ben adama da hak veriyorum açık biriyle evlenmiş açık istiyormuş demek ki şimdi kadının bırden kapanıcam diye tutturması doğru değil baştan bunu konuşacaktı o zaman ben ilerde kapanıcam diyecekti . artı kocasına karşı çıkması ki bizim dinimiz de kocaya itaat daha önemli bence kapanmasın günahı kocasının boynuna.
Kocaya itaat Allahın emirlerinden once gelmezben adama da hak veriyorum açık biriyle evlenmiş açık istiyormuş demek ki şimdi kadının bırden kapanıcam diye tutturması doğru değil baştan bunu konuşacaktı o zaman ben ilerde kapanıcam diyecekti . artı kocasına karşı çıkması ki bizim dinimiz de kocaya itaat daha önemli bence kapanmasın günahı kocasının boynuna.
oda farz oda farz oky ama illa açıcam allahın emrine karşı çıkamam vs diye kocasıyla didişmesi de doğru değil , orta yolu bulmak lazım güzellikle ikna edecek kocasını kendisinie kalmış.Kocaya itaat Allahın emirlerinden once gelmez
ANLAMIYORUM İNSAN EŞİNİN KAPANMASINI NEDEN İSTERKİMerhaba kizlar..
Bu sefer sizden arkadasim icin yorum almak istedim.Biz onunla bir yildir yakiniz .hergun beraberiz hemen hemen.o bes yillik evli su an bi kizi var 11 aylik arkadasim simdi kapanmak istiyor hatta beraber kapanalim falan dedik ama o benden once davranmis esini ikna edebilmek icin.bu pazar kayomvalidesine gittiklerinde arkadasim kapanip gitmis esinin surati bes karis tabi.yok ben istemem yok acilirsin kapanma yakismiyoe falan demeye oysaki cok guzel yakisiyorarkadasimin da cani sklmis kayinvalidesinin evinin kaposinin onunde basindan turbani siyirmis eve gelincede tartismislar yok sen kapanma daha gencsin falan.anlamiyorum insan esinin kapanmasini neden istemez siz arkadasima ne onerirsiniz acaba ??
Eşinin kapanmasını isteyen erkek de, kapanmasına karışan erkek de gözümde sıfır. Yahu din bu, insan kendi inançlarını istediği şekilde özgürce yaşayamayacaksa, bir birey olarak kendi kararlarını alamayacaksa, ne anladım bu evlilikten. Ama burda arkadaşınızın tek hatası pat diye adamın karşısına bu şekilde çıkmış olması bence. Radikal bir karar olmuş, Allah kabul etsin ve bence inandığı yoldan vazgeçmesin, eşi de kendisini sadece o olduğu için seviyorsa açık kapalı fark edeceğini sanmıyorum. Evet, zor olacağı yerler olacak, gece hayatı, yaşam tarzı, tatil anlayışı vs ama seviyorsa bunu çok büyük sorun etmez diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?