İyi geceler hanımlar resmen uyku tutmayınca buraya koştum.
Bugün bir kız arkadasımla bulustum akşama doğru, oturuyoruz sevgiliminde haberi var ve ceşitli nedenlerle güvensiz olduğundan ötürü ;sürekli fotoğraf atıyorum ben. Sonrasında masayı attım ıkımızız kız arkadasım ve ben. Karsısı koltuktu kız yemek yerken rahatsız oldu koltuk asagıda oldugundan yanıma oturdu ve fotoğrafta bu cıktı ve yanınızda kim var neden yanyana oturdunuz sevgili gibi diye sordu. Açıkladım .
Düşünün bunu dahi sorun ediyor.
Bir gün evvel tartıstık arkadaslarının yanında ben asla aramıyorum seni diye kızın yanında sürekli beni aradı. Nerdesiniz naptınız fotoğraf attıgım halde.
Kız Arkadasımda sevgilisinden ayrıldı 7 yıllık ve cocugun baska kızlar ekledıgını gördü ve canı cok sıkkındı. Ağladı yanımda vs bunu benımkine söyledim. Ağladı cok üzgün diye.
Benım baska bir kız arkadasımın bir arkadası geldi aklıma (erkek). Onla konusursa benım arkadasım rahatlar hemde anlasırlar diye dusundum.
Ve bu baska arkadasım dediğim kızdan sevgilim nefret ediyor. Ve yanımdaki kızın numarasından bunu aradık böyle böyle benımde bi tanıdıgım var konussunlar dedi . Cocuk arkadasımı ekledi bende tanıyorum cocugu düzgün birisi.
Bende bu asamada eve döndük sevgilim yine arıyor, nasılsın diye arkadasımı aradım fotoğrafları görünce kötüydü diye. Sevgilimi actım ne konusuyosunuz siz dedi bende söyleyemedim onun biriyle tanısmasını vesile olduk onu sordum diye. Diğer kızın arkadası olmasından mutevellit . Herseyden korkuyorum kısacası, sonra agzımdan kactı onu sormak için aradım dedim. Bana neden yalan söylüyosuna geldi olay. Benı her konuda kısıtlayan ve benım asla ılgım olmayan tamamen arkadasım için olan durumda ben yalancı konumuna düştüm. ( sevmedıgı kızda benım her daim yanımda olan biri, ve bizim aala olmayacagımızı beni kullandıgımı düşünüyor. Sevgilime hakaret faln etmişti bana yaptıklarından ötürü, bunu benden izinsiz ınstagramıma girdiğinden sevgilim de gördü, tüm şifrelerimi biliyordu keza bu hoslanmadıgı kızla bu dolaylı konusamıyoruz . Oda mesajlarınıj okunmasından cok şikayetci vs.)
Yarın benım doğum günüm ayrıca.
Bu sevmedıgı arkadasım sen bu kıza doğum gununde bunları yapamazsın eskiden yaptıklarına bak utan falan demiş mesaj attı benden habersiz. Ve sevgilim onu mahkemeye vercegını söylüyor bana adammısın dedi diye.
Ve kızda benım mesajlarımı okudu ve her dk tedirginim diye vercem mahkemeye diyor.
Bu ergen durumun içinde kalmaktan o kadar yoruldum ki ikiside sunu diyor amacı aramızı bozmaktı sağladı işte.
Ve yarın benım doğum günüm cok onem verdiğim gün rezil oldu, gercekten o kadar saçma seylerle ugrasıyorum ki.
Ben bu sevgili kişisine nasıl dur diyecegım?
Nasıl bana güvenecek?
Nasıl beni bırakcak, bana asla bir sevgi sözü söylemek yok sadece bu sekılde kısıtlama. Arkadasımda hatalı benden habersız yazmasına ama. Napıcam ben hanımlar lütfen akıl verin. Lütfenn..