Bu sefer de olmadı,

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.298
1.570
133
34
Geçen konumda bahsettiğim kişiyle ayrılmasak da bir kaç gündür konuşmuyorduk..Daha sevgili olmadan hızlı gelmişti.Bu şekilde lovebombing ilişkiler beni hep korkutmuştu..Ağırdan alıp zamana bırakmak istiyordum..Konumu bilen bilir..Sessiz kaldım..
Aramadı,sormadı..Sonra beni instagramdan silmiş.İkinci defa yapıyor bunu.İlkinde tam olarak açılamadığı için önemsememiştim..İkincisi ağır geldi..Engelledim.Numaramı silmiş.Ben de sileyim dedim..Silerken yanlışlıkla aramışım.Hemen kapattım derken arama düşmüş..Sonra dönüş yaptı.Anında.Açtığımda “Buyrun beni aramışsınız,”dedi..”yanlışlıkla oldu,pardon.”dedim kapattım.
Konuştuğum insanın bu kadar çocuk olmasına mı üzüleyim,yoksa artık hayatıma biri girsin derken uğradığım hayal kırıklığına mı...
Yoklayacak yine biliyorum..Ama hiç bir şekilde dönüş yapmayacağım..Eski mutlu olsaydı her şey daha farklı olurdu..Ama çok acı çekerdi...İyi ki sınır koymuşum dedim.İçim rahat ama boşluktayım işte...O duygusal boşluk ne zaman dolar..
Beklenen gemi bu değil,ama ne zaman gelir en doğru olanı?Ben çok sıkıldım artık...

Bir de ,”Ben seni çok sevicem,seni çok mutlu edicem,ayaklarını yerden kesicem...Bebeğim,bitanem ,aşkım...” derken üç gün sonra yok oluş...Sessizce gidiş...Poff..Bu erkekler neden böyle...

Bu ağır ol dediğiniz diyetisyen olan kişi miydi

yeni yılda 32 yaşın olgunluğuna erişmeni dilerim
Olgun olmadığımı mı düşünüyorsunuz?Buraya iç döküyor olmamla davranışlarım aynı şey mi?Ya da aşk meşk konularında olgun olmamam hayat karşısında da öyle olduğumu mu gösteriyor.Ya da sizin için olgunluk tanımı nedir?

Ama o bir önceki konunuzdaki duruma göre sevmiyor ve soğumuş gibiydi zaten sonrasında neler konuşup tekrar bu noktaya geldiniz ki
Hiç bir şey,soğuyacak kadar uzun konuşmadık ki zaten,,benim de terddütlerim vardı.Böyle devam etseydi zaten bitecekti..

Sanırım vaktim kalmadı deyip hızlı seçimler yapıyorsunuz. Biraz daha sakin ve seçici olmalısınız. Hayat bir yere kaçmıyor. Yaşınız genç henüz

Hiç bir şey,soğuyacak kadar uzun konuşmadık ki zaten,,benim de terddütlerim vardı.Böyle devam etseydi zaten bitecekti..
Belkide böylesi daha iyiydi sizin için çünkü dediğiniz gibi devam etseydi de o kısa cevaplar ve soğuklukla bir gün biterdi , en azından zaman kaybınız olmayacak şimdi belirsizlik içinde olmayacaksınız kendinizi dinleyip doğru bir karar verirsiniz artık

Doğru erkeği beklemek yerine hepsinin s.erefsiz oldugunu kabul ettiğinde daha güçlü olcaksın

Numarayı silmek yerine engellerim ben ki arayamasın. İnstagramda da engellerim. Başka adam mı yok

Ben seni çok sevicem,seni çok mutlu edicem,ayaklarını yerden kesicem...Bebeğim,bitanem ,aşkım...”
Böyle konuşan kişiler genellikle gerçeklikten uzak oluyorlar.
Çok barizmis yürümeyecegi..
Erkek,sevgisini çok abartiyorsa ; emin olun altında başka bir şey vardır.
Ya suçludur,ya bir şey sakliyordur ya da bir şey isteyecektir ve sizi yumusatmaya çalışıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…