Bu sefer kendime söz verdim artık kıyafetlerimden göbeğim fışkırmayacak!!

Smyrna89

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
6
0
6
35
İzmir
Herkese merhaba :) ben 21 yaşındayım 1.70 boyundayım ve bugün tartıldım 63.3 kiloyum. son iki senedir fazla kilolarımla uğraşıyorum :(
üniversite hayatı dışarda gezip abur cubur yemeler bunların hepsi tetikleyiciler oldu. geçen sene yazın tartıldığımda 66 kilo olduğumu görünce artık kilolarımdan kurtulmam gerek ben zayıflıycam dedim. erkek arkadaşımla günlük yürüyüşler yapmaya başladık egzersizlerimizi yaptık ve ben ilk hafta 2.5 kilo kadar verdim e tabi haliyle baya sevindim. sonra biz sanki marifetmiş gibi zayıfladık diye kendimizi ödüllendirdik ve hoooppp en başa döndük diyet egzersiz hepsi uçup gitti :( çok dedim zayıflıycam diye hergün dilimdeydi ve artık çevremdekileri sıkmaya başladığımı farkettim. her diyete başladığımda kadınlar kulübüne girdim ve sizin günlüklerinizi yazılarınızı okudum sizlerden cesaret aldım verdim gazı kendime ama yok cık en fazla bir hafta sürdü :17: gördüğünüz gibi gayet başarısızım :( şimdi diyceksinizki ee artık bi sonuca var :D şimdi herşey bambaşka çünkü ablam evleniyo hemde yaklaşık 2 ay sonra :D ve benim kesinlikle bu kilolardan kurtulmam lazım :D hedefim 55 kilo. ben hergün buraya ne yediğimi ve egzersizlerimi yazıcam :) artık çevremdeki düzgün fizikli kızları görüp onlara gıcık olup kendime olan özgüvenimin gitmesini istemiyorum. hem malum bugün pazartesi diyete başlamak için en ideal gün :))) eğer sizde bu zorlayıcı ama sonucu için katlanılması değer yolda bana arkadaş olmak isterseniz birbirimize verdiğimiz destekle kilolardan kurtulabiliriiiiizz :))))

son olarak asla ama asla o internetteki şok diyet denilen şeylerden yapmam ve çok karşıyım sağlıklı beslenerek kilomu vermek istiyorum diyorsanız buyurun gelin hanımlar :)))

Back