Cocuklarin yastigina bir kac damla laventa yagi dökün, cok az ama 2-3 damla gibi. Ve alistirin onlar yatakdayken masal okuyun misal. Siz ne kadar sakin sesle okursaniz onlarda okadar sakinlesir. Laventakokusuda gercekten uyumalaraina yardimci olur.
Komsunuzda bir zahmet rahat dursun, robot degil bunlar cocuk sonucda, dügmesi yok sesini kisasiniz.
Kapıma gelmesine gerek yokki çok sık olmasa da birbirimize gelip gidiyoruz. Güvenliği aradığı telefonla beni arayabilir di. Ben zaten mahcup oluyorum. Tedirgin oluyorum.Komşunuz bunu çekmek zorunda değil ki.
Belki adamlar ertesi gün işe gidecek rahat uyumak istiyor? Ayrıca belki gecenin o saati adam üstünü değiştirip kapınıza gelmek yerine güvenlikle halletmeyi daha kolay bulmuştur. Çocuk bu susmaz diyip insanlara uyumazsan uyumada denmez ki. Bence komşularınız haklı. 1 kere değil 5 kere değil. Her gece 2 çocuk gürültüsü çekilmez.
Siz kendinizi onların yerine koyun, 1 sabredersiniz 5 sabredersiniz. Kaldı ki yüzünüze önemli değil falan diyip böyle birşey yaptılarsa gerçekten çok rahatsız olmuşlar demekki.
Gelsede arasada ne olcakki? dedigim gibi kendinizde rahatsizsiniz bu durumdan, ve zaten cözüm ariyorsunuz, ama iste cocuk bunlar robot degil.
Komsunuzla konusun bence, elbetde bilerek yaptiginiz birsey degil bu, sizde üzülüyorsunuz, huzursussunuz bu konuda. Yani elinizden geleni yapiyorsunuz zaten, komsunuzada aynen böyle anlatin bence.
Komşunuz bunu çekmek zorunda değil ki.
Belki adamlar ertesi gün işe gidecek rahat uyumak istiyor? Ayrıca belki gecenin o saati adam üstünü değiştirip kapınıza gelmek yerine güvenlikle halletmeyi daha kolay bulmuştur. Çocuk bu susmaz diyip insanlara uyumazsan uyumada denmez ki. Bence komşularınız haklı. 1 kere değil 5 kere değil. Her gece 2 çocuk gürültüsü çekilmez.
Siz kendinizi onların yerine koyun, 1 sabredersiniz 5 sabredersiniz. Kaldı ki yüzünüze önemli değil falan diyip böyle birşey yaptılarsa gerçekten çok rahatsız olmuşlar demekki.
bana bir bebeği şikayet etmek çok ayıp geldi. bu zaptedebileceğiniz yaşta bir çocuk değil ki, ağlar normaldir yani. benim kedim kızgınlık döneminde apartmanı ayağa kaldırdı o zaman bile bir kişi gelip kapımı tıklatmadı, bunlar insani durumlar ve en önemlisi geçici-elimizde olmayan şeyler. ayıp ettiklerini düşünüyorum. görüştüğünüzde dile
Ya zaten o saatte ağlaması bizi de çok daraltmıştı.Kendimi onların yerine de koyuyorum ama kırıldım yine de.
konu sahibi arkadasim.
benim kızımda aynı anlattiginiz gibi.
uyku deyince çocuk isyan ediyor.saat 00:00 de yatsa 5de falan uyanıyor
valla ben kendi çocuğumun derdini çekemiyorum.el ne yapsin.
evet anlayisli olsalar iyi olur ama her gece her gece kimse sabredemez bence.
fotosentez'e katiliyorum.belki insanların migreni var en basidi.....kim bilir...
hem kapıya gelseler, konu KAPIMA DAYANDİLARa dönerdi.
Bizim bir üst komşumuz vardı çocuğu o kadar çok ağlıyorduki hep yukarı çıkıp şikayet edesim gelirdi. Sonra kadınla bir gün oturup sohbet ettik ve o zaman ona sadece Allah sana sabır versin diyebildim. O günden sonra her çocuğun sesini duyduğumda sinirlenmek yerine sabır diledim komşunuzun yaptığı çok ayıp hele de aranızda bir muhabbet geçtiyse. Bence eşiniz çok iyi yapmış siz de karşılaştığınızda kırgınlığınızı dile getirin.
Çocuklar içinde gerçekten Allah sabır versin. Bir arkadaş söylemiş ama çocuklara uyumadan önce ılık duş aldırmanız uykusunda faydalı olabilir gerçekten denemekte fayda var.
Sağol arkadaşım Rabbim veriyo sabrını. Bir yaşına kadar hiç uyumadı zaten o yüzden bugünler bana mucize gibi geliyo.Daha önce anlatmıştım komşuma da. Buraya taşındıktan sonra zaten geçte olsa uyumaya başladı. Uyumasa da ağlamıyo oynuyo sadece. Gece uykusundan ağlayarak uandığı oluyo. Ama ben onları da anlıyorum. Sadece şikayetçi olur gibi sanki tanışmıyoruz gibi güvenliği aramalarına kırıldım.
Kızım 2 yaşına girdi hala uykusu düzene girmedi.Ayağımda sallamak istemiyorum artık.Sallamıyorum da uzun zamandır.E bu sefer de uyumuyo bıraksam oturcak sabaha kadar.Yatırıyorum kızıyorum "bak kalkmak yok sakın" kalkıp geliyo yanıma." hadi kızım uyuyalım tatlı kızım akıllı kızım" yok uyumuyo.Yanına yatıyorum kalkıp gidiyo odasına ışığı açıyo oyuncaklarını döküyo.
Neyse ben kabullendim artık alıştım uğraşıyorum pes ediyorum.Ama alt komşumuz şikayetçi.Aslında yüzyüzeyken " ya biz çok ses yapıyoruz rahatsız ediyoruz sizi" dediğimde " yok ya önemli değil çocuk onlar" filan demişti.
Bikere 23:30 da oğlum scooterını koltuktan düşürdü.şimdi şikayete gelcekler dedim kızdım yatırdım oğlumu. Oğluma söz geçiyo da asıl mesele kızım. Bu gece saat olmuş 00:00 ağlıyo susmadan.telefon geldi güvenlikçi alt komşunuz sesden şikayetçi diye.mecbur tuttum kolundan yatırdım ayağıma salladım yarım saate uyudu. Ama " bak komşular arıyo bize şöyle yaparlar böyle yaparlar" korkutarak. Eşime de dedim "güvenliği aramak da noluyo tanışmıyan görüşmeyen insanlar değiliz ki".oda güvenliği arayıp "bi şikayetleri olunca bizi arasınlar "dedi."keşke aramasaydın" dedim bende
Sorun şu ki çocuklarımın uykusunu düzene sokamıyorum.her gece yatak saati olay.hadi uyku saati dediğim gibi oğlum da ağlıyo.kızı uyutmak zaten mümkün değil.erken uyursa da gece kalkıyo.
Bi de yani komşumuz konusunda tedirgin oluyorum hep.ses yalıtımı yaptıralım diyorum ama bedava değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?