iNSAN HAYAT FELSEFESİNİ EN BAŞTAN ilan etmeli, evlendikten sonra kapanmak ve bunu özgür iradeyle açıklamaya çalışmak ne kadar ahlakidir ki. Belki en başından kapalı olsa evlenmeyeceklerdi. Ben birini nasıl sevdim ve evlendiysem o şekilde isteme hakkına sahibim.
Merhaba kizlar..
Bu sefer sizden arkadasim icin yorum almak istedim.Biz onunla bir yildir yakiniz .hergun beraberiz hemen hemen.o bes yillik evli su an bi kizi var 11 aylik arkadasim simdi kapanmak istiyor hatta beraber kapanalim falan dedik ama o benden once davranmis esini ikna edebilmek icin.bu pazar kayomvalidesine gittiklerinde arkadasim kapanip gitmis esinin surati bes karis tabi.yok ben istemem yok acilirsin kapanma yakismiyoe falan demeye oysaki cok guzel yakisiyorarkadasimin da cani sklmis kayinvalidesinin evinin kaposinin onunde basindan turbani siyirmis eve gelincede tartismislar yok sen kapanma daha gencsin falan.anlamiyorum insan esinin kapanmasini neden istemez siz arkadasima ne onerirsiniz acaba ??
Merhaba kizlar..
Bu sefer sizden arkadasim icin yorum almak istedim.Biz onunla bir yildir yakiniz .hergun beraberiz hemen hemen.o bes yillik evli su an bi kizi var 11 aylik arkadasim simdi kapanmak istiyor hatta beraber kapanalim falan dedik ama o benden once davranmis esini ikna edebilmek icin.bu pazar kayomvalidesine gittiklerinde arkadasim kapanip gitmis esinin surati bes karis tabi.yok ben istemem yok acilirsin kapanma yakismiyoe falan demeye oysaki cok guzel yakisiyorarkadasimin da cani sklmis kayinvalidesinin evinin kaposinin onunde basindan turbani siyirmis eve gelincede tartismislar yok sen kapanma daha gencsin falan.anlamiyorum insan esinin kapanmasini neden istemez siz arkadasima ne onerirsiniz acaba ??
Burada evlendikten sonra hem fiziksel hem karakteristik olarak değişen erkeklere hep birlikte kızmıyor muyuz?Bunun ne farkı var ondan?Adam seni saçın açık sevmiş öyle beğenmiş pat diye sormadan danışmadan kapanmak olur mu hiç.Upuzun sap sarı saçlarınız olsa kazıtmak isteseniz, ya da kaşınızı burnunuzu deldirmek dövme yaptırmak isteseniz eşinize sormadan yaptırmanız nasıl normal olmuycaksa bu da normal değil.Sonuçta açıkken beğenmiş adam.Belki de kapanınca beğenmedi.
Merhaba kizlar..
Hayır bir de kv yi neden araya katıyor ki onu anlamadım.
Bence bir erkek karısına kapan yada açıl dememeli. Herkes kendi inancı doğrultusunda yaşar. Mesela ben açığım kocam kapan diyemez, kapanırsam da karışmaz. Eş bile olsa bu konuda kimsenin kimseye karışma hakkı yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?