Herkez tepki verdi yorumlara kızdınız bana evet haklıydınız belki ama şu an kızkardeşim ve kocası da buraya geldiler üstelik onlar tatilden geldiler annem şu an daha çok yorulmaya başladı artık farkındayım evet kadın kaldıramıyor .....bende mutlu değilim bu durumun yaşanmasından ama bir sorunumuz oldu kızkardeşim ve kocası ikiside mühendis bilgisayar üzerinden çalışıyorlar bazen yeri geliyor bilgisayar üzerinde toplantı falan yapılıyor odamıza giremiyoruz eşya alıcaz alamıyoruz evin içerisinde hepten karıştık eşimde rahat olamıyorum eşya alıcam odayı kullanamıyorum diyor bende sorunu çözmek adına anneme söylemek zorunda kaldım onlar başka bir yere geçse diye düşündüm daha müsait ..oda ben ne yapabilirim evden mi kovayım ne diyebilirim dedi hatta sonra sinirlendi hepinizi kovarım evden yeter artık dedi... yani kim haklı kim haksız hiçbişey anlamıyorum artık eşim haklımı dır odayı kullanamıyorum üstümü bile değişemiyorum annen susun sessiz olun çalışıyorlar diye kızıyor dedi burası ofis midir odaya bile giremiyorum dedi artık kafayı yiyorum kim haklı kim haksız belli değil