Kızım 2 yaşına girdi hala uykusu düzene girmedi.Ayağımda sallamak istemiyorum artık.Sallamıyorum da uzun zamandır.E bu sefer de uyumuyo bıraksam oturcak sabaha kadar.Yatırıyorum kızıyorum "bak kalkmak yok sakın" kalkıp geliyo yanıma." hadi kızım uyuyalım tatlı kızım akıllı kızım" yok uyumuyo.Yanına yatıyorum kalkıp gidiyo odasına ışığı açıyo oyuncaklarını döküyo.
Neyse ben kabullendim artık alıştım uğraşıyorum pes ediyorum.Ama alt komşumuz şikayetçi.Aslında yüzyüzeyken " ya biz çok ses yapıyoruz rahatsız ediyoruz sizi" dediğimde " yok ya önemli değil çocuk onlar" filan demişti.
Bikere 23:30 da oğlum scooterını koltuktan düşürdü.şimdi şikayete gelcekler dedim kızdım yatırdım oğlumu. Oğluma söz geçiyo da asıl mesele kızım. Bu gece saat olmuş 00:00 ağlıyo susmadan.telefon geldi güvenlikçi alt komşunuz sesden şikayetçi diye.mecbur tuttum kolundan yatırdım ayağıma salladım yarım saate uyudu. Ama " bak komşular arıyo bize şöyle yaparlar böyle yaparlar" korkutarak. Eşime de dedim "güvenliği aramak da noluyo tanışmıyan görüşmeyen insanlar değiliz ki".oda güvenliği arayıp "bi şikayetleri olunca bizi arasınlar "dedi."keşke aramasaydın" dedim bende
Sorun şu ki çocuklarımın uykusunu düzene sokamıyorum.her gece yatak saati olay.hadi uyku saati dediğim gibi oğlum da ağlıyo.kızı uyutmak zaten mümkün değil.erken uyursa da gece kalkıyo.
Bi de yani komşumuz konusunda tedirgin oluyorum hep.ses yalıtımı yaptıralım diyorum ama bedava değil ki
gece 23:30 da oglunuz scoter ı koltuktan yere düşürüyorrr
1 çocugun 23:30 da ayakta ne işi var
2 scoter koltukta nasıl oynanır yani
buna naısl izin veriyorusnuz ben olsam bend eşikayetçi olurdum yanii
konu sahibi arkadasim.
benim kızımda aynı anlattiginiz gibi.
uyku deyince çocuk isyan ediyor.saat 00:00 de yatsa 5de falan uyanıyor
valla ben kendi çocuğumun derdini çekemiyorum.el ne yapsin.
evet anlayisli olsalar iyi olur ama her gece her gece kimse sabredemez bence.
fotosentez'e katiliyorum.belki insanların migreni var en basidi.....kim bilir...
hem kapıya gelseler, konu KAPIMA DAYANDİLARa dönerdi.
"çocuğun yok ne anlarsin"ne demek.Valla asıl ben size katılıyorum. Ben bunu desem çocuğun yok ne anlarsın olurdu siz ne kadar objektif bakmışsınız.
Hem yukarda allah var belki ilerde benim çocugum sizinkinden 5 beter olacak hiç uyumayacak vs vs ama karşıdakini de anlamak lazım. Bir üye sabretmek zorundalar çeksinler gitsinler demiş yahu mantıklı mı? Hem yaşlılarmış. Yaşlı olmasa bile, misafir gelir kabul, çocuk hastadır kabul. Ama hep. Yani hiç bitmeyen bir zaman dilime ve iki çocuk. Hadi küçük ağlarda, gece 12 de scooterın ne işi var koltuk üstünde. Benim çocugum yokta, 13 kuzenim var, valla hiçbiri cesaret edemez öyle birşey yapmaya.
Aynen. Nezaketen uyarmışlar işte, gecenin o saati olsa aynen kapıma dayandılar olurdu.
Kızım 2 yaşına girdi hala uykusu düzene girmedi.Ayağımda sallamak istemiyorum artık.Sallamıyorum da uzun zamandır.E bu sefer de uyumuyo bıraksam oturcak sabaha kadar.Yatırıyorum kızıyorum "bak kalkmak yok sakın" kalkıp geliyo yanıma." hadi kızım uyuyalım tatlı kızım akıllı kızım" yok uyumuyo.Yanına yatıyorum kalkıp gidiyo odasına ışığı açıyo oyuncaklarını döküyo.
Neyse ben kabullendim artık alıştım uğraşıyorum pes ediyorum.Ama alt komşumuz şikayetçi.Aslında yüzyüzeyken " ya biz çok ses yapıyoruz rahatsız ediyoruz sizi" dediğimde " yok ya önemli değil çocuk onlar" filan demişti.
Bikere 23:30 da oğlum scooterını koltuktan düşürdü.şimdi şikayete gelcekler dedim kızdım yatırdım oğlumu. Oğluma söz geçiyo da asıl mesele kızım. Bu gece saat olmuş 00:00 ağlıyo susmadan.telefon geldi güvenlikçi alt komşunuz sesden şikayetçi diye.mecbur tuttum kolundan yatırdım ayağıma salladım yarım saate uyudu. Ama " bak komşular arıyo bize şöyle yaparlar böyle yaparlar" korkutarak. Eşime de dedim "güvenliği aramak da noluyo tanışmıyan görüşmeyen insanlar değiliz ki".oda güvenliği arayıp "bi şikayetleri olunca bizi arasınlar "dedi."keşke aramasaydın" dedim bende
Sorun şu ki çocuklarımın uykusunu düzene sokamıyorum.her gece yatak saati olay.hadi uyku saati dediğim gibi oğlum da ağlıyo.kızı uyutmak zaten mümkün değil.erken uyursa da gece kalkıyo.
Bi de yani komşumuz konusunda tedirgin oluyorum hep.ses yalıtımı yaptıralım diyorum ama bedava değil ki
Çekecekler sizin gürültünüzü çocuk büyütmek kolay değil ,çok rahatsız oluyorlarsa çekip gitsinler bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?