Bu sefer durum cidden farklı?

Eşime hak verdim tamam odayı kullanamadık ama dedim oda kardeşim birşey demek doğru olmaz bize yakışmaz ki dedim kendisine sonra kardeşimle de kötü oluruz falan dedim.. aslında anneme söyledim ki bunu söylemek sana yakışır ben söyleyemem o benim kardeşim dedim sonuçta oda misafir gibi bizde misafir gibiyiz geldik kalıyoruz dedim o da dediki tamam da idare edin ben ne yapabilirim eğer ben söylersem kardeşin de yanlış anlar alır valizini gider dedi... yaa yok öyle olmaz zaten dedim.. yani durum bu şekilde
Yalnız kardeşiniz asil kadınmış takdir ettim

Herkez tepki verdi yorumlara kızdınız bana evet haklıydınız belki ama şu an kızkardeşim ve kocası da buraya geldiler üstelik onlar tatilden geldiler annem şu an daha çok yorulmaya başladı artık farkındayım evet kadın kaldıramıyor .....bende mutlu değilim bu durumun yaşanmasından ama bir sorunumuz oldu kızkardeşim ve kocası ikiside mühendis bilgisayar üzerinden çalışıyorlar bazen yeri geliyor bilgisayar üzerinde toplantı falan yapılıyor odamıza giremiyoruz eşya alıcaz alamıyoruz evin içerisinde hepten karıştık eşimde rahat olamıyorum eşya alıcam odayı kullanamıyorum diyor bende sorunu çözmek adına anneme söylemek zorunda kaldım onlar başka bir yere geçse diye düşündüm daha müsait ..oda ben ne yapabilirim evden mi kovayım ne diyebilirim dedi hatta sonra sinirlendi hepinizi kovarım evden yeter artık dedi... yani kim haklı kim haksız hiçbişey anlamıyorum artık eşim haklımı dır odayı kullanamıyorum üstümü bile değişemiyorum annen susun sessiz olun çalışıyorlar diye kızıyor dedi burası ofis midir odaya bile giremiyorum dedi artık kafayı yiyorum kim haklı kim haksız belli değil

Yooo kim haksız belli ama siz anlamıyormuş gibi yapıyorsunuz. O yüzden anlatmayacağım ama aynaya bakın belki görürsünüz.

Ben sizin kadar yuzsuz ve haksızken kendi hakli zannedenini gormedim.
Bir de kocaniz gelmis yayilmis her seyin ustune.

Kari koca inanilmazsiniz gercekten. Kocaniz da ne kayinpeder sevdalisiymis ya. Insanda biraz gurur olur. Biraz bak. Azicik.
BEn utandım bunlar utanmadı

Hangimiz haklıyız nedir bu böyle arkadaşlar ne olur olumsuz yorum yapmayın bana kızmayın bakın bende mecburiyetten duruyorum
O evde haklı olan tek kişi anneniz. Sizin ve kardeşinizin / kardeşlerinizin derdi de anne - babanızı görmek falan değil; memlekette tatilinizi geçirmek.

BEn utandım bunlar utanmadı
Bir de ustune ablasiyla enistesi evden calisiyor diye rahat edemiyormus paşazadeler. Evlerine gitseler rahat edecekler ama o da yok.

Kocasi bey de ofis mi burasi diye buyurmus. La siz her sey dahil tatil köyü muamelesi yapip çöküyorsunuz eve, insanlar en azindan calisiyor ahshdh

Bir de ustune ablasiyla enistesi evden calisiyor diye rahat edemiyormus paşazadeler. Evlerine gitseler rahat edecekler ama o da yok.

Kocasi bey de ofis mi burasi diye buyurmus. La siz her sey dahil tatil köyü muamelesi yapip çöküyorsunuz eve, insanlar en azindan calisiyor ahshdh
Olay bu mu 😃 o kadar anlaşılmaz yazmış ki.

Olay bu mu 😃 o kadar anlaşılmaz yazmış ki.
Bunlar kari koca yuzsuzce eve postu serdiler ya. Ablasiyla enistesi de gelmis ama evden calisiyorlarmis. Toplanti falan yaparlarken de ev halkinin calistiklari odaya girmelerini istemiyorlarmis.
Kocasi da kizmis, burasi ofis mi, annen sessiz olun calisiyorlar diye kiziyor, odaya giremiyorum demis.

Annesi en sonunda cinnet gecirip otele yerlesse keske ahshd

Herkez tepki verdi yorumlara kızdınız bana evet haklıydınız belki ama şu an kızkardeşim ve kocası da buraya geldiler üstelik onlar tatilden geldiler annem şu an daha çok yorulmaya başladı artık farkındayım evet kadın kaldıramıyor .....bende mutlu değilim bu durumun yaşanmasından ama bir sorunumuz oldu kızkardeşim ve kocası ikiside mühendis bilgisayar üzerinden çalışıyorlar bazen yeri geliyor bilgisayar üzerinde toplantı falan yapılıyor odamıza giremiyoruz eşya alıcaz alamıyoruz evin içerisinde hepten karıştık eşimde rahat olamıyorum eşya alıcam odayı kullanamıyorum diyor bende sorunu çözmek adına anneme söylemek zorunda kaldım onlar başka bir yere geçse diye düşündüm daha müsait ..oda ben ne yapabilirim evden mi kovayım ne diyebilirim dedi hatta sonra sinirlendi hepinizi kovarım evden yeter artık dedi... yani kim haklı kim haksız hiçbişey anlamıyorum artık eşim haklımı dır odayı kullanamıyorum üstümü bile değişemiyorum annen susun sessiz olun çalışıyorlar diye kızıyor dedi burası ofis midir odaya bile giremiyorum dedi artık kafayı yiyorum kim haklı kim haksız belli değil
Hiçbir sefer bu amk durumu farklı değil artık kalkın evinize gidin hiç utanma gurur ve gibi şeyler duydun mu hayatında

..oda ben ne yapabilirim evden mi kovayım ne diyebilirim dedi hatta sonra sinirlendi hepinizi kovarım evden yeter artık dedi...

İstemiyorlar ki gitmemizi olmaz diyorlar
Esasen anneniz diyeceğini demiş ama…

Ne kadar süredir kalıyorsunuz? Kalma mecburiyetiniz nedir? Sürekli konu açıp durmuşsunuz. Anne babanız evlerine kimi davet edeceğini size soramazlar ki. Rahatsız oluyorsanız evinize dönersiniz.

Back
X