Bu sefer cok olmadı mı?!!

Arkadaşların adına üzüldüm benim arkadaşlarımla konuşmamı sevgilisi okuyacak ha . Çok büyük terbiyesizlik.
 
İnanın cıldırmak geliyor içimden . Ruhum daralıyor bir kafeste gibiyim. Artık o kadar bunalıyorum ki hayattan asla zevk alamıyorum.
Ölüm şeyleri izliyorum sürekli .
sana sunu diyeyim hiç bi kafeye hic bi ortama. okulumdaki kantinime kafeme bile gidemezdim. 6 yılın 3 4 yılı her bi arkadaşımla eve yürüdüğümde bile 10 kere arıyordu sırf yanimdaki kız arkadasimla muhabbet etmiyim diye. kaç kez düştüm yollarda hem okula yetisicem hem ona mesaj yazıcam diye. niye cünkü geç yazarsam nerdesin napiyosun da cevap yok oluyo.
gittiğim yerde resim istemek. pat diye karşima çikmalar. 1 arkadasimla pazara bile gittigimde kız kıza kim var nisanlısı var mı diye bunlatmalar. düğünlere gidememeler. ailemle tatile yollamaması. akrabalarıma sürekli kafayı takıp onla gorüşme buna gitme kurallar koyması. ben çektim bunları. sana tavsiyem çekme. 2 tane konu actım 5 aylık evliyim bosanıcam yakında. ben evlilikten sonra anladım kendimi yaktığimı benden 1 tane oldugunu niye hayatımı çöp edeyim. he bu kıskançlıklar 4 yıldan sonra birazcık azaldı cık gez arkadasınla oldu eve kapandım çünkü psikolojim bozuldu. şimdi evlilikte yok bu kadar kıskamclik ama zaten başka sehirdeyim kimse yok burda.
bende arabesk dinliyordum bende oleyim diyorum 1 ay öncesine kadar. ne hayallerle kurduğum yuva hayal kırıklığı oldu diyordum.
niye ölceksin ki. hayatını sana zindan edenleri niye mutlu ediceksin. bırak yol yakınken. bosanmak daha zor. ve insana çok ağır geliyor
 
kölelik biteli çok oldu ama sizde hala devam ediyor sanırsam
okurken ben sıkıldım ,bunaldım. bu ne böyle!!
çok mu aradınız bu öküzü.yol ver gitsin. her yaptığının hesabını mı vercen.anana babana vermiyosundur bu kadar. hoş şimdiki kızlarımız anasına babasına gelince dil pabuç kadar ama elin adamına gelince kedi gibi oluyorlar.
hiç uğraşma ondan ne köy olur ne kasaba. kendine bunu yapma lütfen
 
Mesela kızla özel bişey konuşsan sevgiline mi söyleyeceksin arkadaşımın adeti düzensizmiş diye. Dedikoducu kadınlardan beter sevgilin. Bırak artık şu erkek müsveddesini
 
Her daim değişir diye bekledim inanın, emeklerime vs sinde değilim , ben herseyı gördüğüm halde neden duruyorum, neden her ayrıldıgımda acı cekıyorum bılemiyorum. Yoruldum inanın yoruldum
 
Konunun icinde birsuru insan var anlamadim. Soyleyebilecegim tek sey bir iliskide guven yoksa o is yurumez. Soyle de bir soz var kisi kendinden bilir isi belki de kendisi guvenmemeniz gereken bir insandir.
Aynen kendisi zaten bu ilişki bir nisanlılık donemi deyıp zamanında beni ne ailesiyle tanıstı ne tek biriyle ve 5 kez ayrıldı sokak ortalarında ben hastayken keza. Bunları bundan 3 sene once yaptı ama yaparken 25 yasındaydı , benım su an ki yasımda yani. Cocuk degıldi. Beni baygın halde bırakıp arkadasıyla bulustugu zaman 3 yıl pnceydi. O kadar kin besleyıp sevdiğini sanmak inan nedir bilmiyorum.
 
Mesela kızla özel bişey konuşsan sevgiline mi söyleyeceksin arkadaşımın adeti düzensizmiş diye. Dedikoducu kadınlardan beter sevgilin. Bırak artık şu erkek müsveddesini
Şöyle deyım size basit bir acıklama mesela ayşe beni arasın hadi bulusalım desin yada yaZsın bana sordugu soru şu ne ara konustunuz ya da konu nerden geldi bulusmaya bunların ss lerini atıyorum.
Tüm arkadaslarımın her özelini biliyor .
Telefonumun şifrelerini hepsini benım bilgim dısında kırdı .
 
Ben. Vermedim şifrelerimi kendi kırdı. Benım bilgim tabi ki yoktu , zaten kimseyle bisey konusamıyorum , baska hattım oldugunu dusunuyor bunun üzerine de .düşünün dusuncelerini. Herseyım okunuyor. Arkadasımla görüştüğümde sürekli arıyor. Oturamıyorum, su an telefonlarım dünleniyo süphesiyle yasıyorum.
Biriyle konusuyorum Telefonda anında arkadan arıyor ve ben kimle konusuyorum diye trip yiyorum.kimle görüsuyosam anında kapatıp bununkini acıyorum.
Bıktım inanın bıktım.
 

Sevgilin ruh hastasi Putto.
 
Attigin fotografta arkadasinla yanyana oturmaniza takmis. Kusura bakmayin devamini okuyamadim çünkü her dakka foto atiyorum demenize sasirdim. Bu sekilde iliski yurumez
 
Putto neyi bekliyorsun ayrılmak için ? Evlenmeyi mi bekliyorsun?

Evlenip şiddet uygulama kapasitesi, asagilama, kısıtlama ve daha neleri yapabilecek karakterde bir adamla berabersin ....hani, kocam evlenmeden önce böyle değildi diyenler var burada .....eee senin sevgili zaten böylesen göz göre göre bu adamla devam edip evlenme hayalleri kurmuyorsun değil mi yapma gözünü seviyim .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…