Ben size de hak verdim komşunuza da. Ben olsam ne yapardım diye düşündüm.
Eğer samimiysem direkt komşumu arar bir sıkıntı mı var hasta mı çocuk çok ağlıyor diye sorardım.
Samimi değilsem bende güvenliğe aratırdım. Umarım kısa sürede uykuları düzene girer çocukların.
o komşunuzun çocuğu yok galiba.
Bizzat siz gürültü yapsanız, zamansız temizlik yapsanız, bağırarak konuşsanızda şikyet etse anlarım da çocuk yani bu ağlarda gülerde saati zamanı mı var.
Bence sineye çekmek yerine bunu belirtmeliydiniz.
Bazi cocuklar gercekten uykuyu sevmiyor. Benim de basimda var bir tane. Sabah krese gitmek icin erken kalkıyor, gun icinde orda yoruluyor ama eve gelince enerjisi hoc azalmamis oluyor. Ben de uyuturken cok zorlaniyorum. 10da uyusa bugun erken yatti diyorum. Bir de bilmis bilmis uykunun kotu bir sey oldugunu soylemez mi. Uykusuz cocuk buyutmek gercekten cok zor. Bu arada benim tarafa cekmis sanirim, ben dahil benim ailem de pek uykuyu sevmez.
17 aylık bebeğim var ve bazen eşim bile uyuyamıyor gürültü patırtıdan. Komşum gelse hak veririm yani ama söyle bir durum var bizim apartmanda gürültü çok kimse bu konuda digerini uyaracak durumda değil yani. Tencere dibin kara seninki benden kara misaliKızım 2 yaşına girdi hala uykusu düzene girmedi.Ayağımda sallamak istemiyorum artık.Sallamıyorum da uzun zamandır.E bu sefer de uyumuyo bıraksam oturcak sabaha kadar.Yatırıyorum kızıyorum "bak kalkmak yok sakın" kalkıp geliyo yanıma." hadi kızım uyuyalım tatlı kızım akıllı kızım" yok uyumuyo.Yanına yatıyorum kalkıp gidiyo odasına ışığı açıyo oyuncaklarını döküyo.
Neyse ben kabullendim artık alıştım uğraşıyorum pes ediyorum.Ama alt komşumuz şikayetçi.Aslında yüzyüzeyken " ya biz çok ses yapıyoruz rahatsız ediyoruz sizi" dediğimde " yok ya önemli değil çocuk onlar" filan demişti.
Bikere 23:30 da oğlum scooterını koltuktan düşürdü.şimdi şikayete gelcekler dedim kızdım yatırdım oğlumu. Oğluma söz geçiyo da asıl mesele kızım. Bu gece saat olmuş 00:00 ağlıyo susmadan.telefon geldi güvenlikçi alt komşunuz sesden şikayetçi diye.mecbur tuttum kolundan yatırdım ayağıma salladım yarım saate uyudu. Ama " bak komşular arıyo bize şöyle yaparlar böyle yaparlar" korkutarak. Eşime de dedim "güvenliği aramak da noluyo tanışmıyan görüşmeyen insanlar değiliz ki".oda güvenliği arayıp "bi şikayetleri olunca bizi arasınlar "dedi."keşke aramasaydın" dedim bende
Sorun şu ki çocuklarımın uykusunu düzene sokamıyorum.her gece yatak saati olay.hadi uyku saati dediğim gibi oğlum da ağlıyo.kızı uyutmak zaten mümkün değil.erken uyursa da gece kalkıyo.
Bi de yani komşumuz konusunda tedirgin oluyorum hep.ses yalıtımı yaptıralım diyorum ama bedava değil ki
Kızım 2 yaşına girdi hala uykusu düzene girmedi.Ayağımda sallamak istemiyorum artık.Sallamıyorum da uzun zamandır.E bu sefer de uyumuyo bıraksam oturcak sabaha kadar.Yatırıyorum kızıyorum "bak kalkmak yok sakın" kalkıp geliyo yanıma." hadi kızım uyuyalım tatlı kızım akıllı kızım" yok uyumuyo.Yanına yatıyorum kalkıp gidiyo odasına ışığı açıyo oyuncaklarını döküyo.
Neyse ben kabullendim artık alıştım uğraşıyorum pes ediyorum.Ama alt komşumuz şikayetçi.Aslında yüzyüzeyken " ya biz çok ses yapıyoruz rahatsız ediyoruz sizi" dediğimde " yok ya önemli değil çocuk onlar" filan demişti.
Bikere 23:30 da oğlum scooterını koltuktan düşürdü.şimdi şikayete gelcekler dedim kızdım yatırdım oğlumu. Oğluma söz geçiyo da asıl mesele kızım. Bu gece saat olmuş 00:00 ağlıyo susmadan.telefon geldi güvenlikçi alt komşunuz sesden şikayetçi diye.mecbur tuttum kolundan yatırdım ayağıma salladım yarım saate uyudu. Ama " bak komşular arıyo bize şöyle yaparlar böyle yaparlar" korkutarak. Eşime de dedim "güvenliği aramak da noluyo tanışmıyan görüşmeyen insanlar değiliz ki".oda güvenliği arayıp "bi şikayetleri olunca bizi arasınlar "dedi."keşke aramasaydın" dedim bende
Sorun şu ki çocuklarımın uykusunu düzene sokamıyorum.her gece yatak saati olay.hadi uyku saati dediğim gibi oğlum da ağlıyo.kızı uyutmak zaten mümkün değil.erken uyursa da gece kalkıyo.
Bi de yani komşumuz konusunda tedirgin oluyorum hep.ses yalıtımı yaptıralım diyorum ama bedava değil ki
Kapıma gelmesine gerek yokki çok sık olmasa da birbirimize gelip gidiyoruz. Güvenliği aradığı telefonla beni arayabilir di. Ben zaten mahcup oluyorum. Tedirgin oluyorum.
Kızım 2 yaşına girdi hala uykusu düzene girmedi.Ayağımda sallamak istemiyorum artık.Sallamıyorum da uzun zamandır.E bu sefer de uyumuyo bıraksam oturcak sabaha kadar.Yatırıyorum kızıyorum "bak kalkmak yok sakın" kalkıp geliyo yanıma." hadi kızım uyuyalım tatlı kızım akıllı kızım" yok uyumuyo.Yanına yatıyorum kalkıp gidiyo odasına ışığı açıyo oyuncaklarını döküyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?