Bu sefer cok olmadı mı?!!

Bu adam ruh hastasi siz de bu ruh hastasina bagimisiniz. Kimseyi degistiremezsiniz hos boyle bir adamin neden degismesini beklediniz erkek kitligi mi var onu da anlamadim. Okurken icim daraldi siz sevmeyi sevilmeyi cok farkli algilamissiniz.
Aynen ben bu iğrenc durumu sevmek sanıyorum. Hayatımın içine eden durumu sevmek adına katlanıyorum.

Ondan ayrıldığınızda acı çekmenizin sebebi onu seviyor olmanız değil inanın. İnsanoğlu bir sevgili/eş seçtiğinde yaptığı seçimin doğru olduğunu görmek ister. Yanlış seçim yaptığını gösterecek onlarca olay yaşasa dahi bazen hata yaptığını kabullenemez ve karşısındaki sevgili/eş kişisinin bir gün değişeceğini, bu konuda doğru seçim yaptığını göreceği günü bekler. Ama ne yazık ki o kişi sizi sevmeyen değer vermeyen bir kimse(yani konunuzda anlattığınız hayat enerjisi emici sevgiliniz) ise bu değişim asla gerçekleşmez ve insan o değişimi göreceğim inadı ile beklerken yaptığı şey sadece kendi kendini tüketmektir. Bunu nereden biliyorsun derseniz bizzat yaşayarak öğrendim. Bu sebeple size tavsiyem öncelikle sosyal medya hesaplarınızın şifresini değiştirin ve bu kişiyi hayatınızdan çıkartın. Ama siz ondan ayrıldığınızı net bir şekilde belirttikten sonra ondan gelecek hiçbir özür dileme ve değişim çabalarına kulak asmayın ve onsuz hayatınıza sağlıklı bir şekilde devam edin. Çünkü bu kişiler DEĞİŞMEZ ve siz ondan vazgeçip ayrılmadıkça asla sizden ayrılmazlar ayrılma tehditleri sadece size isteklerini yaptırmak için birer blöftür. O yüzden bu kişiden kurtulmak için sakın onun sizi bırakmasını beklemeyin. Siz onu net bir şekilde hayatınızdan çıkarın ve kendi değerinizin farkına varın. Siz kimsenin size sevgi ve değer vermesine ihtiyaç duymaksızın değerlisiniz bunu unutmayın :) İnanın o kişiyi hayatınızdan çıkarttığınızda ben bunca zamandır kendime niye bu eziyeti yapıyormuşum diyeceksiniz.

İşte benım de kendimde anlamadıgım kısım tam da bu.

Bir önceki mesajımda kendinizde anlamadığınız bu ısrarınızın sebebini açıkladım ve bunu neden bu kadar emin yazdığımı da şöyle açıklayayım: Sizin yaşadıklarınıza benzer şeyler yaşadığım bir ilişkim oldu ve ayrılmak bana saçma bir şekilde pes etmekmiş gibi geliyordu o iyi birisi düzelecek herşey diye kendimi kandırıyordum. Psikolojik danışmana başvurduğumda ise bana yaptığım seçimin doğru olduğunu görebilmek adına bu kadar inatla bu ilişkiyi sürdürmeye çalıştığımı söylemişti. O günden sonra "kişiliğime saygısı olmadığını gördüğüm ilk hareketinde onu hayatımdan çıkarmamakla" hata ettiğimi kabul ederek bu ilişkiyi kafamda bitirmiştim. Ben bunu o kişiyle evliliğin arefesinde yaptım ve inanın siz şu an yolun başındayken daha da yıpranmadan yapabilirsiniz.

Bu kadar diken üstünde olmak,
Sürekli karşı tarafa kendini anlatmak, kanıtlamaya çalışmak zor olmuyor mu ?
Yarın evlenirseniz perde açtırmaz bu,
Hatta perde niye sabah ki gibi degil camdanmı baktın diye kavga çıkarır :işsiz:

Bırak Allah aşkına ya benim zamanımda vardı boyleleri sürekli nerdesin diye guvenemeyen tipler aslında kendilerine guvenemiyorlar. Var ya aşırı kıskanç adam hiç çekilmez bununki artik psikopatliga doğru gidiyor. Bırak kendine eziyet etme.

Back
X