1.68 boyunda 66-67 kilo bi hatunum. Değişiyor durmadan. Vücudum orantısız olduğu için çok rahatsızım. Bütün yağlar basenlerde toplandı maalesef 2 hafta önceye kadar 64 kiloydum ama 10 günlük bi evde yatış olayım oldu 10 günde 2 kilo aldım ve zayıflamaya çalışma macerama tekrar başlamaya karar verdim. Ama bu sefer hedef 58. Yarın diyetisyeni arayacağım ve randevu alacağım ama tahmini 2-3 haftadan önce randevu zaten vermiyolar. O zaman kadar da elimden gelidiğince vermeye çalışcam. Daha önceki diyetisyen deneyimlerime dayanarak bu listeyi hazırladım faydası olur. İşe yeni başladım ve 12de yiyip sonra akşam 19:00da yiyordum dolayısıyla da abartıyordum çünkü çok acıkıyordum. Ama alınan kilolar gitmeyince olmaz böyle diyip müdahele ediyorum. Yaz geliyor kızlar zayflamamız lazım. Bu arada güncel günlüklere baktım da bütün konular almış başını yürümüş maşaallah ondan bende kendi günlüğümü açıyım dedim. Hadi hayırlısı yarın start veriyorum.. İşte listem....
Sabah 07:00
1 yumurta
5-6 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Kuşluk 9:30
2 ceviz, 2 kayısı
Öğle 12:00
1 kepçe çorba
Ana yemek (iş yerinde çıkıyor onu ayarlarım artık)
Bol salata
2 dilim tam buğday ekmeği
İkindi 16:00
1 paket form bisküvi
Akşam 19:30
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata (varsa)
Yine geldim ya geçen 1 ayda hiç bişey yapamadım üzeirne eklemişim ama vermemişim. Yaz geliyor ya bi dur demem gerek. Ve o dur kelimesini diyorum artık... Hergün ne yediğimi yazcam bundan böyle dikkat etcem işyerinde. Yaaa işyerinde 13:00 gibi yiyorum akşam eve gelişim 21:00 gbi oluyor ve abartıyodum ondan dolayı ara öğünlere dikkat etcem. Hadi hayırlısı dyelim