Bu sefer durum cidden farklı?

Sizin yapıcağınız şey bileti alıp annenize babanıza biz şu tarihte gidiyoruz demek zaten daha neyi zorluyosunuz? Hala e yorulduysan gidelim bilmem ne diye konuşmaya devam ediyosunuz alın biletinizi gidin evinize bu kadar zor bişey değil yahu. Hiç mi evinizi düzeninizi özlemiyosunuz anlamadım. Benim anneminde deniz olan ilde yazlığı var gidersek maksimum 5 gün kalıp dönüyoruz niye gidiyosunuz gitmeyin diye diye kadının dilinde tüy bitiyo yinede yok gidicez diyoruz kalkıp evimize dönüyoruz bide sizin gördüğünüz muameleyi görsem ne babamın burası sizin eviniz demesini dinlerim ne annemin bana bakma sen demesini garipsiniz valla.
Evet zaten onu yapmam lazım.
ama babamın hatırına yapamıyorum çünkü babam gitmemi istemedi siz olsanız kendinizi benim yerime koyun babanız gitme dese babanıza kapıyı çarpabilirmisiniz

Kayınpederine aşık olduğu konusunda ciddiyim ben zaten. Normal bir kayınpeder damat ilişkisi değil bu. Adam karısına küstü ya kayınpederi göremeyecek diye 😂😂😂
Damat karısından çok kayınpederi görememekten korktu karısı gelecek diye hemen bir tavır sonra küstü,kb damat aşkı gelir buradan bende seninle aynı fikirdeyim Baksana baba inatla kızını göndermiyor damat bekliyor hasretle 😂😂😂😂😂

Ya konu sahibi erken döneceğim biletimi al dediginde kocasi küstü konusmadi.
Kadin evine donmek istedi diye konusmadi adam.
Sence sevismek gibi bir derdi var mi :D
Kadın nasıl bir şey adam Allah aşkına dönme karıcım diye ağlıyor😂
Bir de böyle lavaboya kusup öylece bırakan, kırıntı toplamayan bir tiple yaşamak da zor. Adam resmen yılmış bence hep ben çekiyorum biraz da anası babası çeksin diyor 😂

ama babamın hatırına yapamıyorum çünkü babam gitmemi istemedi siz olsanız kendinizi benim yerime koyun babanız gitme dese babanıza kapıyı çarpabilirmisiniz
Niye çarpıyoruz? Kibarca da gideceğinizi söylersiniz. Babacım evimizi düzenimizi özledik. Sen de gelirsin yine hasret gideriz der dönersiniz. Tek kızı evli olan insan babanız değil hasretinizden ölmez emin olun 😁

Kadın nasıl bir şey adam Allah aşkına dönme karıcım diye ağlıyor😂
Bir de böyle lavaboya kusup öylece bırakan, kırıntı toplamayan bir tiple yaşamak da zor. Adam resmen yılmış bence hep ben çekiyorum biraz da anası babası çeksin diyor 😂
Milletin kocası anasına 1 ay gitti diye küser, konu sahibinin kocası karısı eve dönmek istedi diye :D

Aynı evde 1 ay karısı, çocuğu, kayınpederi, kayınvalidesi, baldızı ve bacanağıyla üst üste yaşıyor ama tek rahatsızlığı odasında giyinememek. Adam gamsızlığının zekatını verse yeter ahshf

8ad637cdyasayanenbuyuksairimiz_757056.webp

babanıza da ben kendi evimi düzenimi özledim sizinle zaten uzun bi vakit geçirdik üzülmeni istemiyorum falan diyin ne bileyim yani😂 çok özlerse o sizin bulunduğunuz yere gelsin torunuyla damadıyla bol bol vakit geçirir hemde hava değişikliği olur.

Ne kadar garip biri bu üye ya. Bir insanın sürekli linç yemesine rağmen aynı mevzularda tekrar linç yiyeceğini bilerek konu açması çok olağan dışı ya. Bir de sürekli aynı şeyleri yazıyor. Hani kendini haklı çıkarmaya da çalışmıyor. Kız kardeşi ve eniştesinden rahatsız olduğunu, göndermeye çalıştıklarını, annesinin kendilerinden yorulduğunu söylüyor açık açık. Marvel evreninden fırlamış fantastik bir karakter görmüşüm gibi şaşırtıyor beni.

Milletin kocası anasına 1 ay gitti diye küser, konu sahibinin kocası karısı eve dönmek istedi diye :D

Aynı evde 1 ay karısı, çocuğu, kayınpederi, kayınvalidesi, baldızı ve bacanağıyla üst üste yaşıyor ama tek rahatsızlığı odasında giyinememek. Adam gamsızlığının zekatını verse yeter ahshf
Aklıma çogzel bi fikir geldi. Bizde gidecek baba evleri yok. Kocamı ve oğlumu alıp sana kalmaya gelcem baba evi olarak. Kovulana kadar kalmayı planlıyoruz. Rahatsız olmazsın umarım. Olursan da bizim için çok sorun değil.

Aklıma çogzel bi fikir geldi. Bizde gidecek baba evleri yok. Kocamı ve oğlumu alıp sana kalmaya gelcem baba evi olarak. Kovulana kadar kalmayı planlıyoruz. Rahatsız olmazsın umarım. Olursan da bizim için çok sorun değil.
Yapma allasen ben de kovamam ahhsfhs
Birisi sizin di iviniz, ni kidir istirsiniz kilin derim :D

Yaa işte gidelim deyincede olmaz diyorlar sizde bunu anlamıyorsunuz yaa.. hayır olmaz izin vermeyiz diyorlar üzülürüz diyorlar..yani bu sefer gitmek istemene daha çok tepki veriliyor böyle olunca da vazgeçiyoruz
Onlar öyle dese de siz artık sıkılmadınız mı bu durumdan? İnsanın evi gibisi var mı?Artık gidelim diyip hazırlanıp gidebilirsiniz.

Bakın konuştum annemle yüzüne de söyledim yoruluyorsun galiba biz dönelim sende kaldıramıyorsun anne dedim açık bir şekilde.. yok olurmu öyle şey siz kafayımı yediniz falan gibi şeyler söyledi ben eşime hala söylüyorum al bileti gidelim daralıyor dedim yapamıyor belli ki bu sefer babam araya giriyor annen seni niye istemesin senin gitmeni istermi hiç diyor nerden çıktı diyor eşim zaten seneye gelmem başka bir yere gideriz diyor ama nedir bu böyle anlamıyorum yani benim açımdan da kötü çok kötüü.....
Yahu ne diyecek anne baba evladına ne diyecek şaka misiniz ya😂 evet yoruluyor kadın hadi artık gidin mı diyecek 😂 bide kocanız seneye gelmeyiz diye tavir mi yaptı hic utanmadan 😂 inşallah gitmezsiniz de insanlar kafa dinler biraz 😂

Ĺ
Onlar öyle dese de siz artık sıkılmadınız mı bu durumdan? İnsanın evi gibisi var mı?Artık gidelim diyip hazırlanıp gidebilirsiniz.
Yaa evimi özledim gitmek istiyorum elbette ki ama babam istemiyor bir türlü ....adama restmi çekiyim şimdi baba gidicem ben deyip adam üzülüyor yani şimdi gidersem bir daha ne yüzle çıkarım bu adamın karşısına oda varr? Tabiki mecburiyetim yok kalmak gibi ama kızım diyor gitmeni istemiyorum ben.... ben de arada kalıyorum kimse olaya benim psikolojimden bakmıyor tutturmuşlar evinize gidin evinize gidin gitmek kolay zaten....

Babanizi alıp size goturseniz sorun çözülür gibi aslında. Kocanız babanızdan ayrılmamış olur, babanıza kapıyı carpmamis olursunuz. Ananiz da biraz rahat eder

Back
X