Bu sefer durum cidden farklı?

Bakın konuştum annemle yüzüne de söyledim yoruluyorsun galiba biz dönelim sende kaldıramıyorsun anne dedim açık bir şekilde.. yok olurmu öyle şey siz kafayımı yediniz falan gibi şeyler söyledi ben eşime hala söylüyorum al bileti gidelim daralıyor dedim yapamıyor belli ki bu sefer babam araya giriyor annen seni niye istemesin senin gitmeni istermi hiç diyor nerden çıktı diyor eşim zaten seneye gelmem başka bir yere gideriz diyor ama nedir bu böyle anlamıyorum yani benim açımdan da kötü çok kötüü.....
Kaldiramiyorsun derseniz kadin ya evet kalk git artik demez tabii ki.
Karşınızdakini suclamadan, biz evimizi duzenimizi ozledik, donecegiz diyeceksiniz..bunu anlayamayacak kadar alginiz eksik değildir herhalde umarim inşallah.

Bakın konuştum annemle yüzüne de söyledim yoruluyorsun galiba biz dönelim sende kaldıramıyorsun anne dedim açık bir şekilde.. yok olurmu öyle şey siz kafayımı yediniz falan gibi şeyler söyledi ben eşime hala söylüyorum al bileti gidelim daralıyor dedim yapamıyor belli ki bu sefer babam araya giriyor annen seni niye istemesin senin gitmeni istermi hiç diyor nerden çıktı diyor eşim zaten seneye gelmem başka bir yere gideriz diyor ama nedir bu böyle anlamıyorum yani benim açımdan da kötü çok kötüü.....

Başka bir yere gideriz derken? sfghj
Hizmeti daha iyi olan başka bir otele gideriz anlamında mı yoksa başka akraba bulup oraya postu sereriz, merak etme yine 3 ayı beleşe getiririz anlamında mı?

Kaldiramiyorsun derseniz kadin ya evet kalk git artik demez tabii ki.
Karşınızdakini suclamadan, biz evimizi duzenimizi ozledik, donecegiz diyeceksiniz..bunu anlayamayacak kadar alginiz eksik değildir herhalde umarim inşallah.
Yaa işte gidelim deyincede olmaz diyorlar sizde bunu anlamıyorsunuz yaa.. hayır olmaz izin vermeyiz diyorlar üzülürüz diyorlar..yani bu sefer gitmek istemene daha çok tepki veriliyor böyle olunca da vazgeçiyoruz

Yaa işte gidelim deyincede olmaz diyorlar sizde bunu anlamıyorsunuz yaa.. hayır olmaz izin vermeyiz diyorlar üzülürüz diyorlar..yani bu sefer gitmek istemene daha çok tepki veriliyor böyle olunca da vazgeçiyoruz
Siz hic iq testi yaptirdiniz mi, ciddi soruyorum yanlis anlamayin.

Ya babam bana bileti bile aldırmadı siz hala suçlu sizsiniz diyorsunuz benimde bir suçum yok ki niye bu kadar üzerime geliniyor ben gitmek istedim önümü kestiler benim eee peki şimdi sorun nedir
Tüh ya tam çıkacaktım önünü kestiler yoksa şu an gökte parlayan yıldızdın kader utansın.Git deyince gitmeyen gitme diyince yine gitmeyen bir kadn91 bırakıyorum buraya,gözyaşım pıt......

Bak sana 50 kez açıklamış önceki sayfalarda insanlar. Aileni senede bir görmen normal ama 3 ay kalman normal değil. Daha yazın başında biletinizi alırken 1 hafta sonraya dönüşü alıp gitmeniz lazım. Siz ucu açık seyahat ediyorsunuz sonra da istenmiyoruz gidelim diye vicdan mastürbasyonu yapıyorsunuz. Anla artık evli barklı kadınsın ailen ve evin farklı. Baba evinde bu kadar kalınmaz!!

Ya konu sahibinin isguzarligini ve yuzsuzlugunu bir yere kadar anlarim sonucta kendi anne babasi da kocasi damat olarak nasil bu seviyede yuzsuz olabiliyor o cok ilginc.
Tencere kapak, yılın çifti :D
Ama bu sefer durum cidden farklı lya neden anlamak istemiyorsun

Bak sana 50 kez açıklamış önceki sayfalarda insanlar. Aileni senede bir görmen normal ama 3 ay kalman normal değil. Daha yazın başında biletinizi alırken 1 hafta sonraya dönüşü alıp gitmeniz lazım. Siz ucu açık seyahat ediyorsunuz sonra da istenmiyoruz gidelim diye vicdan mastürbasyonu yapıyorsunuz. Anla artık evli barklı kadınsın ailen ve evin farklı. Baba evinde bu kadar kalınmaz!!

Mastürbasyon olsa duramazlar manipülasyon olmasın 😆😆☺️

Sizin yapıcağınız şey bileti alıp annenize babanıza biz şu tarihte gidiyoruz demek zaten daha neyi zorluyosunuz? Hala e yorulduysan gidelim bilmem ne diye konuşmaya devam ediyosunuz alın biletinizi gidin evinize bu kadar zor bişey değil yahu. Hiç mi evinizi düzeninizi özlemiyosunuz anlamadım. Benim anneminde deniz olan ilde yazlığı var gidersek maksimum 5 gün kalıp dönüyoruz niye gidiyosunuz gitmeyin diye diye kadının dilinde tüy bitiyo yinede yok gidicez diyoruz kalkıp evimize dönüyoruz bide sizin gördüğünüz muameleyi görsem ne babamın burası sizin eviniz demesini dinlerim ne annemin bana bakma sen demesini garipsiniz valla.

Kudra adamın sevişmek gibi bir derdi yok,karısına aşık olsa arzulasa bu kadar uzun süre göndermez İkiside yuvarlanan kaya gibiler o çocuk nasıl olmuş mucize gibi ..
Kayınpederine aşık olduğu konusunda ciddiyim ben zaten. Normal bir kayınpeder damat ilişkisi değil bu. Adam karısına küstü ya kayınpederi göremeyecek diye 😂😂😂

Herkez tepki verdi yorumlara kızdınız bana evet haklıydınız belki ama şu an kızkardeşim ve kocası da buraya geldiler üstelik onlar tatilden geldiler annem şu an daha çok yorulmaya başladı artık farkındayım evet kadın kaldıramıyor .....bende mutlu değilim bu durumun yaşanmasından ama bir sorunumuz oldu kızkardeşim ve kocası ikiside mühendis bilgisayar üzerinden çalışıyorlar bazen yeri geliyor bilgisayar üzerinde toplantı falan yapılıyor odamıza giremiyoruz eşya alıcaz alamıyoruz evin içerisinde hepten karıştık eşimde rahat olamıyorum eşya alıcam odayı kullanamıyorum diyor bende sorunu çözmek adına anneme söylemek zorunda kaldım onlar başka bir yere geçse diye düşündüm daha müsait ..oda ben ne yapabilirim evden mi kovayım ne diyebilirim dedi hatta sonra sinirlendi hepinizi kovarım evden yeter artık dedi... yani kim haklı kim haksız hiçbişey anlamıyorum artık eşim haklımı dır odayı kullanamıyorum üstümü bile değişemiyorum annen susun sessiz olun çalışıyorlar diye kızıyor dedi burası ofis midir odaya bile giremiyorum dedi artık kafayı yiyorum kim haklı kim haksız belli değil
Anneniz bizim iç sesimiz olmuş 'hepinizi kovarim yeter artık '..

Back
X