Bu sefer cok olmadı mı?!!

Er geç sizle oynamaktan sıkılıp terkedecek.
Çünkü size hasta muamelesi yapıyor.
Haliyle hasta biriyle evlenmem diyecek.

Siz de bu durumu atlatamayıp psikoloji düzenleyici ilaçlara bağımlı olacaksınız.

Bakın farkında değilsiniz ama durumunuz gerçekten vahim.
Psikolojinizin tamamen çökmesine ramak kalmış.
Geç kalmadan destek alın, kurtarın kendinizi.
Bakın ayrılın demiyorum, acilen psikolojik yardım alın.
Sizce hasta olan benmiyim soruyorum size ben hasta falan degılım

Sizce hasta olan benmiyim soruyorum size ben hasta falan degılım
Hastasınız maalesef.
Bağımlısınız.
Kendi kararlarınızı alamıyorsunuz, kendinize güveniniz yok.
Hayata karşı korkaksınız, savunmasızsınız.
Mantıklı düşünmekten, davranmaktan yoksunsunuz.
Ayrılmak yerine ölmeyi düşünecek kadar zayıf, ilişkinize hiç tanımadığınız insanları şahit yapmak için KK dan yardım isteyecek kadar acizsiniz.

Bana inanmıyorsanız bir uzmana gidin.
Ondan sonra gelin burada bana yazın, hasta değilmişim yanıldın deyin.

Şöyle deyım size basit bir acıklama mesela ayşe beni arasın hadi bulusalım desin yada yaZsın bana sordugu soru şu ne ara konustunuz ya da konu nerden geldi bulusmaya bunların ss lerini atıyorum.
Tüm arkadaslarımın her özelini biliyor .
Telefonumun şifrelerini hepsini benım bilgim dısında kırdı .
Mesela benim bir arkadaşım benim yazdıklarımı sevgilisine gösterse ben o arkadaşımla asla konuşmam

İlkokulda kompozisyon yazmayanlar burada ifşa oluyor.
Bir tane daha gözlerimin kanadığı konu.
Çok direndim ama bitiremedim okumayı.

Her daim değişir diye bekledim inanın, emeklerime vs sinde değilim , ben herseyı gördüğüm halde neden duruyorum, neden her ayrıldıgımda acı cekıyorum bılemiyorum. Yoruldum inanın yoruldum
Ömür boyu acı cekmektense ayrılın bir iki haftaya geçer acisi

Hastasınız maalesef.
Bağımlısınız.
Kendi kararlarınızı alamıyorsunuz, kendinize güveniniz yok.
Hayata karşı korkaksınız, savunmasızsınız.
Mantıklı düşünmekten, davranmaktan yoksunsunuz.
Ayrılmak yerine ölmeyi düşünecek kadar zayıf, ilişkinize hiç tanımadığınız insanları şahit yapmak için KK dan yardım isteyecek kadar acizsiniz.

Bana inanmıyorsanız bir uzmana gidin.
Ondan sonra gelin burada bana yazın, hasta değilmişim yanıldın deyin.
İşin kötüsü o kadar haksınız ki o kadar acizim ki su anda bir saattir yazdıklarınızı düşünüyorum. Haklısınız hemde sonuna kadar malesef. Kendi kararımı daha alamıyorum hala kendi yaptıgının farkında degıldir diye onu aklamaya calısıyorum. Yine kendimi suclu bularak kendimi ona yapısarak hala orta yolu bularak, bana yaptıklarını görmezden gelerek her dk ona kendimi acıklayarak onun sorunlarının üzerine konusarak onu ikna edersem benım hıc sorunum yokmus gibi sırf onun güvensızlıgı ve sorun cozulunca bitcek bu sorunlar diye düşünerek sürekli kendimi açıklıyorum. Kendimi hep hiçe sayarak, bana gecmıste tek biseyı acıklamasını istemeyerek , istesem de asla tatmın edici bisy duymamama rağmen ben duruyorum. Sorun onun bana güvensızliği sanarak. Haklısınız söylediklerinizde kusura bakmayın

İşin kötüsü o kadar haksınız ki o kadar acizim ki su anda bir saattir yazdıklarınızı düşünüyorum. Haklısınız hemde sonuna kadar malesef. Kendi kararımı daha alamıyorum hala kendi yaptıgının farkında degıldir diye onu aklamaya calısıyorum. Yine kendimi suclu bularak kendimi ona yapısarak hala orta yolu bularak, bana yaptıklarını görmezden gelerek her dk ona kendimi acıklayarak onun sorunlarının üzerine konusarak onu ikna edersem benım hıc sorunum yokmus gibi sırf onun güvensızlıgı ve sorun cozulunca bitcek bu sorunlar diye düşünerek sürekli kendimi açıklıyorum. Kendimi hep hiçe sayarak, bana gecmıste tek biseyı acıklamasını istemeyerek , istesem de asla tatmın edici bisy duymamama rağmen ben duruyorum. Sorun onun bana güvensızliği sanarak. Haklısınız söylediklerinizde kusura bakmayın
Kusur değil.
Asla sizi suçlamıyorum sadece üzülüyorum.
Bir zamanlar sevdiğiniz insanın sizi bu hale getirmesi çok üzücü.
Lütfen kendiniz için bir şeyler yapın.
Sevgiliniz sandığınız insana haber vermeden (sizi vazgeçirmeye çalışabilir) mutlaka bir uzmana gidin ki hayatınızın geri kalanını kurtarın.

Kusur değil.
Asla sizi suçlamıyorum sadece üzülüyorum.
Bir zamanlar sevdiğiniz insanın sizi bu hale getirmesi çok üzücü.
Lütfen kendiniz için bir şeyler yapın.
Sevgiliniz sandığınız insana haber vermeden (sizi vazgeçirmeye çalışabilir) mutlaka bir uzmana gidin ki hayatınızın geri kalanını kurtarın.
Ben unutuyorum biliyormusunuz bana yaptıklrını dahil. Bunları yazıyorum artık benım en ufacık bir hatam yuzume vuruldugundan beri yazıyorum.
Gecen hafta bana sunu demişti buluscaktık aksam , iştem dolayı sinirli oldugunu söyledi. Bende gelirken sırf keyfi yerine gelsin diye ufak şeyler aldım arabasına . Bir de espri olsun diye avmlerde masaj koltugu varya sinirli diye bunu orda bekliyordum ben hıc denememiştim o masajı bu da yapsında rahatlasın diye aklıma bu geldi. Bende o gelmeden bi tur denedim cok sevdim. Geldi direk hadi gel sanada atAlım 1 lira dedim. Oturdu ben yaomam belimi ağrıtıyo dedi. Ben adamı dusunup , sırf rahatlasın diye orda bunu dusundum ve böyle istemeyınce cok bozuldum 1 lirayı kendi koltuguma attım. Kalktı gitti onla ılgılenmıyırum diye 3 dk sonra masaj bitti onu bile bitirmesen hatta kalktım. Yanına gittim yuzume bakmıyor , yemek yedi sonra telefonla ugrasıyor. Konusmaya calıstım.
Hediyesihi verdim ben seni dusunerek bunları dusundum diyorum yaptım . Hediyeyl dalga gectı.
Bunu anlattık.
İstanbula giTmiştim ordan da biseyler aldım sen teknolojık şeyleri alma diye dalga gecti.
Tası bu kadar dusunsem dile gelirdi eminim

İyi geceler hanımlar resmen uyku tutmayınca buraya koştum.
Bugün bir kız arkadasımla bulustum akşama doğru, oturuyoruz sevgiliminde haberi var ve ceşitli nedenlerle güvensiz olduğundan ötürü ;sürekli fotoğraf atıyorum ben. Sonrasında masayı attım ıkımızız kız arkadasım ve ben. Karsısı koltuktu kız yemek yerken rahatsız oldu koltuk asagıda oldugundan yanıma oturdu ve fotoğrafta bu cıktı ve yanınızda kim var neden yanyana oturdunuz sevgili gibi diye sordu. Açıkladım .
Düşünün bunu dahi sorun ediyor.
Bir gün evvel tartıstık arkadaslarının yanında ben asla aramıyorum seni diye kızın yanında sürekli beni aradı. Nerdesiniz naptınız fotoğraf attıgım halde.
Kız Arkadasımda sevgilisinden ayrıldı 7 yıllık ve cocugun baska kızlar ekledıgını gördü ve canı cok sıkkındı. Ağladı yanımda vs bunu benımkine söyledim. Ağladı cok üzgün diye.
Benım baska bir kız arkadasımın bir arkadası geldi aklıma (erkek). Onla konusursa benım arkadasım rahatlar hemde anlasırlar diye dusundum.
Ve bu baska arkadasım dediğim kızdan sevgilim nefret ediyor. Ve yanımdaki kızın numarasından bunu aradık böyle böyle benımde bi tanıdıgım var konussunlar dedi . Cocuk arkadasımı ekledi bende tanıyorum cocugu düzgün birisi.
Bende bu asamada eve döndük sevgilim yine arıyor, nasılsın diye arkadasımı aradım fotoğrafları görünce kötüydü diye. Sevgilimi actım ne konusuyosunuz siz dedi bende söyleyemedim onun biriyle tanısmasını vesile olduk onu sordum diye. Diğer kızın arkadası olmasından mutevellit . Herseyden korkuyorum kısacası, sonra agzımdan kactı onu sormak için aradım dedim. Bana neden yalan söylüyosuna geldi olay. Benı her konuda kısıtlayan ve benım asla ılgım olmayan tamamen arkadasım için olan durumda ben yalancı konumuna düştüm. ( sevmedıgı kızda benım her daim yanımda olan biri, ve bizim aala olmayacagımızı beni kullandıgımı düşünüyor. Sevgilime hakaret faln etmişti bana yaptıklarından ötürü, bunu benden izinsiz ınstagramıma girdiğinden sevgilim de gördü, tüm şifrelerimi biliyordu keza bu hoslanmadıgı kızla bu dolaylı konusamıyoruz . Oda mesajlarınıj okunmasından cok şikayetci vs.)
Yarın benım doğum günüm ayrıca.
Bu sevmedıgı arkadasım sen bu kıza doğum gununde bunları yapamazsın eskiden yaptıklarına bak utan falan demiş mesaj attı benden habersiz. Ve sevgilim onu mahkemeye vercegını söylüyor bana adammısın dedi diye.
Ve kızda benım mesajlarımı okudu ve her dk tedirginim diye vercem mahkemeye diyor.
Bu ergen durumun içinde kalmaktan o kadar yoruldum ki ikiside sunu diyor amacı aramızı bozmaktı sağladı işte.
Ve yarın benım doğum günüm cok onem verdiğim gün rezil oldu, gercekten o kadar saçma seylerle ugrasıyorum ki.
Ben bu sevgili kişisine nasıl dur diyecegım?
Nasıl bana güvenecek?
Nasıl beni bırakcak, bana asla bir sevgi sözü söylemek yok sadece bu sekılde kısıtlama. Arkadasımda hatalı benden habersız yazmasına ama. Napıcam ben hanımlar lütfen akıl verin. Lütfenn..
Kendinize bu muameleyi neden yaptiriyorsunuz. Bi ayrılsaniz önünüzü göreceksiniz kendinize ve yaptıklarınıza sinir olacaksınız yaptım ordan biliyorum

Ben unutuyorum biliyormusunuz bana yaptıklrını dahil. Bunları yazıyorum artık benım en ufacık bir hatam yuzume vuruldugundan beri yazıyorum.
Gecen hafta bana sunu demişti buluscaktık aksam , iştem dolayı sinirli oldugunu söyledi. Bende gelirken sırf keyfi yerine gelsin diye ufak şeyler aldım arabasına . Bir de espri olsun diye avmlerde masaj koltugu varya sinirli diye bunu orda bekliyordum ben hıc denememiştim o masajı bu da yapsında rahatlasın diye aklıma bu geldi. Bende o gelmeden bi tur denedim cok sevdim. Geldi direk hadi gel sanada atAlım 1 lira dedim. Oturdu ben yaomam belimi ağrıtıyo dedi. Ben adamı dusunup , sırf rahatlasın diye orda bunu dusundum ve böyle istemeyınce cok bozuldum 1 lirayı kendi koltuguma attım. Kalktı gitti onla ılgılenmıyırum diye 3 dk sonra masaj bitti onu bile bitirmesen hatta kalktım. Yanına gittim yuzume bakmıyor , yemek yedi sonra telefonla ugrasıyor. Konusmaya calıstım.
Hediyesihi verdim ben seni dusunerek bunları dusundum diyorum yaptım . Hediyeyl dalga gectı.
Bunu anlattık.
İstanbula giTmiştim ordan da biseyler aldım sen teknolojık şeyleri alma diye dalga gecti.
Tası bu kadar dusunsem dile gelirdi eminim
Şu yorumu dışardan bir göz olarak defalarca okuyun.

Erkek kızı sevmiyor, saygı duymuyor.
Kız erkeğin yakasına yapışmış, bırakmıyor.

Şu yorumu dışardan bir göz olarak defalarca okuyun.

Erkek kızı sevmiyor, saygı duymuyor.
Kız erkeğin yakasına yapışmış, bırakmıyor.
Aynen zaten insan sevmediğine de acımazmış. Haklısınız. Tüm sorun burdan cıkıyor doğru

Aynen zaten insan sevmediğine de acımazmış. Haklısınız. Tüm sorun burdan cıkıyor doğru
Gerçeklerin farkındasınız.
Zaafınızın kullanıldığını da biliyorsunuz.
İnşallah destek alırsınız.

Bu adam ruh hastasi siz de bu ruh hastasina bagimisiniz. Kimseyi degistiremezsiniz hos boyle bir adamin neden degismesini beklediniz erkek kitligi mi var onu da anlamadim. Okurken icim daraldi siz sevmeyi sevilmeyi cok farkli algilamissiniz.

Back
X