Bu sefer hiç komik degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosbulduk canım. Varya daha gecen gun esimle muhabbeti oldu,dedim ki sofrada salata vardi domatesli dedim benim canim bunu çekmiyorsa sana gidipte domates al demem hamileyken. Ya ağlama uzulme canim. Bende senin gibiyim
Baya dirayetliyim de. Biz yengec burcuyuz ondan. Oyle bakinca bizm gibiler kaybediyor gibi gozukse de uzun vadede kazanan oluyor ama bunu bil bebiste büyümüş. Masallah diyelim. Sen sukunetini koru. Cok zorlarsa dok lavaboya yada direkt cope at dus jelini. Bu ne ayol duzelir insallah. Sen yeterki iyi ol onemli olan o

Bu cilekli guzel bundan al diyor.
Vanilya falan neyse de cidden erkekde cilek garip duruyor bu benim fikrim

Hı size erkeksi gelmiyor. O zaman sey deyin ya iyi güzel kullan hayatımda sanki biraz yumusaksi geliyor erkekte bu koku bana. Ya bidaha kullanmaz. Ya da yalanci hamilelik dolayisiyla kavga edersiniz. Yada kendiniz de artık cilekli kullanmayin ayy ne bileyim her yerden sıkıntı çıkıyor

Bence burasi "sinirimi nasil çıkarırım" klubü...

Daha gecen sene eltim hamileliginde nazın dibine vurdu diye konu açmistim herkes illalah etmişti eltimden, kocasi kacacak delik ariyordu ozellikle artik son aylarda...

Aynisini nasil ben yaparim ?

Alma diyor mu bitince. Demiyorsa bence cooook takiliyorsunuz. Alın 4 5 tane stok yapin adam kokuyu sevdi belki
Ya benimki de oyle..bende ona ayri kendime ayrı alıyorum. 1 tanesini bitirmiş gibi kullandi baya. Sonra bitane gördük kasa önünde onu aa bayılırım dedi baktim kullanmiyor onu soruorum canim hangisini isterse cesit cesit jel var diyor bide. Ben bide bu konularda cimri birisiyim. Geriliyorum

Ben ikinizede çözüm buldum bak.
Kilitli dolap. Takın kilidi ohh kafa rahat.

Ya gercekten öyle ama. O an canim bisey cektiyse de soylemem ertesi gun gider ya kendim alirim ya da gelirken alsana derim.
Benim kan degerlerim dusuk. Bogurtlenide çok severim. 3-5 kez soyledim bulabilirmisin diye bakarim dedi. Ve gittigimiz marketlerde ben bogurtleni goruyorum sesimi cikarmiyorum kendi alacakmi diye. Yok almiyor bu adama biseyler oldu. Gercekten biseyler oldu. Anlamiyorum ben normalde asla boyle bir insan degil. Degildi

Hı aynen erkeksi gelmiyor hatta cocuksu geliyor. Yanimda cilekli dondurma kokusuyla yatan bir erkek ne bileyim insanin harbiden o dus jellerini yiyesi geliyor halbuki ben onu şey zamanlarinda kullanmak icin almistim. Parfum kullanamiyorum alerjim var.

Kiz kendine bunu yapma al böğürtleni. Oyle gözünde bırakma canim nefstir bu. Al ye. Sinirim bozuldu. Boyle biseyide ilk defa duyuyorum ama ha ben enteresan gercekten

Bebegin kendinden degilde sizden çıktıgını görünce degişir bence,yani dogumdan sonra,durum onu gösteriyor
Daha önceki konunuzuda hatırlıyorum ve cok şaşırmıştım eşinize

Sezaryen yada normal hangisi olursa mutlaka eşinizide yanınızda isteyin,kim dogum yapıyo kim kesilip biciliyo belki o zaman kafasına dank ederde normale döner

Yani ben aksine bu donemde esimi yanimda elimi tutarken ya da sarılirken hayal ederken , kendisi sanki israrla kaçiyor. Hani hamilelerde ilk 3 ay hormonlardan eşten soguma falan olur ya resmen suan esim o durumu yaşiyor.

Bunu son kez konuşcam kendisiyle artik

Adi ne bu dus jelinin yaaaa bende alacagim süper reklam yaptiniz vallahi benim bile canım çekti

Konuş ama bişey degişmezse yine üzülen taraf siz olacaksınız,belkide kendi haline bırakman en iyisi.tabiki kocanı en iyi sen tanırsın,içinden ne geliyosa onu yap

Ya bu arada bu saatte niye uyanıksın hamile halinle,bebiş olmadan bol bol uyu,sonra ahh niye uyumadım diye elini dizlerine vurursun(bebekten dolayı şuan uyanmış bir anne)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…