Bu sefer kesssin diyete başlıyorum😂

Elizabeth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
488
870
33
Merhaba hanımlar... 95 kilo ile başladığım serüvenime 64 leri görmüş biri olarak yine yapabileceğime inanıyorum. Evet evet yanlış okumadınız ramazan bayramında 64 ü gördüm ama bu bir buçuk aydır bayağı saldım :KK43: çok kilo aldığımı hissediyorum ama tartiya çıkmaya korkuyorum. Son on beş gündür her akşam yarın sabah diyete başlıyorum diyip kahvaltıda bozuyorum. Bu konuyu da bu sefer bozmamak için açtım . Buraya gün boyu yediklerimi yazacağım ve yarın sabah bi cesaretle tartiya çıkacam:KK70: ayy ne pis boğaz olmuşum yaa bu konuyu bile çay ile badem şekeri yiyerek yazıyorum :olamaz: :KK70:
Başlama
16.07.2019: 67.7
22.07.2019: 67.2

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar... 95 kilo ile başladığım serüvenime 64 leri görmüş biri olarak yine yapabileceğime inanıyorum. Evet evet yanlış okumadınız ramazan bayramında 64 ü gördüm ama bu bir buçuk aydır bayağı saldım :KK43: çok kilo aldığımı hissediyorum ama tartiya çıkmaya korkuyorum. Son on beş gündür her akşam yarın sabah diyete başlıyorum diyip kahvaltıda bozuyorum. Bu konuyu da bu sefer bozmamak için açtım . Buraya gün boyu yediklerimi yazacağım ve yarın sabah bi cesaretle tartiya çıkacam:KK70: ayy ne pis boğaz olmuşum yaa bu konuyu bile çay ile badem şekeri yiyerek yazıyorum :olamaz: :KK70:
Hadi hayırlı olsun bende aynı durumdayım:kk77::kk77::kk77::kk77: bugün pasta börekleri götürdüm yarın başlıycam diyorum:olamaz:

Sizede günaydın... Bende sabah tartıldım veee acı gerçekle yüzleştim :olamaz:
67.7 olmuşum:mad: inş veririz yaa
Sizede başarılar dilerim birbirimizi gaza getirip devam edelim .

Kahvaltı
Iki dilim kepek ekmeği
Beş tane zeytin
Bir dilim peynir
Iki küçük acı biber
Bollll salata ( salatalık, domates, semiz otu ve bir kaşık nar ekşisiyle tatlandırdim)
Birde olmazsa olmazım bir demlik siyah çayım:KK66:

Karar verdim hergün tartiya çıkmayacağım.
Sadece pazartesi tartılacağım. Nasıl dayanacaksam artık:KK70:

Sizede günaydın... Bende sabah tartıldım veee acı gerçekle yüzleştim :olamaz:
67.7 olmuşum:mad: inş veririz yaa
Sizede başarılar dilerim birbirimizi gaza getirip devam edelim .
hadi inşallah
Kahvaltı
Iki dilim kepek ekmeği
Beş tane zeytin
Bir dilim peynir
Iki küçük acı biber
Bollll salata ( salatalık, domates, semiz otu ve bir kaşık nar ekşisiyle tatlandırdim)
Birde olmazsa olmazım bir demlik siyah çayım:KK66:
benimde neredeyse aynı artı yumurtam var ve sadece 3 bardak çay içtim demlikle içmek herkesin kârı değil :KK48:
Karar verdim hergün tartiya çıkmayacağım.
Sadece pazartesi tartılacağım. Nasıl dayanacaksam artık:KK70:
ben dayanamam her gün tartılırım valla

Ara altı çiğ badem ve bir erik
Öğle yemeği
Beş kaşık nohut yemeği
Beş kaşık bulgur pilavı
Pilav çok oldu ama çok lezzetliydi :olamaz:

Öğle yemeğinden sonra bir dibek kahvesi
Akşam.
Izgara tavuk ve salata
Şimdi kahvemi içip kapanışı yapıyorum :kk77:

Bu sabah kahvaltı
Iki dilim kepek ekmeği
Iki y.k. kavurmalı menemen
Bir dilim peynir
Bir t.k.recel :olamaz:
Veeee sınırsız çay

Başlama
16.07.2019: 67.7
Son cümlene bayıldım. 🤣 açıkçası ben de diyete başlasam iyi olacak. 73 kiloyum şu an 65 olmam lazım. Allah'tan boyum uzun. 😞

Back
X