yalvarış moduna girdi annemin yanındayım hiç bişey yapamıyorum sensiz biraz düşün veya geri dön nolur faln yazıyor ama çok canım yandı bu akşam hissettim o acıyı kalbimde o mesajları okurken sonra düşündüm bana bunları yaşatan bi insana tekrar dönmek ne kadar mantıklı kendimi tutmak istiyorum kesinlikle taviz vermemem lazım
ama o bedduayı nasıl söyler ya onca yaşanandan sonra yaparmı insan çok kırıldım zaten kırgındım çok dargındım her hareketine o mesajlardan sonra kolum kanadım kırıldı sanki çok kötü oldum senağlama
şimdi siniden yapıyorum herşeyi diye mesaj geliyo ama taviz vermicem kararlıyım Allahım yardım et nolur
hani intihar etmişti,hani hastanedeydi ?? kapınıza öteki dünyadan mı gelmiş tövbe tövbe yaaa kaydirigubbakcemile3
hiç taviz verme,güvenilir değil..seni kaybetmeden önce düşünecekti........
Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı hayatım hiç takılıp üzülme bile.
Yat kalk dua et ki Allah sana gerçek yüzünü gösterdi bu adamın, nasıl bir beladan kurtulduğunun farkında mısın?
Valla senin yerinde olsam bi fakire sadaka falan veririm Allah rızası için.
Böyle çirkinleşmesi daha iyi ne kadar doğru bir karar verdiğini gösterdi sana. Arkadaşların dediği gibi herşey unutuluyor canım ben de 2 buçuk yıllık ilk ilişkimi bitirdim sonra yine sevdim ama o da bitti. Yeniden ve gerçekten seni hakedecek kişiyi seversin umarım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?