Bu sefer gürültücü komşu benim

Çekecekler sizin gürültünüzü çocuk büyütmek kolay değil ,çok rahatsız oluyorlarsa çekip gitsinler bence

Soyle ki gecenin 12sinde cikip ust komsunun kapisina gidemiyoruz tanissak da. O saatte bn korkarim acikcasi o yuzden sikayet etmistir. Ben de ariyorum da ondan biliyorum. Ciksam neyle karsilascan bilmiyosun. Adamlar geceliklerle tv karsisinda yayilmis olabilir yani.

Cocugun 12ye kadar oturmasi cok yanlis. Hava karanlikken uyursa buyur onlar. Karanligin buyuk kismini harcamis oluyosunuz boylece..

Ertesi gun bi kek yapip komsuya ozre gidebilirdiniz. Bundan sonra olacak sesler icin de kusura bakmayin cocugu olduremm ses oluyor illa ama engel olmaya calisiyorum dersiniz olur biter..

Gönül isterki erken uyusunlar,ses etmesinler ama mutlaka ses oluyor.
robot değil ki bunlar istediğimiz gibi programlayalım.

ben de güveliği aramalarını abartı buldum.
ertesi gün gündüz vaktinde sizi telefonla arayıp ya da evinize gelerek uyarabilirlerdi.
bundan sonra nasıl önlem alabilirsiniz bilmiyorum ama büyüdükçe daha çok söz dinliyorlar.
inşallah baş edebilirsiniz.

gece 23:30 da oglunuz scoter ı koltuktan yere düşürüyorrr
1 çocugun 23:30 da ayakta ne işi var
2 scoter koltukta nasıl oynanır yani
buna naısl izin veriyorusnuz ben olsam bend eşikayetçi olurdum yanii

sizinde biraz alt komşunuzu da anlamanız lazım. kırılmayın yani. torun sabibi olacak yaştalarsa yaşlılar demekki... kafaları götürmüyordur... onlarda bir bakıma haklı. bir arkadaşın önerdiği gibi odalarını değiştirebilirsin. en azından yatak odasına ses gitmez.

süper dadı programı var biraz izleyip taktik alın. hatırladığım kadarıyla, erken yatarlarsa ödüller veriyorlardı. yaptığı hatadan dolayı mola sandalyesi yada paspasları vardı... sonra özür diliyorlardı... özellikle ödül belki işe yarayabilir. baba ilgili değilse oda oyunlara katılabilir. belli uyuma programı koyup hiç birşekilde taviz vermemeniz lazım. (dadı öle söylüyordu).

Arkadaşlarım yorumlarınız tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Kızım çaya çok düşkün rezene bebekken çok içiriyordum tekrar deniyeceğim

gece 23:30 da oglunuz scoter ı koltuktan yere düşürüyorrr
1 çocugun 23:30 da ayakta ne işi var
2 scoter koltukta nasıl oynanır yani
buna naısl izin veriyorusnuz ben olsam bend eşikayetçi olurdum yanii

izin vermek değil ki arkadaşım ya.inmiyolar koltuk tepesinden

çocukları olanlar anlar halinizden, ne yapacaksınız ki ağlayınca susturmaya çalışacaksınız zaten millet uyanacak diye stres oluyorsunuz, sinirleniyorsunuz sakin sakin susturmaya çalışmıyorsunuz çocuklar da iyice huysuzlanıyor, o yaştaki çocuklar dur, yapmadan falan anlamıyor benim de 20 aylık oğlum ara ara diş çıkarırken oluyor huysuzlanmaları, rahatsız olan olsun elimden bir şey gelmez adı üstünde çocuk, siz de istemezsiniz ağlasın, gürültü etsin diye, komşunuzla konuşun belki empati kurar. çocuk büyütmek çok zor çocuklu ev sessiz sakin olmuyor.

Süper dadıya bakayım hiç duymadım daha önce. Ama ödül ve ceza sisteminin tavsiye edilmediğini okumuştum. Her yolu denicez mecbuur.

Valla asıl ben size katılıyorum. Ben bunu desem çocuğun yok ne anlarsın olurdu siz ne kadar objektif bakmışsınız.

Hem yukarda allah var belki ilerde benim çocugum sizinkinden 5 beter olacak hiç uyumayacak vs vs ama karşıdakini de anlamak lazım. Bir üye sabretmek zorundalar çeksinler gitsinler demiş yahu mantıklı mı? Hem yaşlılarmış. Yaşlı olmasa bile, misafir gelir kabul, çocuk hastadır kabul. Ama hep. Yani hiç bitmeyen bir zaman dilime ve iki çocuk. Hadi küçük ağlarda, gece 12 de scooterın ne işi var koltuk üstünde. Benim çocugum yokta, 13 kuzenim var, valla hiçbiri cesaret edemez öyle birşey yapmaya.

Aynen. Nezaketen uyarmışlar işte, gecenin o saati olsa aynen kapıma dayandılar olurdu.

cocuklari sabah erkenden kaldirip öglen uykusunuda erken saate yaptirirsaniz aksam 10 demeden uykulari gelir bence. gün icinde temiz hava aldirin parka götürün yorun biraz.
ayrica uykudan önce ilik dus ve masal da ise yarayabilir.

cocuk bu napalim diye saldim cayira düsüncesinide anlamiyorum hic. tamam birgün herkes cocuk sahibi olabilir simdiden anlayisli olmak lazim ama fazlasida zarar bence. adamlar torun sahibi olacak yasa gelmisler kafalari gürültüyü götürmüyor belliki.

hem neden hep gec saatte cocuk gürültüsünden rahatsiz olanlar suclaniyor ki ? bi özelestiri yapilsa aslinda cok iyi olur cünkü adamlar adi üstünde gece gürültüsünden rahatsiz oluyorlar! GECE=uyku vakti! uykuya yetisken ve yaslilardan cok sizin cocuklarinizin ihtiyaci var büyümek icin. yani cocuklarinizi erken yatirirsaniz komsularinizdan cok kendinize ve cocuklariniza iyi davranmis olursunuz bence.....

"çocuğun yok ne anlarsin"ne demek.
benimde cocugum yokken böyle düşünürdüm.(inşallah bir gün sende anne olursun)

bazı insanlar vardır.başkasının cocugunun yaptığını kinarlar
kendi cocugu yapsa çocuk o anlamiyor derler.

benim alt katimda eltim ,onun alt katinda kiracı oturuyor.
kiracının bedensel özürlü cocugu var.
çocuk ufak bir ses duyunca kendini yerlere vuruyor.

eltime diyorum.ben nasıl sizi rahatsız etmemek için özen gisteriyorsam sizde o insanlara saygı gösterin.ama yok.
alt kattan bir ses gelsin bizimkiler hemen sikayete gidiyorlar.olurmu yaa ne kadar ayıp.

senin veledin simariklik etsin hoplasin ziplasin onlar gık etmesin.
ufak bir sesde sen şikayetçi ol.insaf yani.çocuk rahatsız ne yapsin annesi öldürsünmü ?

bize kadar geliyor çocuğun bagirtilari ama ben şikayetçi değilim.
aksine beni bu dünyanın aptal gosterislerinden uzaklastiriyor.

bu durumda kim olsa çeker bence.

konu sahibi seni kinamiyorum.aksine çok iyi anlıyorum.en kısa sürede sorunun çözülür umarım.Allah yardım etsin....

bu komşularda bazen çok anlayışsız oluyor. bunlar çocuk tabi ağlıyacak, atacak. hem zaten sizde üzülüyosunuz.

Ben daha cocuk sahibi olmadan alt komsumun kucuk kizinin sesi gelirdi gecenin bir yarisi o zaman bilmiyorum tabi safca demistim cok agliyo neden agliyo diye komsuma. Cahillik iste :) Simdi ise biz apartmani ayaga kaldiriyoruz kizim aglayinca. Demem o ki ukalalik etmemek lazim cocuk bu aglar ve herzaman da kolayca susmaz. Siz de cok takilmayin komsunun lafina kendileri deneyimlenince ogrenirler :)

evet apartmanda yasamak birbirine saygiyi gerektirir.kimse kimseyi rahatsiz etmemeli.ancak konu cocuk olunca isler degisiyo,ezberler bozuluyo.
Benim alt katimda bebek var.gaz problemi varmis sonradan ogrendim sabaha kadar agliyo.ses hic kesilmiyo.ama rahatsiz degilim cunku ne bebegin sucu bu ne ailenin.adi ustunde iste cocuk.

İnsallah biran once halledersiniz uyku sorununuzu.kelin ilaci yok cunku benimkide uykuyu sevmiyo ama gunduz yormak ve yatmadan duş yaptirmak iyi geliyo onu biliyorum.bi kac kiside önermis bunlari zaten.

gündüz uyutma çocukları.ozaman düzene girer uykuları:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…