Bu sefer durum cidden farklı?

Babanizi alıp size goturseniz sorun çözülür gibi aslında. Kocanız babanızdan ayrılmamış olur, babanıza kapıyı carpmamis olursunuz. Ananiz da biraz rahat eder
Gel gidelim desemde gelmez ki zaten çalışıyor adam ... istese de gelemez

Ĺ

Yaa evimi özledim gitmek istiyorum elbette ki ama babam istemiyor bir türlü ....adama restmi çekiyim şimdi baba gidicem ben deyip adam üzülüyor yani şimdi gidersem bir daha ne yüzle çıkarım bu adamın karşısına oda varr? Tabiki mecburiyetim yok kalmak gibi ama kızım diyor gitmeni istemiyorum ben.... ben de arada kalıyorum kimse olaya benim psikolojimden bakmıyor tutturmuşlar evinize gidin evinize gidin gitmek kolay zaten....
Babanız kocandan boşan hep burda kal gitmeni istemiyorum dese napıcaksınız tamam babam üzülmesin boşanıyım o zaman mı diyiceksiniz😂 yeteri kadar kaldım seneye yazın yine gelicez zaten diyin🤷🏼‍♀️ hangi yüzle çıkarım ne demek yahu napıcaksınız sanki alt tarafı evinize dönüceksiniz😂😂

Yaa evimi özledim gitmek istiyorum elbette ki ama babam istemiyor bir türlü ....adama restmi çekiyim şimdi baba gidicem ben deyip adam üzülüyor yani şimdi gidersem bir daha ne yüzle çıkarım bu adamın karşısına oda varr? Tabiki mecburiyetim yok kalmak gibi ama kızım diyor gitmeni istemiyorum ben.... ben de arada kalıyorum kimse olaya benim psikolojimden bakmıyor tutturmuşlar evinize gidin evinize gidin gitmek kolay zaten....
Of çok yorucusunuz ya 🫠 böylesi işime geliyor ekmek elden su gölden mis gibi takılıyoruz karı koca deyin hepimiz rahatlayalım bence
Ayrıca siz bu kadar kalabiliyorsanız kardeşinizde kalabilir e işleri güçleri varmış azcık rahatınız bozulsa ölmezsiniz

gidersem bir daha ne yüzle çıkarım bu adamın karşısına oda varr?
Pavyona gitmiyorsunuz, kendi öz hakiki evinize gidiyorsunuz. Evinize gittiğiniz için mi karşısına çıkamayacaksınız ahfhsah

Dur bakalım daha ne bahaneler gelecek, aldım çekirdeğimi bekliyorum.

Bunlar kari koca yuzsuzce eve postu serdiler ya. Ablasiyla enistesi de gelmis ama evden calisiyorlarmis. Toplanti falan yaparlarken de ev halkinin calistiklari odaya girmelerini istemiyorlarmis.
Kocasi da kizmis, burasi ofis mi, annen sessiz olun calisiyorlar diye kiziyor, odaya giremiyorum demis.

Annesi en sonunda cinnet gecirip otele yerlesse keske ahshd
Onu bir önceki konuya ben de yazmıştım, umarım annesi buraları okuyodur da ona bir fikir olur. En az Eylüle kadar dönülmez bence o eve.

Son düzenleme:
Gel gidelim desemde gelmez ki zaten çalışıyor adam ... istese de gelemez
Ay aklımı çıldıracağım şimdi.
Tam dayaklık bir kocaymış babanız.
Bir de çalışıyor evde de yok.
Kendi işte çalışıp gelip akşam iki torun sevecek diye karısı bir aydır dışkı türlerini temizliyor.

Aklıma çogzel bi fikir geldi. Bizde gidecek baba evleri yok. Kocamı ve oğlumu alıp sana kalmaya gelcem baba evi olarak. Kovulana kadar kalmayı planlıyoruz. Rahatsız olmazsın umarım. Olursan da bizim için çok sorun değil.
E bende iç anadoludayım, tatil pahalı. O arada bende gelir sizin evde tatil şey pardon misafirlik yaparım ne dersiniz?
Korkmayın ama oğlanın tuvalet terbiyesi var yatağa falan işemez

Herkez tepki verdi yorumlara kızdınız bana evet haklıydınız belki ama şu an kızkardeşim ve kocası da buraya geldiler üstelik onlar tatilden geldiler annem şu an daha çok yorulmaya başladı artık farkındayım evet kadın kaldıramıyor .....bende mutlu değilim bu durumun yaşanmasından ama bir sorunumuz oldu kızkardeşim ve kocası ikiside mühendis bilgisayar üzerinden çalışıyorlar bazen yeri geliyor bilgisayar üzerinde toplantı falan yapılıyor odamıza giremiyoruz eşya alıcaz alamıyoruz evin içerisinde hepten karıştık eşimde rahat olamıyorum eşya alıcam odayı kullanamıyorum diyor bende sorunu çözmek adına anneme söylemek zorunda kaldım onlar başka bir yere geçse diye düşündüm daha müsait ..oda ben ne yapabilirim evden mi kovayım ne diyebilirim dedi hatta sonra sinirlendi hepinizi kovarım evden yeter artık dedi... yani kim haklı kim haksız hiçbişey anlamıyorum artık eşim haklımı dır odayı kullanamıyorum üstümü bile değişemiyorum annen susun sessiz olun çalışıyorlar diye kızıyor dedi burası ofis midir odaya bile giremiyorum dedi artık kafayı yiyorum kim haklı kim haksız belli değil
Dehşet içindeyim.

Kadın 2 kızını evlendirmiş onlar 4 kişi olarak geri dönmüşler.. allahtan daha torun yok.🤪🤣 zavallı anne
Konu sahibinin çocuğu var, habire anne evine kusup duruyor. Anne laf edince de konu sahibi sinirleniyor, ama çocuğumun sağlığı hiçe sayıldı falan diye. Ne mutlu size ki oraları kaçırmışsınız. Bu üye bizi bir günde delirtmedi.

Bakın konuştum annemle yüzüne de söyledim yoruluyorsun galiba biz dönelim sende kaldıramıyorsun anne dedim açık bir şekilde.. yok olurmu öyle şey siz kafayımı yediniz falan gibi şeyler söyledi ben eşime hala söylüyorum al bileti gidelim daralıyor dedim yapamıyor belli ki bu sefer babam araya giriyor annen seni niye istemesin senin gitmeni istermi hiç diyor nerden çıktı diyor eşim zaten seneye gelmem başka bir yere gideriz diyor ama nedir bu böyle anlamıyorum yani benim açımdan da kötü çok kötüü....

..eşim zaten seneye gelmem başka bir yere gideriz diyor...
Eşiniz seneye kime gitmeyi düşünüyormuş ? 🤔

Son düzenleme:
Niye çarpıyoruz? Kibarca da gideceğinizi söylersiniz. Babacım evimizi düzenimizi özledik. Sen de gelirsin yine hasret gideriz der dönersiniz. Tek kızı evli olan insan babanız değil hasretinizden ölmez emin olun 😁
Burada kıyamadığım üyelerden biri sizsiniz 😁 kibarca tane tane kaç kez açıklamışsınız bomboş bir duvara anlatırcasına💔

Ĺ

Yitir yaa YİTİRRRRR

Ĺ

Şimdi yorumları okuyup kahkahalar atıp acaba şimdi ne yazsam diye düşünmek çok keyiflirdir yaaa

Back
X