Bu sefer cok olmadı mı?!!

Arkadaslar sizden tek ricam burda birbirimizi tanımıyoruz. Tanımadıgım biri belki anlatsa ona bunları yada ıkımızı birden dinlese, özellikle benden büyük akıl verecek insanlar.
Ankarada olanlar varsa bunu yapabılcek , işterseniz yanınızda birsürü kişide olabilir. Erkek kadın bizle bir kere bulusup yardım eder misiniz lütfen, gercekten sizlerden tek istediğim bu. Özelden ya da burdan yazarsanız cok mutlu olurum.

Putto neyi bekliyorsun ayrılmak için ? Evlenmeyi mi bekliyorsun?

Evlenip şiddet uygulama kapasitesi, asagilama, kısıtlama ve daha neleri yapabilecek karakterde bir adamla berabersin ....hani, kocam evlenmeden önce böyle değildi diyenler var burada .....eee senin sevgili zaten böyle:deli:sen göz göre göre bu adamla devam edip evlenme hayalleri kurmuyorsun değil mi yapma gözünü seviyim .
Yok ne evlenmesi , ben 30 u göremem evlenirsem kafayı zaten bozdum.

Arkadaslar sizden tek ricam burda birbirimizi tanımıyoruz. Tanımadıgım biri belki anlatsa ona bunları yada ıkımızı birden dinlese, özellikle benden büyük akıl verecek insanlar.
Ankarada olanlar varsa bunu yapabılcek , işterseniz yanınızda birsürü kişide olabilir. Erkek kadın bizle bir kere bulusup yardım eder misiniz lütfen, gercekten sizlerden tek istediğim bu. Özelden ya da burdan yazarsanız cok mutlu olurum.

Yani sevgiline normal seyler yapmadığını, bu iliski kötüye goturecek hareketler yaptığını, kız seni seviyor adam ol artık dememizi mi bekliyorsun?

Valla anlamadım :KK57:haaa hâlâ bu adamdan bir ümidin varsa inan gelirdim memleketime... ancak seni silkelemeye kendine gel demeye gelirdim.

Attigin fotografta arkadasinla yanyana oturmaniza takmis. Kusura bakmayin devamini okuyamadim çünkü her dakka foto atiyorum demenize sasirdim. Bu sekilde iliski yurumez
Yürümüyor zaten. Her dk bir olay bir patlama.

Yani sevgiline normal seyler yapmadığını, bu iliski kötüye goturecek hareketler yaptığını, kız seni seviyor adam ol artık dememizi mi bekliyorsun? valla anlamadım :KK57:haaa hala bu adamdan bir ümidin varsa inan gelirdim memeleketime ancak seni silkelemeye kendine gel demeye gelirdim.
İnanın tek carem bu kaldı. Benım tanıdığım biri olsa asla inanmaz.yaptıklarının farkında degıl mı bılmıyorum. İnanın ben trip falan atan biri değilim zaten enn ufak bisey desem anında kendini savunuyor.

Valla yazıyı yarısına kadar okudum. :işsiz: Ama başta çeşitli nedenlerden dolayı güvensiz demişsiniz, o çeşitli nedenler ne ? Çünkü önemli. Hani o nedenler ota b..ka değmezse saçma bir güvensizlik. Hee bir de güven yoksa ilişki çok yıpranır. Nereye kadar gider bilemedim bu ilişki o_O

Valla yazıyı yarısına kadar okudum. :işsiz: Ama başta çeşitli nedenlerden dolayı güvensiz demişsiniz, o çeşitli nedenler ne ? Çünkü önemli. Hani o nedenler ota b..ka değmezse saçma bir güvensizlik. Hee bir de güven yoksa ilişki çok yıpranır. Nereye kadar gider bilemedim bu ilişki o_O
Eski konularımı okursanız eğer birazcık olsun anlarsınız.tanıdığmdan beri böyle biri sayılır.

İnanın tek carem bu kaldı. Benım tanıdığım biri olsa asla inanmaz.yaptıklarının farkında degıl mı bılmıyorum. İnanın ben trip falan atan biri değilim zaten enn ufak bisey desem anında kendini savunuyor.

neden zorluyorsun?
çok mu çaresizce seviyorsun? hayatında o olmasa ölürmüsün?
olmuş bir sürü erkek var. daha kelek olanı oldurmaya çalışmaktaki ısrar neden?

İyi geceler hanımlar resmen uyku tutmayınca buraya koştum.
Bugün bir kız arkadasımla bulustum akşama doğru, oturuyoruz sevgiliminde haberi var ve ceşitli nedenlerle güvensiz olduğundan ötürü ;sürekli fotoğraf atıyorum ben. Sonrasında masayı attım ıkımızız kız arkadasım ve ben. Karsısı koltuktu kız yemek yerken rahatsız oldu koltuk asagıda oldugundan yanıma oturdu ve fotoğrafta bu cıktı ve yanınızda kim var neden yanyana oturdunuz sevgili gibi diye sordu. Açıkladım .
Düşünün bunu dahi sorun ediyor.
Bir gün evvel tartıstık arkadaslarının yanında ben asla aramıyorum seni diye kızın yanında sürekli beni aradı. Nerdesiniz naptınız fotoğraf attıgım halde.
Kız Arkadasımda sevgilisinden ayrıldı 7 yıllık ve cocugun baska kızlar ekledıgını gördü ve canı cok sıkkındı. Ağladı yanımda vs bunu benımkine söyledim. Ağladı cok üzgün diye.
Benım baska bir kız arkadasımın bir arkadası geldi aklıma (erkek). Onla konusursa benım arkadasım rahatlar hemde anlasırlar diye dusundum.
Ve bu baska arkadasım dediğim kızdan sevgilim nefret ediyor. Ve yanımdaki kızın numarasından bunu aradık böyle böyle benımde bi tanıdıgım var konussunlar dedi . Cocuk arkadasımı ekledi bende tanıyorum cocugu düzgün birisi.
Bende bu asamada eve döndük sevgilim yine arıyor, nasılsın diye arkadasımı aradım fotoğrafları görünce kötüydü diye. Sevgilimi actım ne konusuyosunuz siz dedi bende söyleyemedim onun biriyle tanısmasını vesile olduk onu sordum diye. Diğer kızın arkadası olmasından mutevellit . Herseyden korkuyorum kısacası, sonra agzımdan kactı onu sormak için aradım dedim. Bana neden yalan söylüyosuna geldi olay. Benı her konuda kısıtlayan ve benım asla ılgım olmayan tamamen arkadasım için olan durumda ben yalancı konumuna düştüm. ( sevmedıgı kızda benım her daim yanımda olan biri, ve bizim aala olmayacagımızı beni kullandıgımı düşünüyor. Sevgilime hakaret faln etmişti bana yaptıklarından ötürü, bunu benden izinsiz ınstagramıma girdiğinden sevgilim de gördü, tüm şifrelerimi biliyordu keza bu hoslanmadıgı kızla bu dolaylı konusamıyoruz . Oda mesajlarınıj okunmasından cok şikayetci vs.)
Yarın benım doğum günüm ayrıca.
Bu sevmedıgı arkadasım sen bu kıza doğum gununde bunları yapamazsın eskiden yaptıklarına bak utan falan demiş mesaj attı benden habersiz. Ve sevgilim onu mahkemeye vercegını söylüyor bana adammısın dedi diye.
Ve kızda benım mesajlarımı okudu ve her dk tedirginim diye vercem mahkemeye diyor.
Bu ergen durumun içinde kalmaktan o kadar yoruldum ki ikiside sunu diyor amacı aramızı bozmaktı sağladı işte.
Ve yarın benım doğum günüm cok onem verdiğim gün rezil oldu, gercekten o kadar saçma seylerle ugrasıyorum ki.
Ben bu sevgili kişisine nasıl dur diyecegım?
Nasıl bana güvenecek?
Nasıl beni bırakcak, bana asla bir sevgi sözü söylemek yok sadece bu sekılde kısıtlama. Arkadasımda hatalı benden habersız yazmasına ama. Napıcam ben hanımlar lütfen akıl verin. Lütfenn..
Derdin ne de bu ruh hastasıyla kendini ziyan ediyorsun?

neden zorluyorsun?
çok mu çaresizce seviyorsun? hayatında o olmasa ölürmüsün?
olmuş bir sürü erkek var. daha kelek olanı oldurmaya çalışmaktaki ısrar neden?
O kadar farklı seyler yasadım ki sürekli kendime beni suclu hissettirdi . Ben birine cok fazla şey yapmam hep kendimi suclarım yani. Ondan galiba

A y r ı l s a n a

7 yıllık sevgilisinden ayrılıp, sevgilisinin başka kızla fotoğrafına ağlayan arkadaşınızın başka biriyle tanışması da enteresan.
Yaş ortlamanız kaç.

Sizi delirtmiş bu hasta herif.
Mecaz değil gerçekten delirmişsiniz.
Acilen psikolojik destek almalısınız.
İlaca bağımlı hayata adım atmanıza çok az kalmış.
Su an bagımlıyım. Gercekten napıcam bilemiyorum.inanın bılmıyorum. Delirdim gercekten delirdim

Su an bagımlıyım. Gercekten napıcam bilemiyorum.inanın bılmıyorum. Delirdim gercekten delirdim
Er geç sizle oynamaktan sıkılıp terkedecek.
Çünkü size hasta muamelesi yapıyor.
Haliyle hasta biriyle evlenmem diyecek.

Siz de bu durumu atlatamayıp psikoloji düzenleyici ilaçlara bağımlı olacaksınız.

Bakın farkında değilsiniz ama durumunuz gerçekten vahim.
Psikolojinizin tamamen çökmesine ramak kalmış.
Geç kalmadan destek alın, kurtarın kendinizi.
Bakın ayrılın demiyorum, acilen psikolojik yardım alın.

ben anlamıyorum bu güvensizlik kaynaklı fotoğraf istemelerden konum atılmasından.. bu açıkça sana güvenmiyorum demek.. nasıl kabul edebiliyorsunuz bunu. ne yapmanızdan nerede kimlerle olmanızdan korkuyor da istiyor . ne hakla ?

bu konuda katı olacağım kusura bakmayın. kendinize saygınız olsun kafes hayati gibi nedir bu. denetimli serbestlik gibi..

bir ilişkide güven yoksa hiç birşey olmaz emin olun. evlilik hiç olmaz.

yapmayın kendinize bu kötülüğü yolun başındayken size güven duymayan ki bana göre bu aynı zamanda saygısızlıktır ayrılın.

sevgi herşey yetmiyor .göz göre göre ateşe atmayın kendinizi.

Back
X