Bu sefer de komşu sorunu...

Günaydın hanımlar. Biz yeni evlendik buraya taşınali 3 ay olacak ama üst kat komsumuzdan hiç rahat edemiyoruz. Kadın çok problemli Kendi ailesiyle bile tartışıyorlar gün içinde zaten. Apartmana gelir gelmez sürekli bizimle konuşmak istiyor ev sahibinin numarasını verin apartmanı boyatalim yaptıralim bilmem ne biz de vermedik tabi ki bizi beklemiş kapıda işe giderken çıktı kavga etmeye resmen kapı dinliyor üst kattan. Her sabah bir şeyleri sürüklemeler gece masa çekmeler kapıyı söker gibi çarpmalar. Bıktım üç ayda usandım gerçekten. Konuşmak da fayda etmiyor ses yapmayın diye. Eşim istese onu bir korkutur aslında ama kadın kadına halledelim diye onu hiç muhattap etmedim ben. İşe giderken evden çıkıyoruz yukarda kim o diye bağırıyor her seste kapıda resmen bizi mi gözetliyor ses mi dinliyor ne yapıyor anlamadım ilk defa böyle garip bir kadın görüyorum. Bu kadınla nasıl baş edeceğim normal konuşsam olmuyor kavga etsem yine olmayacak
Eşim isterse onu korkutur ne demek ya.

Şimdi kadının neci olduğunu bilmiyorsunuz neticede. Kocam korkutur demişsiniz ama bazı manyak kadınlar var. Erkek dövenlerden. Mesela benim çok erkek dövmüşlüğüm var. Kocanız ya dayak yiyip gelse?
Kocam korkutur ne ya? Benim babam senin babanı döver yaşından çıkamadınız mı siz? Bir erkeğin bir kadını korkutması övülecek birşey mi? İnşallah komşu kadın manyaktır da görürsünüz
Valla erkek döven kadınlara manyak değil akıllı diyorum ben.

Back
X