Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya babam bana bileti bile aldırmadı siz hala suçlu sizsiniz diyorsunuz benimde bir suçum yok ki niye bu kadar üzerime geliniyor ben gitmek istedim önümü kestiler benim eee peki şimdi sorun nedirSiz beni istemiyorsunuz gideyim madem derseniz küsme diye öyle der tabii. Anne bizim gitme vaktimiz geldi, her şey için teşekkürler deseniz su döker arkanızdan merak etmeyin.
Ayrıca merak ediyorum cidden aile eviniz tatil muhiti mi?
Bu kadar kalma isteğiniz beleş deniz tatili gibi geliyor bana da
Kayınpederi de kovsun canım uyanık olsun.Kayınpederinin evinde kalır bir ay![]()
Ay torun var. Ortaligi dagitan batiran, konu sahibi altina alez sermeyi akıl edemedigi icin gece iseyip yatagi yorgani batiran, konu sahibinin laf geciremedigi icin misafirlikteki annesini arayıp "anne soz geciremiyorum kalk gel" diye kadini misafirlikten kaldirip eve getirdigi bir torun var.Kadın 2 kızını evlendirmiş onlar 4 kişi olarak geri dönmüşler.. allahtan daha torun yok.zavallı anne
Suçun bir ay başka bir evde kalmak.Ya babam bana bileti bile aldırmadı siz hala suçlu sizsiniz diyorsunuz benimde bir suçum yok ki niye bu kadar üzerime geliniyor ben gitmek istedim önümü kestiler benim eee peki şimdi sorun nedir
Babacim cok tesekkur ederim ama bizim de evde bir duzenimiz var. Bir aydir buradayiz, torununu da doya doya gordun. Biz dönüyoruz artik.Ya babam bana bileti bile aldırmadı siz hala suçlu sizsiniz diyorsunuz benimde bir suçum yok ki niye bu kadar üzerime geliniyor ben gitmek istedim önümü kestiler benim eee peki şimdi sorun nedir
Haftasonu yeğenim bendeydi 2.5 yaşında. 24 saat katlanabildim. Ki ben gencim. Bunun anası kime ne kötülük ettiyse onun çilesini çekiyor herhalde.Kayınpederi de kovsun canım uyanık olsun.
Tüm yaz çoluk çocuk aylarca kalmasın.
Ay ben kendi çocuğumla evdeyim okul açılsa da kafa dinlesem diyorum. Yaşlanınca hiç çekilmez. Bunlar bir de pasaklı. Yok çişi yok kusması bir sürü vücut salgısıyla da muhattap. Kadın da bir cinnet getirip baba koca demeden koysa kapıya derdi kalmayacak da
Bu kapasiteyle çocuk büyütüyor olman üzücü ya.Onlar da 1 aya yakın kalıyorlar.. yani benim anlamadığım kardeşimin benden farkı nedir evlatsa ikimizde evlat... nedir bu yanii annemi anlıyorum zorlanıyor evet farkındayım ama gitmemi de istemiyor ... yani davranışlarıyla konuştuğu aynı değil
Zaten biz dönelim dese adam da yolun açık olsun diyecek. Bunu bildiğinden önce annem beni istemiyor da sevmiyor da biz gidelim diye ağlak yapıyor.Babacim cok tesekkur ederim ama bizim de evde bir duzenimiz var. Bir aydir buradayiz, torununu da doya doya gordun. Biz dönüyoruz artik.
Ama isinize gelmez tabii ahdhd
Ben de gencim kendi evladım zor geliyor bana inan akşam olsa da site bahçesine inse diye gözüm saatte. Zor yaaa. Cidden kadına yazıkHaftasonu yeğenim bendeydi 2.5 yaşında. 24 saat katlanabildim. Ki ben gencim. Bunun anası kime ne kötülük ettiyse onun çilesini çekiyor herhalde.
Bir sonraki konu ismi
Bu sefer gerçekten ama gerçekten çok ciddi?
Ciddi soruyorum o kalabalıkta nasıl sevişiyorsunuz?Ya babam bana bileti bile aldırmadı siz hala suçlu sizsiniz diyorsunuz benimde bir suçum yok ki niye bu kadar üzerime geliniyor ben gitmek istedim önümü kestiler benim eee peki şimdi sorun nedir
Aman babasina hava hoş ki. Adam iki hop hop torun zıplatiyor bitti gitti.Zaten biz dönelim dese adam da yolun açık olsun diyecek. Bunu bildiğinden önce annem beni istemiyor da sevmiyor da biz gidelim diye ağlak yapıyor.
Adam da ay küsmesin, üzüldü yazık diye nezaketen gitme diyor.
Bilerek yapıyor bence.
Önden duygu sömürüsü yapıp babayı öne sürüyor annesinin önüne
Yaa bakın siz anlamıyorsunuz ben eve döneyim dediğimde istemediler annemde kızdı istemedi bak annem diyorum... hayır kızım olmaz dedi burası sizinde eviniz dedi sakın öyle düşünmeyin dedi yani hem bunları söylüyor hem bizi istemiyor bizden sıkılmış gibi davranıyor aslında sorunum bu beni istemiyorsan o zaman bu kelimeyi de kullanmayacaksın öyle değilmi ayy yok kızım burası senin de evin deyip iki yüzlü olmayacaksın meselaZaten biz dönelim dese adam da yolun açık olsun diyecek. Bunu bildiğinden önce annem beni istemiyor da sevmiyor da biz gidelim diye ağlak yapıyor.
Adam da ay küsmesin, üzüldü yazık diye nezaketen gitme diyor.
Bilerek yapıyor bence.
Önden duygu sömürüsü yapıp babayı öne sürüyor annesinin önüne
Sevismesinler la. Allah korusun bir cocuk daha olsa....Ciddi soruyorum o kalabalıkta nasıl sevişiyorsunuz?
Bak işte istemiyorsun gidelim demişsin. Her şey için teşekkürler anne çok da kaldık evi özledik biz gidelim deseniz gidin diyecek kadınYaa bakın siz anlamıyorsunuz ben eve döneyim dediğimde istemediler annemde kızdı istemedi bak annem diyorum... hayır kızım olmaz dedi burası sizinde eviniz dedi sakın öyle düşünmeyin dedi yani hem bunları söylüyor hem bizi istemiyor bizden sıkılmış gibi davranıyor aslında sorunum bu beni istemiyorsan o zaman bu kelimeyi de kullanmayacaksın öyle değilmi ayy yok kızım burası senin de evin deyip iki yüzlü olmayacaksın mesela
Yaa bakın siz anlamıyorsunuz ben eve döneyim dediğimde istemediler annemde kızdı istemedi bak annem diyorum... hayır kızım olmaz dedi burası sizinde eviniz dedi sakın öyle düşünmeyin dedi yani hem bunları söylüyor hem bizi istemiyor bizden sıkılmış gibi davranıyor aslında sorunum bu beni istemiyorsan o zaman bu kelimeyi de kullanmayacaksın öyle değilmi ayy yok kızım burası senin de evin deyip iki yüzlü olmayacaksın mesela
Benim korkum kayınpederle sevişmesiSevismesinler la. Allah korusun bir cocuk daha olsa....
Ya konu sahibi erken döneceğim biletimi al dediginde kocasi küstü konusmadi.Benim korkum kayınpederle sevişmesi
Olm normal erkek aylarca sevişmeden duramaz. E o evin içinde sevişilmez her köşede bir insan var.