Bu sefer durum cidden farklı?

Siz beni istemiyorsunuz gideyim madem derseniz küsme diye öyle der tabii. Anne bizim gitme vaktimiz geldi, her şey için teşekkürler deseniz su döker arkanızdan merak etmeyin.
Ayrıca merak ediyorum cidden aile eviniz tatil muhiti mi?
Bu kadar kalma isteğiniz beleş deniz tatili gibi geliyor bana da
Ya babam bana bileti bile aldırmadı siz hala suçlu sizsiniz diyorsunuz benimde bir suçum yok ki niye bu kadar üzerime geliniyor ben gitmek istedim önümü kestiler benim eee peki şimdi sorun nedir

Kayınpederinin evinde kalır bir ay 😂😂😂
Kayınpederi de kovsun canım uyanık olsun.
Tüm yaz çoluk çocuk aylarca kalmasın.
Ay ben kendi çocuğumla evdeyim okul açılsa da kafa dinlesem diyorum. Yaşlanınca hiç çekilmez. Bunlar bir de pasaklı. Yok çişi yok kusması bir sürü vücut salgısıyla da muhattap. Kadın da bir cinnet getirip baba koca demeden koysa kapıya derdi kalmayacak da

Kadın 2 kızını evlendirmiş onlar 4 kişi olarak geri dönmüşler.. allahtan daha torun yok.🤪🤣 zavallı anne
Ay torun var. Ortaligi dagitan batiran, konu sahibi altina alez sermeyi akıl edemedigi icin gece iseyip yatagi yorgani batiran, konu sahibinin laf geciremedigi icin misafirlikteki annesini arayıp "anne soz geciremiyorum kalk gel" diye kadini misafirlikten kaldirip eve getirdigi bir torun var.

Ya babam bana bileti bile aldırmadı siz hala suçlu sizsiniz diyorsunuz benimde bir suçum yok ki niye bu kadar üzerime geliniyor ben gitmek istedim önümü kestiler benim eee peki şimdi sorun nedir
Suçun bir ay başka bir evde kalmak.
Bak tane tane diyorum. İsterse ağlasınlar kibarca dönersin evine. Kimsenin evinde bir ay kalınmaz.
Ka lın maz.
Tekrar söylüyorum, sakince tekrarla. Kimsenin evinde 1 ay kalmıyoruz.

Babacim cok tesekkur ederim ama bizim de evde bir duzenimiz var. Bir aydir buradayiz, torununu da doya doya gordun. Biz dönüyoruz artik.

Ama isinize gelmez tabii ahdhd

Kayınpederi de kovsun canım uyanık olsun.
Tüm yaz çoluk çocuk aylarca kalmasın.
Ay ben kendi çocuğumla evdeyim okul açılsa da kafa dinlesem diyorum. Yaşlanınca hiç çekilmez. Bunlar bir de pasaklı. Yok çişi yok kusması bir sürü vücut salgısıyla da muhattap. Kadın da bir cinnet getirip baba koca demeden koysa kapıya derdi kalmayacak da
Haftasonu yeğenim bendeydi 2.5 yaşında. 24 saat katlanabildim. Ki ben gencim. Bunun anası kime ne kötülük ettiyse onun çilesini çekiyor herhalde.

Onlar da 1 aya yakın kalıyorlar.. yani benim anlamadığım kardeşimin benden farkı nedir evlatsa ikimizde evlat... nedir bu yanii annemi anlıyorum zorlanıyor evet farkındayım ama gitmemi de istemiyor ... yani davranışlarıyla konuştuğu aynı değil
Bu kapasiteyle çocuk büyütüyor olman üzücü ya.
Başka bir şey yazmak istemiyorum artık. 😑
Yarışmacı arkadaşlara başarılar.

Babacim cok tesekkur ederim ama bizim de evde bir duzenimiz var. Bir aydir buradayiz, torununu da doya doya gordun. Biz dönüyoruz artik.

Ama isinize gelmez tabii ahdhd
Zaten biz dönelim dese adam da yolun açık olsun diyecek. Bunu bildiğinden önce annem beni istemiyor da sevmiyor da biz gidelim diye ağlak yapıyor.
Adam da ay küsmesin, üzüldü yazık diye nezaketen gitme diyor.
Bilerek yapıyor bence.
Önden duygu sömürüsü yapıp babayı öne sürüyor annesinin önüne

Haftasonu yeğenim bendeydi 2.5 yaşında. 24 saat katlanabildim. Ki ben gencim. Bunun anası kime ne kötülük ettiyse onun çilesini çekiyor herhalde.
Ben de gencim kendi evladım zor geliyor bana inan akşam olsa da site bahçesine inse diye gözüm saatte. Zor yaaa. Cidden kadına yazık

Bir sonraki konu ismi

Bu sefer gerçekten ama gerçekten çok ciddi?

Sonunda da hep soru işareti var. "Ulan farklı dedim ama gerçekten farklı mı ki ya" diye bir şüpheye düşüyor demek ki başlığın ortasında. Bence umut ışığı var.
Biraz daha yazarsak aileye mutfak ve fatura masrafı kitlemeli 3 aylık ziyaretin sebebinin aile hasreti değil beleşçilik sevdası olduğunu anlayabilir belki.

Zaten biz dönelim dese adam da yolun açık olsun diyecek. Bunu bildiğinden önce annem beni istemiyor da sevmiyor da biz gidelim diye ağlak yapıyor.
Bilerek yapıyor bence.
Aman babasina hava hoş ki. Adam iki hop hop torun zıplatiyor bitti gitti.
Tum yuk annenin uzerinde ama babam da babam.
Allah evladin da hayirlisini versin. Annesi dellenip cidden kapinin önüne koymadikca anlamayacaklar.

Bilerek yapıyor bence.
Yaa bakın siz anlamıyorsunuz ben eve döneyim dediğimde istemediler annemde kızdı istemedi bak annem diyorum... hayır kızım olmaz dedi burası sizinde eviniz dedi sakın öyle düşünmeyin dedi yani hem bunları söylüyor hem bizi istemiyor bizden sıkılmış gibi davranıyor aslında sorunum bu beni istemiyorsan o zaman bu kelimeyi de kullanmayacaksın öyle değilmi ayy yok kızım burası senin de evin deyip iki yüzlü olmayacaksın mesela

Yaa bakın siz anlamıyorsunuz ben eve döneyim dediğimde istemediler annemde kızdı istemedi bak annem diyorum... hayır kızım olmaz dedi burası sizinde eviniz dedi sakın öyle düşünmeyin dedi yani hem bunları söylüyor hem bizi istemiyor bizden sıkılmış gibi davranıyor aslında sorunum bu beni istemiyorsan o zaman bu kelimeyi de kullanmayacaksın öyle değilmi ayy yok kızım burası senin de evin deyip iki yüzlü olmayacaksın mesela
Bak işte istemiyorsun gidelim demişsin. Her şey için teşekkürler anne çok da kaldık evi özledik biz gidelim deseniz gidin diyecek kadın
Size gitmeyin deme sebepleri sizin ağlak tavrınız. Annene beni istemiyorsun dersen evet diyemez. Nezaket sınırı içinde davranın bir daha. Gerekçe söylemeden gidelim diyin. Zaten bir ay kalmışsınız. Bir ay kaldık evi özledik demeni yeterli

Bunu yerdeki kilimin desenlerine odaklanmışken "bırısı sizin di iviniz sıkın iyli dişinmi" şeklinde söylemiş olabilir mi acaba?

Benim korkum kayınpederle sevişmesi 😂😂😂

Olm normal erkek aylarca sevişmeden duramaz. E o evin içinde sevişilmez her köşede bir insan var.
Ya konu sahibi erken döneceğim biletimi al dediginde kocasi küstü konusmadi.
Kadin evine donmek istedi diye konusmadi adam.
Sence sevismek gibi bir derdi var mi :D

Back
X