Geçen konumda bahsettiğim kişiyle ayrılmasak da bir kaç gündür konuşmuyorduk..Daha sevgili olmadan hızlı gelmişti.Bu şekilde lovebombing ilişkiler beni hep korkutmuştu..Ağırdan alıp zamana bırakmak istiyordum..Konumu bilen bilir..Sessiz kaldım..
Aramadı,sormadı..Sonra beni instagramdan silmiş.İkinci defa yapıyor bunu.İlkinde tam olarak açılamadığı için önemsememiştim..İkincisi ağır geldi..Engelledim.Numaramı silmiş.Ben de sileyim dedim..Silerken yanlışlıkla aramışım.Hemen kapattım derken arama düşmüş..Sonra dönüş yaptı.Anında.Açtığımda “Buyrun beni aramışsınız,”dedi..”yanlışlıkla oldu,pardon.”dedim kapattım.
Konuştuğum insanın bu kadar çocuk olmasına mı üzüleyim,yoksa artık hayatıma biri girsin derken uğradığım hayal kırıklığına mı...
Yoklayacak yine biliyorum..Ama hiç bir şekilde dönüş yapmayacağım..Eski mutlu olsaydı her şey daha farklı olurdu..Ama çok acı çekerdi...İyi ki sınır koymuşum dedim.İçim rahat ama boşluktayım işte...O duygusal boşluk ne zaman dolar..
Beklenen gemi bu değil,ama ne zaman gelir en doğru olanı?Ben çok sıkıldım artık...
Bir de ,”Ben seni çok sevicem,seni çok mutlu edicem,ayaklarını yerden kesicem...Bebeğim,bitanem ,aşkım...” derken üç gün sonra yok oluş...Sessizce gidiş...Poff..Bu erkekler neden böyle...