- 7 Aralık 2016
- 519
- 274
- 33
Badem şekeri yerine beyaz leblebi ye. Hem tok tutuyor hem açlığı götürüyor.Valla çok açım..son yarım yarım saattir badem şekerleriyle kesişiyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Badem şekeri yerine beyaz leblebi ye. Hem tok tutuyor hem açlığı götürüyor.Valla çok açım..son yarım yarım saattir badem şekerleriyle kesişiyorum
![]()
Beyaz leblebim yok. Beyime soyliyim de akşam alsınBadem şekeri yerine beyaz leblebi ye. Hem tok tutuyor hem açlığı götürüyor.
Günaydın afiyet olsun güzel kahvaltıGünaydın hanımlar..
Hanımlar diyorum da kendim yazıp kendim okuyorum sanırım
Neyse yaa buraya yazayım da kacamaklarim olmasın yine...
Kahvaltı:
Iki dilim kepek ekmeği
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Iki dilim peynir
Iki acı biber
Bir küçük kuru soğan
Üç zeytin
Bir tatlı kaşığı kiraz reçeli ( kendi elcağızlarimla yaptım)
Sınırsız çay![]()
Teşekkür ederimGünaydın afiyet olsun güzel kahvaltı![]()
evet biraz kaçmış!Bu gün çok çılgın bir gündü. Misafirliğe gittim ve çok kaçırdım
Iki lahmacun
Iki dilim baklava
Bir bardak limonata
Ve karpuz
Eve geldim kendime ceza verdim aksam yemeği yemedim. Çok acıkırsam salatalık yerim![]()
bu sıcaklarda en fazla lesliyle yürüyüş olabilir bende yapsammı diye düşünüyorum şimdiAslında sporada başlamalı ama nasılllll![]()
Bende lesli düşünüyorum ama sadece düşüncede kalıyorevet biraz kaçmış!
bu sıcaklarda en fazla lesliyle yürüyüş olabilir bende yapsammı diye düşünüyorum şimdi
Bende lesli düşünüyorum ama sadece düşüncede kalıyorSpor yapmayınca da çok zor gidiyor kilolar. Ufff yaa. Ne olurdu sanki yiyip yiyip kilo almasaydık
![]()