- 24 Mayıs 2019
- 404
- 676
- 33
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Geçen gün Gliss'in bi şampuanını kullandım,mor olan ve gerçekten parfüm gibi kokuyordu yani koku hassasiyetim yıllardır var o yüzden naz gibi gelmedi bana,veya kardeşim adaçaylı sabun kullanmıştı şampuanla, baya ağır geliyordu, velev ki naz yapıyorsunuz öyle olsun en doğal hakkınız değil mi sonuçta en ihtiyacınız olan zaman... Benim annem de üç aydan sonra balık kıymalı şeyler yapmamıştı hattaBenim şampuanim ayri ve o inatla midemin bulandigiyla yikaniyor. Agir bir kokusu var. Ve banyonun kapisi acilir acilmaz eve yayiliyor o koku...
Ben hamile değilim,kıyma kokusu paketi açınca veya kavururken çıkan koku beni bazen öğürtüyor çok afedersiniz,belki konu sahibi böyle kokulara karşı hassassa...
Cocugu cok istiyor olsa bile tam olarak bu surecte neler yasayacagini bilememistir ilk cocugunuz muhtelen.
Daha 9. Haftada sampuan midemi bulanidiryor şu zaman yikan, kiyma midemi bulandiriyor yapma gibi seyler ve daha benzerleri olunca haliyle bu 9 ay nasil gececek diye ben olsam ben de pişman olurdum.
Bulantilariniz gecince duzelir insallah
Geçen gün Gliss'in bi şampuanını kullandım,mor olan ve gerçekten parfüm gibi kokuyordu yani koku hassasiyetim yıllardır var o yüzden naz gibi gelmedi bana,veya kardeşim adaçaylı sabun kullanmıştı şampuanla, baya ağır geliyordu, velev ki naz yapıyorsunuz öyle olsun en doğal hakkınız değil mi sonuçta en ihtiyacınız olan zaman... Benim annem de üç aydan sonra balık kıymalı şeyler yapmamıştı hatta
Canımusuyenprenses hanfendiyle bir akrabalığınız var mı?
Bu kardeşimiz de çok hassas bir insan.
Bence tanışmalısınız?
Acaba kaygilar mi olustu siz bi uzmana mutlaka bi danisin bi de ustune cok gitmeyin belkide etrafta fitneciler var akil veriyorlarSordum. Once hamilelige sevinmedin mi dedim. Sevindim dedi. Tabiki davul zurna caldirmak zorunda degilsin ama bunu bana hissettirsen olmazmi dedim. Ne yapim dedi. Sana program indirmiştim bebisin gelisimiyle ilgili orada bikac bilgi var bakmadinmi dedim. Isim oluyo bakamam dedi. Neden ters davraniyosun son zamanlarda ddm. Nedeni yok ters olan sensin hamilelikten hormonlarin uçmuş senin dediinanin hicbirsey yapmiyorum. Yani sesimi bile yukseltemiyorum daha dogmamiş cocuga saygimdan. Ters aslaaa konusmuyorum hep tatli dille konusuyorum. Bulasiklara elleme dedigi halde ben yikiyorum isten gelince yorulmasin diye. Hergun yemek yapiyorum. Ve cevremde inanin 1 kisi bile hamileyken yemek yapmadi herkes bu durumun tadini cikardi kaynanasi annesinden yedi.
Ben yapmam dedim. Ve yapmadim da kimseye minnet etmem dedim
Hamilelik bulantısı yaşamamış olanlar lütfen naz demeyin, gerçekten berbat bişey. Ben gebeliğin ilk 3 ayı bulantı, kusma ve kokular yüzünden depresyona girdim. Parfümlerimin hiç birini kullanamadım, buzdolabının açamadım, kusmaktan boğazım yara oldu yüzümde kılcal damarlar çatladı. Konu sahibinin eşinden rica ettiği şeyler şu süreçte gayet normal.
Eşinize durumunuzu gergin şekilde tartışmalı modda değilde iyilikle, üzgün halde, mağdur modda izah edin belki faydası olur. Cidden eşiniz naz yaptığınızı sanıyor olabilir. Bulantılar 14.haftada genelde geçiyor inşallah sizin de geçer.
Bir onceki konumda yazmistim. Esim aslinda kendi hamileymiş gibi davraniyor. Kan suruplarimi flan iciyordu yani. Kahve icmiyordu tiksinmis kahveden degisik seyler yasadik hala yasiyoruz. Bir oturuşta bir kavanoz nutella bitiriyor. Sonrada yermisin diyor
Bebegin gelisimi icin aldigim ve kendisinin normalde yuzune bile bakmadigi seyleri oturup yiyor. Simdide siniri basladi. 5 gundur bu haldeyim ve ilk defa bugun kiymali makarna yapmayayim ve yatarken duş al dedim.
Mide bulantısı nedir bilmeyen seni anlayamaz. Düşmanıma dilemem. Bir de kalkıp baba adayına kıyma kavuracağım öğüre öğüre. İçine tükür canım en okkalısından.
Ben hep oyleyim hamilede degilim yani keske bunun bi ameliyati olsaHamilelikte ne koku hassasiyeti ne bulantı yasamamis olan bi çıksın konudan....Allah düşmanıma vermesin. Nazmış. He keyfimize kusuyoruz öğürüyoruz...
Acaba kaygilar mi olustu siz bi uzmana mutlaka bi danisin bi de ustune cok gitmeyin belkide etrafta fitneciler var akil veriyorlar
Calismiyorsan ailenin yanina git benceBilmiyorum canim tam olarak ne oldu... Ama benden kaynakli hicbirsey yok ortada.
Bi yalniz kalsin ayarlarina doner belkiCalismiyorsan ailenin yanina git bence
Bu daha fenaymis. O zaman esinizin degil sizin cekeceginiz var. :) Kolayliklar diliyorum boyle seyi de ilk kez duydum.
Hamilelikte ne koku hassasiyeti ne bulantı yasamamis olan bi çıksın konudan....Allah düşmanıma vermesin. Nazmış. He keyfimize kusuyoruz öğürüyoruz...
Bi yalniz kalsin ayarlarina doner belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?