Saç Uzatma Yöntemleri Bu sefer o saç uzayacak arkadaş

tugcuu16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
117
15
98
27
Iyi gunler herkese ben bugun actım hesabımı ama uzun zamandir takipteyim acıkcası sacimi hep uzatmak istedim bi seyler yaptim sıkıldım biraktim duzlestirici sacı kuru tarama gibi seylerle her defasında kırıldı saçlarım ekimin baslarinda sacımı kestirmistim ve o zamandan beri sinameki kürü uyguluyorum 4. haftayi bitirdim ve bir haftadır barcelino yagı,nobility argan ve keratin serumu kullaniyorum dünde elseve sac guzellestirici yağ, elseve mucizevi yağ boyalı saclar icin (sacimda boya yok bunu bulabildim tek ) bide avonun sac tazeleyici spreyini aldim hepsini kullaniyorum samouan olarakta bioblas kepege karsı kullaniyorum saç kremimde elseve kırık uç karsıtı kullanıyorum bakalim ne kadar uzayacak sizlerde bana fikirlerinizi verirseniz cok sevinirim arada örüyorum hic duzlestirici kurutma makinası falan kullanmadım ara ara fotograf atacagım simdiden fikir verenlere cok tesekkur ederim

Ay ne kadar cok sey almissin insallah hepsi Ise yarar dax i da tavsiye ederim

Ay ne kadar cok sey almissin insallah hepsi Ise yarar dax i da tavsiye ederim
Onuda aldım almazmiyim hic 2. kullanisim canim insallah yarar gece sinameki barcelino yagi surdum beklettim sabahta dax sürdüm bakalim nolacak haftada 3 kez yapmayi dusunuyorum bir ay sonra fotograf koyucam dayanabilirsem :))

Onuda aldım almazmiyim hic 2. kullanisim canim insallah yarar gece sinameki barcelino yagi surdum beklettim sabahta dax sürdüm bakalim nolacak haftada 3 kez yapmayi dusunuyorum bir ay sonra fotograf koyucam dayanabilirsem :))
Ay valla ben her gün fotoğraf cekiliyorum fark bekliyorum bir günde:) isim gucum sac oldu valla

turkuaz kazakli foto bugunden

Eklentiler

• IMG_8920.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 188
  • image.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 195
Bu kadar farklı ve çeşit çeşit kullanmak saça faydalı değil. Az olsun öz olsun. 2-3 ürün yeter, hatta 3 bile çok.

He

Hem saglikli hemde guzel uzamis :)
Tesekkur ederim sanada saglikli uzatmalar
Oncelikle organik sampuan kullan
Haftada 1 saclarina hindistan cevizi sutu kuru yap
ve haftada 1 sacina yaglarla bakim yap
not: sinameki hic onermem kurutuyo nekadar badem hindistan cevizi yagida koysan hem pis kokuyo hem kurutuyo

Ya sizin saçlarınız çok uzamış hangi yağları kullandınız acaba?

Ya sizin saçlarınız çok uzamış hangi yağları kullandınız acaba?
tesekkur ederim canim ben oncelikle kimyasal sampuanlari biraktim, ilk baslarda 4 ayda bir uclarindan aldirdim simdi 6 aya cikardim cunku saclarim saglikli
ayda 1 kerede olsa hindistan cevizi sutunu kullanmanizi oneririm
Yag olarak; tatli badem yagi, hindistan cevizi yagi, argan yagi, hint yagi, baska ne vardi ya hatirlayamadim bunlarin hepsini karistirim haftada 2 saat bile olsa yapin faydasini goreceksiniz

sacinizi cok urunlerle bogmayin onlarinda nefes almaya ihtiyaclari var

Teşekkür ederim ❤

Ben dun sac analizi yaptirdim ve kadın bana saç gozenekleriniz tıkanmıs dedi napmaliyim sadece dax ve bemiks bepanthen evigen kullansam olurmu ki ?

Ben dun sac analizi yaptirdim ve kadın bana saç gozenekleriniz tıkanmıs dedi napmaliyim sadece dax ve bemiks bepanthen evigen kullansam olurmu ki ?
Ay Turkiyede ne kadar gelismis saglik tedavisi
Sac analizi nerde yapiliyo?
Sormadinmi doktora napman gerekiyomus gozenekleri acmak icin?
Neden kapanirmis?

ay ilk kez duydum da ondan soru yagmuruna tuttum simdi

Eczane analiziyse pek güvenmeyin derim, genelde ürün satışı yapmak için abarttıkları oluyor, eğer dökülme, cansızlık gibi problem varsa gidip bir doktora görünün o zaman gerçekte tıkanıklık olup olmadığını öğrenirsiniz, eğer bu tarz şikayetleriniz yok ve saç sağlığından memnunsanız bakımlarınıza devam edip, iyi durulamaya özen gösterin

Ay Turkiyede ne kadar gelismis saglik tedavisi
Sac analizi nerde yapiliyo?
Sormadinmi doktora napman gerekiyomus gozenekleri acmak icin?
Neden kapanirmis?

ay ilk kez duydum da ondan soru yagmuruna tuttum simdi
Eczanelerde yapiliyo ama bazilarinda buyuk eczanelerde kadin oyle dedi ve bana 50 kusur tlye kucucuk bi sampuan gosterdi tek bununla acilir dedi doktora sordum oda onlarinki biraz piyasa isi dedi canim

Evet eczane ilaci dokulme vardi ama artik gecti o kadar cok yok ama yarin doktora sacim icin sampuan sorucam ama dax cikmiyo sacimsan okulda rezil oldum resmen bereyle dolastim kac kerede yikadim daxi erittim icine badem yagi bemiks bepanthen evigen kirip surdum cikmadi

Ben arındırıcı restorex kullanıyorum yağlı saçlar için, normalde saç tipim kuru ama anca o tip bir şampuan 1 seferde arıtıyor dax, ilik kürü vb, sonrasında 1 şampuanda hep kullandığım şampuanımla yapıyorum ( bu ara organix-macadamialı) kolayca çıkıyor. İlk önce bol suyla fazlasını akıtıyorum yağın sonra elime bir fındık kadar restorex alıp ıslatıyorum enseme sürüyorum, aynı işlemi öne, tepeye ve yan-kulak artlarına tekrarlıyorum sonra yavaşça parmak uçlarıyla köpürtüyorum, toplamda 4 fındık büyüklüğünde şampuanla arınıyor hırpalanmadan, herhangi bir markanın yağlı saçlar için/arındırıcı şampuanını öneririm bu tarz bakımları uyguladığınız dönemde, diğer türlü çıkarmak için uğraşılan çabayla bakım yarardan çok zarara dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…