- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Pabucu dama atılacak korkusu canım. Toparlanır, alışır. Gebelik sürecinden ve beklediğin destekten, ilgiden bihaber adamcağız. Konuşmak, izah etmek gerekir, hassasiyetlerini anlamasının başka yolu yok.
Ayrıca biraz öküzmüş, sen görmek istememişsin o yanını
Bulandıracak tabi, hamile o bebeeee olacak. Yani ben bu bulantı durumlarını anlamıyorum hiç yaşamadım. Ama nazlanmak istiyorsa nazlansın eşi için şu an yeryüzündeki ennn özel varlık durumunda olmalıŞampuan kokusu.. mide bulandırır.. kıyma kokusu.. mide bulandırır.. siz prenses moduna girmişsiniz ya.
Sebebi çok basit ne yaşadığını anlayamaması ve naz yaptığını düşünmesi bence.
Şuan da yanlış anlaşılmak istemiyorum ama kadın olduğum halde bu tarz şeyler bana bile fazla geliyor kıymalı makarna yapmayim yok ben varken duş alma bilemedim ki hamilelik yasamadigim için bence naz olarak düşünüyor o yüzden yapıyor
Şampuan kokusu.. mide bulandırır.. kıyma kokusu.. mide bulandırır.. siz prenses moduna girmişsiniz ya.
Şaşırdım ama belki annesinden etkileniyordur. “Fazla nazlandırma, biz nasıl doğurduk” diyen bi anası varsa!Hamililekten once asla boyle degildi. Ben daha transfer oldum eve geldim. Hergun sorardi canin bisey istiyormu ? Sana portakal sıkayım mı ? Sen yemek yapma dısardan söyleriz , hadi sıkıldın sen evde biraz dolaştirayım. Saatlerce sacimi okşardı yanima gelir elini karnima koyar şimdi burda bebismi var derdi. Hamilelik gundemde degilkende yapardi bunlari.
.
8.haftaya kadar hic midem bulanmadi. Ne yemek istediyse yaptim. Sadece 5 gundur cok koku hassasiyetim var. Bu gercekten naz mı???
Şaşırdım ama belki annesinden etkileniyordur. “Fazla nazlandırma, biz nasıl doğurduk” diyen bi anası varsa!
Ben 3 tane doğurdum sonuncusu 38 yaşımda doğurdum ve hamileliğim boyunca istediğim ilgiyi alana kadar kullandım bu durumu ve aldımda.(doğru bi davranış şekli olmayabilir ama çok ihtiyacım vardı, gebelikte her konuda kaygıları artıyor insanın)
Ben hamile değilim,kıyma kokusu paketi açınca veya kavururken çıkan koku beni bazen öğürtüyor çok afedersiniz,belki konu sahibi böyle kokulara karşı hassassa...Şampuan kokusu.. mide bulandırır.. kıyma kokusu.. mide bulandırır.. siz prenses moduna girmişsiniz ya.
Siz neyle yikaniyorsunuz o zaman sabunda kokuyor size
Eşinize sordunuz mu neden boyle yaptigi bi onceki konunuzu biliyorum. Ondan gizli doktora danissaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?