Bu sefer hiç komik degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim şampuanim ayri ve o inatla midemin bulandigiyla yikaniyor. Agir bir kokusu var. Ve banyonun kapisi acilir acilmaz eve yayiliyor o koku...
Geçen gün Gliss'in bi şampuanını kullandım,mor olan ve gerçekten parfüm gibi kokuyordu yani koku hassasiyetim yıllardır var o yüzden naz gibi gelmedi bana,veya kardeşim adaçaylı sabun kullanmıştı şampuanla, baya ağır geliyordu, velev ki naz yapıyorsunuz öyle olsun en doğal hakkınız değil mi sonuçta en ihtiyacınız olan zaman... Benim annem de üç aydan sonra balık kıymalı şeyler yapmamıştı hatta

Ben hamile değilim,kıyma kokusu paketi açınca veya kavururken çıkan koku beni bazen öğürtüyor çok afedersiniz,belki konu sahibi böyle kokulara karşı hassassa...

Acikcasi kasap kokusu gibi geliyor ve yemek yiyemiyorum.
Yiyemedigim birseyi yapmakta sacma geliyor. 5 senedir evliyiz her zaman ne isterse onu yaptim. Şu 5 gunde idare edemedi. Şu sampuana bikac ekleme daha yapmaliyim bence...

Hamilelik bulantısı yaşamamış olanlar lütfen naz demeyin, gerçekten berbat bişey. Ben gebeliğin ilk 3 ayı bulantı, kusma ve kokular yüzünden depresyona girdim. Parfümlerimin hiç birini kullanamadım, buzdolabının açamadım, kusmaktan boğazım yara oldu yüzümde kılcal damarlar çatladı. Konu sahibinin eşinden rica ettiği şeyler şu süreçte gayet normal.

Eşinize durumunuzu gergin şekilde tartışmalı modda değilde iyilikle, üzgün halde, mağdur modda izah edin belki faydası olur. Cidden eşiniz naz yaptığınızı sanıyor olabilir. Bulantılar 14.haftada genelde geçiyor inşallah sizin de geçer.

Bir onceki konumda yazmistim. Esim aslinda kendi hamileymiş gibi davraniyor. Kan suruplarimi flan iciyordu yani. Kahve icmiyordu tiksinmis kahveden degisik seyler yasadik hala yasiyoruz. Bir oturuşta bir kavanoz nutella bitiriyor. Sonrada yermisin diyor

Bebegin gelisimi icin aldigim ve kendisinin normalde yuzune bile bakmadigi seyleri oturup yiyor. Simdide siniri basladi. 5 gundur bu haldeyim ve ilk defa bugun kiymali makarna yapmayayim ve yatarken duş al dedim.

Dedigim gibi evde her turlu yemek pişti. Kiymali makarnayi da hic sevmem zaten yiyemiyorumda kotu bisey dedigimi dusunmuyorum. Ben bencilligine kiziyorum.
Sampuanda inanin erkek parfumunden bin kat daha agir kokuyor ve o koku butun eve yayiliyor.
Isin garibi bundan bir hafta oncede benim cilekli dus jelimi kullaniyorduuu
Naz yapmicam dedim ve sonuna kadar da arkasindayim asla naz degil.

Acaba kaygilar mi olustu siz bi uzmana mutlaka bi danisin bi de ustune cok gitmeyin belkide etrafta fitneciler var akil veriyorlar

Benim ki koku hassasiyeti sanirim o da bulanti yapiyor. Cevremde herkesin 5.haftalarda basladi. Bende baslamadi hicbir seyim yoktu 5 gundur var ve inanilmaz rahatsiz ediyor. Istahim kapandi o yuzden saglikli ve sevdigm yemekleri yapmaya calisiyorum.
Bende esimin simariklik yaptigini dusunuyorum. Daha gecen gun misafirlige gittigimiz kadin " ne kadar sanslisin x , pink in bu zamana kadar midesi bulanmamis , ben 5 ay kocamdan ayri yattim. Bana yaklastigi an istifra ediyordum dedi."

Bu daha fenaymis. O zaman esinizin degil sizin cekeceginiz var. :) Kolayliklar diliyorum boyle seyi de ilk kez duydum.

Mide bulantısı nedir bilmeyen seni anlayamaz. Düşmanıma dilemem. Bir de kalkıp baba adayına kıyma kavuracağım öğüre öğüre. İçine tükür canım en okkalısından.

En sonunda birakacagim herşeyi.
Ameliyat olurum ilk gunden kalkarim ayaga hic yatmam.
Transfer olurum ilk gunden ayaga kalkar yemegimi temizligimi yaparim.
Hasta olurum yatmam kalkar islerimi yaparim
Yani bugune kadar yapsam bunlarda naz yapardim. Ve esimde nasil olsa pink hep ayaklandi diye istedigini yaptirir.

Bu daha fenaymis. O zaman esinizin degil sizin cekeceginiz var. :) Kolayliklar diliyorum boyle seyi de ilk kez duydum.

Aynen canim ilk gunden böyleyiz. Hatta kkda uyeler yazmisti. Naz yap yoksa bu adam cekilmez daha bunun lohusaligi var diye... normalde yemez yedirir icmez içirir giymez giydirir bir insandi... ne oldu hic anlamadim.
Boyle bir sey varmis arastirdim canim. Erkeklerde bu psikolojiye giriyorlarmiş...

Hamilelikte ne koku hassasiyeti ne bulantı yasamamis olan bi çıksın konudan....Allah düşmanıma vermesin. Nazmış. He keyfimize kusuyoruz öğürüyoruz...

Cnm cevremdekilerin acillik oldugunu gordum mide bulantisindan. Bende daha 5 gundur koku hassasiyeti var. O da herseye degil. Deterjan , sampuan , bulasik deterjani, parfum , zeytinyagi kokusu , brokoli , yersil, domestos falan... bu kokulari aldikca midem bulanmaya basliyor. Sonra koku kesilsede hala koku varmis gibi geliyooor..

Bi yalniz kalsin ayarlarina doner belki

Bende de yumurtlama gunlerimde 1 gunluk koku hassasiyeti olurdu. O otobuste parfumlu olan herkese icimden sayardim. Cok berbat bisey. Ve suan 5 gundur cekiyorum. Ve benim kocam beni anlamassa ben ne yapayim.

En sonunda gidecem anamlara ne hali varsa gorsun. Sendrom mendrom cekemicem bu saatten sonra...

Bugunde diyorki yediklerine hic dikkat etmiyorsun sagliksiz seyler yiyorsun senin sebze meyve yemen lazim.
Bende dedim ki senin asermelerinden firsat kalirsa kendi canimin cektigi saglikli yemekleri yaparim. Sustu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…