Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilikten konuşuyordukResmen aşırı hızlı davrandığınız için,adam da bunalmış.Yani biraz sürece yayıp niyetinizi belli etseniz onun da fikri değişirdi.Birden senin icin süslendim diyince,ciddi bir iliskiye hazır olmadıgı icin kendini cekmistir.Üstelik 2-3 kez daha adım atmışsınız,hata etmişsiniz.Daha yazacagı varsa da yazmaz
30 yaşında bisey yokki boyle bi olmazı zorlayacak kadar30 yaşındayım
Yaşın üzerimde inanılmaz baskısı var
Bu yüzden bişeyler olsun diye çabaladıkça göremedim görmemezlikten geldim bitirmem gereken yeri
Sağolun cevaplar için
30 yaşındayım
Yaşın üzerimde inanılmaz baskısı var
Bu yüzden bişeyler olsun diye çabaladıkça göremedim görmemezlikten geldim bitirmem gereken yeri
Sağolun cevaplar için
Kusura bakma anlamadım valla ne demek istediğiniBen anlamadım sorun ne ki konuşuyor sun işte
Bizede nasip olur inşallah30 yaşında bisey yokki boyle bi olmazı zorlayacak kadarhe hic bi durumda bu adama cevap vermemeli zaten o ayrı da. İlgisi olan, konusmak isteyen adam bu sekilde davranmaz. Gercekten ilgisi olan yeri gelir yemegini bile yarim yamalak yer sizinle konusmaya can atar.
O heyecan baska bisey bence gercekten❤ Hicte imkansız degil yasamak.
Benim cok alakasız bi zamanimda hatta benden de cok alakasiz bi sekilde tanışmıştık biz esimle mesela. 40 yıl dusunsem böyle bi tanisma ve sonrasinda duygu yogunlugu yasiycamda aşık olucamda aklima gelmezdi. 6 ay sonra evli buldum kendimi![]()
Sürpriz dediğiniz makyajlı fotoğraf, beklediğiniz ilgi sanki videoda striptiz yapmışsınız.
Yaaa ne kadar üstüne düşmüşsünüz, ben bunaldım okurken
Sürpriz dediğiniz makyajlı fotoğraf, beklediğiniz ilgi sanki videoda striptiz yapmışsınız.
Resim gondermissiniz. O da çok begenmis, kalpler koymuş, ilgilenmiş.
Olmuş bitmiş yani. Bunun suprizlik bir tarafı var mı?? Zaten kadınlar genelde makyajlı foto atarlar. Instagram'da herkes makyajlı. Makyaj yapmayan filtreli... Yani alt tarafı bir makyajlı foto ile kaç saatlik bir ilgi bekliyordunuz? Hadi nude atsanız yine neyse diyeceğim...
İkincisi adam konuşurken ortadan kaybolmuş olabilir.
Adamın ayıbıdır. Yine de yazmis yazmış,sonra da sürprizim boşa gitti demişsin.
Adam ters bir cevap atmış. Hala alttan alıp gönlünü almaya çalışmissin, adam mesaj atmamış sen peşpeşe yazıp kendince ayrılık triplerine girmişsin.
Tüm bu olaylar ne kadar zamanda geçti?
12 saat mi 24 saat mi?
İnsan her an mesajlaşmaya hazır ve nazır olamaz ki.
Belki evde bunaldı, belki tüm gece film izledi -uyku düzeni şaştı, uyuyakaldı. Belki canı bir şeye sıkkın.
Böyle bunalt bunalt bunalt- darla darla darla...
Bir de demişsiniz ki , evlilik benim kaderimde yok
Ula ne evliliği, daha iki aylık biri.
Tanismaniz da ilk görüşte aşk falan değil, kimsenin dışarı çıkamadığı yokluk zamanında 'DM'den yürüme'
Biraz fazla anlam yuklememiş misiniz??
Belki de bu halleriniz karşı tarafı korkutmuş, bu aceleciliginiz ona itici gelmistir.
Ha , çocuğun da kötü yönü var mı? Yani , sanki o da biraz ayı gibi.
Ama birisi size ilgiyi azalttığında azıcık geri planda kalıp ne yapacak diye beklemek bence olayları analiz etmekte daha sağlıklı bir süreç olur. Bırakın o açıklasın neden yazamadığını, ya da bozulduğunuzu belli edince almaya çalışsın gönlünüzü. Ya da bunların hiçbirini yapmadığını görün yol verin..ama az kendi haline bırakın.
Olsun , her şeyde vardır bir hayır. Belki de bu hıyardan soğumak için bir firsat olmuştur size...yazdıklarında haklısın kendimi savunmak için bu açıklamayı yapmıyorum
Daha önce ona hiç bu şekilde süslenip püslenip özel resim atmadığım için farklıydı
bunun üzerine de daha özel konuşuruz diye düşünürken istediğim ilgiyi alamayınca hırsla devam ettim üstelemeye bende pişmanım bu hale düşürmeseydim kendimi
Bundan sonra mesaj beklemek yerine burda takılıcam zaten :) zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyorOlsun , her şeyde vardır bir hayır. Belki de bu hıyardan soğumak için bir firsat olmuştur size...
Bir dahaki ilişkinizde de bu kadar ısrarcı olmayın. Peşpeşe yazmayı çok isterseniz kendinizi oyalamak için başka arkadaşınıza yazın..ya da interneti kapatıp bir duşa falan girin, ya da birkac bölüm dizi falan izleyin.
Ama gözünüzü seveyim saat 7de 'yemekten sonra konusuruz' diyen adama 4 saat sonra 'anlasilan mesafe koymak istiyorsun, peki' falan demeyin.
Bu tarz hareketler en aşık insanda bile topukları poposuna vura vura kaçma isteği uyandirir.
Bir sakin ya, azıcık kendinizi tutun
Bundan sonra mesaj beklemek yerine burda takılıcam zaten :) zamanın nasıl geçtiği anlaşılmıyor
Cok merak ettim, nasıl tanıştınız :) ve yaşınız kaç acaba :) bu isler kısmet gercekten demekki , ne kadar zorlarsan zorla zamani gelmeden olmuyor .30 yaşında bisey yokki boyle bi olmazı zorlayacak kadarhe hic bi durumda bu adama cevap vermemeli zaten o ayrı da. İlgisi olan, konusmak isteyen adam bu sekilde davranmaz. Gercekten ilgisi olan yeri gelir yemegini bile yarim yamalak yer sizinle konusmaya can atar.
O heyecan baska bisey bence gercekten❤ Hicte imkansız degil yasamak.
Benim cok alakasız bi zamanimda hatta benden de cok alakasiz bi sekilde tanışmıştık biz esimle mesela. 40 yıl dusunsem böyle bi tanisma ve sonrasinda duygu yogunlugu yasiycamda aşık olucamda aklima gelmezdi. 6 ay sonra evli buldum kendimi![]()
21 yasımdaydim tanistigimizda. Okulum bitmisti bi sirkette calisiyordum hatta o gun yıllık izindeydim. Bos bos duruyorken gece cok yakin bi arkadasim mesaj atti. X ben bisey yaptim ama eger hosuna gitmezse 1-2 gun konus bosver ama artik verdim numarani arkadasima diye. Arkadası kız bu arada. O o zamanlar hic tanimadigim kiz benim yakinim olan kiza mesaj atiyor ki iste bi arkadasim var onu iyi biriyle tanistirmak istiyorum var mi cevrende diye. Bu arada esiminde boyle bi talebi olmamis. Neyse diger kizda esime diyor boyle yaptim diye. Fotomu falan gostermis esim begenmis. Benim hic haberim yok bu sıralarda biseyden. En son is bana geldi iste. Bende dedim iyi madem at bir fotosunu bakayimCok merak ettim, nasıl tanıştınız :) ve yaşınız kaç acaba :) bu isler kısmet gercekten demekki , ne kadar zorlarsan zorla zamani gelmeden olmuyor .
Böyle mesajları okuyunca inanın kendim yaşıyormuş gibi mutlu oluyorum21 yasımdaydim tanistigimizda. Okulum bitmisti bi sirkette calisiyordum hatta o gun yıllık izindeydim. Bos bos duruyorken gece cok yakin bi arkadasim mesaj atti. X ben bisey yaptim ama eger hosuna gitmezse 1-2 gun konus bosver ama artik verdim numarani arkadasima diye. Arkadası kız bu arada. O o zamanlar hic tanimadigim kiz benim yakinim olan kiza mesaj atiyor ki iste bi arkadasim var onu iyi biriyle tanistirmak istiyorum var mi cevrende diye. Bu arada esiminde boyle bi talebi olmamis. Neyse diger kizda esime diyor boyle yaptim diye. Fotomu falan gostermis esim begenmis. Benim hic haberim yok bu sıralarda biseyden. En son is bana geldi iste. Bende dedim iyi madem at bir fotosunu bakayimbaktım ve begendim
sonrasinda mesaj attı esim. Konusmaya basladik. Aramizda kilometreler vardı tabi. Sonrasinda tatil gununde beni gormeye geldi gorustuk❤ Ama ben esime zaten asik olmustum. O bahsettigim heyecani yasamistim yani. Hemen evlenmeye karar verdik. Esim tayinini istedi geldi. O sureler icinde gelme gitme soz nisan ev tutma. İkimizde bi anda 6 ay sonra kendimizi daha once hic gelmediğimiz bi sehirde evli olarak bulduk
iyiki de bulduk. Onunda benimde aklimizda evlenmek gibi bisey yoktu birbirimizi gorene kadar. Esimle aramizda 6 yas var. O meslegini eline almisti duzeni vardi. Evlilige her acidan uygundu. Oyle olunca zor olmadi hic bisey. Nasip kısmet.
Ve biz o yakin arkadasim dedigim arkadasimla bi sebepten dolayi konuşmuyorduk bir suredir. Esimle bizi tanistirmadan 1 hafta once barışmıştık. Küs olduğumuz zaman arkadasi yazmis olsa haliyle benim fotom gitmezdi :)
Nasipte varsa hersey oluyor..
Tesekkur ederim canim 28 yasindayim simdi. İnsallah kim istiyorsa nasip olsunBöyle mesajları okuyunca inanın kendim yaşıyormuş gibi mutlu oluyorum
Biz istediğimiz halde olmuyor:)
kaderde kısmette olmayınca olmuyor demek