Onuda aldım almazmiyim hic 2. kullanisim canim insallah yarar gece sinameki barcelino yagi surdum beklettim sabahta dax sürdüm bakalim nolacak haftada 3 kez yapmayi dusunuyorum bir ay sonra fotograf koyucam dayanabilirsem :))Ay ne kadar cok sey almissin insallah hepsi Ise yarar dax i da tavsiye ederim
Ay valla ben her gün fotoğraf cekiliyorum fark bekliyorum bir günde:) isim gucum sac oldu vallaOnuda aldım almazmiyim hic 2. kullanisim canim insallah yarar gece sinameki barcelino yagi surdum beklettim sabahta dax sürdüm bakalim nolacak haftada 3 kez yapmayi dusunuyorum bir ay sonra fotograf koyucam dayanabilirsem :))
Sende kendimi gördüm vallahi :)))Ay valla ben her gün fotoğraf cekiliyorum fark bekliyorum bir günde:) isim gucum sac oldu valla
Hem saglikli hemde guzel uzamis :)turkuaz kazakli foto bugunden
Evet ama iste bi umut diplerime surmuyorum hepsiniBu kadar farklı ve çeşit çeşit kullanmak saça faydalı değil. Az olsun öz olsun. 2-3 ürün yeter, hatta 3 bile çok.
Tesekkur ederim sanada saglikli uzatmalarHe
Hem saglikli hemde guzel uzamis :)
Tesekkur ederim sanada saglikli uzatmalar
Oncelikle organik sampuan kullan
Haftada 1 saclarina hindistan cevizi sutu kuru yap
ve haftada 1 sacina yaglarla bakim yap
not: sinameki hic onermem kurutuyo nekadar badem hindistan cevizi yagida koysan hem pis kokuyo hem kurutuyo
tesekkur ederim canim ben oncelikle kimyasal sampuanlari biraktim, ilk baslarda 4 ayda bir uclarindan aldirdim simdi 6 aya cikardim cunku saclarim saglikliYa sizin saçlarınız çok uzamış hangi yağları kullandınız acaba?
tesekkur ederim canim ben oncelikle kimyasal sampuanlari biraktim, ilk baslarda 4 ayda bir uclarindan aldirdim simdi 6 aya cikardim cunku saclarim saglikli
ayda 1 kerede olsa hindistan cevizi sutunu kullanmanizi oneririm
Yag olarak; tatli badem yagi, hindistan cevizi yagi, argan yagi, hint yagi,baska ne vardi ya hatirlayamadim bunlarin hepsini karistirim haftada 2 saat bile olsa yapin faydasini goreceksiniz
sacinizi cok urunlerle bogmayin onlarinda nefes almaya ihtiyaclari var
Ben dun sac analizi yaptirdim ve kadın bana saç gozenekleriniz tıkanmıs dedi napmaliyim sadece dax ve bemiks bepanthen evigen kullansam olurmu ki ?tesekkur ederim canim ben oncelikle kimyasal sampuanlari biraktim, ilk baslarda 4 ayda bir uclarindan aldirdim simdi 6 aya cikardim cunku saclarim saglikli
ayda 1 kerede olsa hindistan cevizi sutunu kullanmanizi oneririm
Yag olarak; tatli badem yagi, hindistan cevizi yagi, argan yagi, hint yagi,baska ne vardi ya hatirlayamadim bunlarin hepsini karistirim haftada 2 saat bile olsa yapin faydasini goreceksiniz
sacinizi cok urunlerle bogmayin onlarinda nefes almaya ihtiyaclari var
Ay Turkiyede ne kadar gelismis saglik tedavisiBen dun sac analizi yaptirdim ve kadın bana saç gozenekleriniz tıkanmıs dedi napmaliyim sadece dax ve bemiks bepanthen evigen kullansam olurmu ki ?
Eczane analiziyse pek güvenmeyin derim, genelde ürün satışı yapmak için abarttıkları oluyor, eğer dökülme, cansızlık gibi problem varsa gidip bir doktora görünün o zaman gerçekte tıkanıklık olup olmadığını öğrenirsiniz, eğer bu tarz şikayetleriniz yok ve saç sağlığından memnunsanız bakımlarınıza devam edip, iyi durulamaya özen gösterinBen dun sac analizi yaptirdim ve kadın bana saç gozenekleriniz tıkanmıs dedi napmaliyim sadece dax ve bemiks bepanthen evigen kullansam olurmu ki ?
Eczanelerde yapiliyo ama bazilarinda buyuk eczanelerde kadin oyle dedi ve bana 50 kusur tlye kucucuk bi sampuan gosterdi tek bununla acilir dedi doktora sordum oda onlarinki biraz piyasa isi dedi canimAy Turkiyede ne kadar gelismis saglik tedavisi
Sac analizi nerde yapiliyo?
Sormadinmi doktora napman gerekiyomus gozenekleri acmak icin?
Neden kapanirmis?
ay ilk kez duydum da ondan soru yagmuruna tuttum simdi
Evet eczane ilaci dokulme vardi ama artik gecti o kadar cok yok ama yarin doktora sacim icin sampuan sorucam ama dax cikmiyo sacimsan okulda rezil oldum resmen bereyle dolastim kac kerede yikadim daxi erittim icine badem yagi bemiks bepanthen evigen kirip surdum cikmadiEczane analiziyse pek güvenmeyin derim, genelde ürün satışı yapmak için abarttıkları oluyor, eğer dökülme, cansızlık gibi problem varsa gidip bir doktora görünün o zaman gerçekte tıkanıklık olup olmadığını öğrenirsiniz, eğer bu tarz şikayetleriniz yok ve saç sağlığından memnunsanız bakımlarınıza devam edip, iyi durulamaya özen gösterin
Ben arındırıcı restorex kullanıyorum yağlı saçlar için, normalde saç tipim kuru ama anca o tip bir şampuan 1 seferde arıtıyor dax, ilik kürü vb, sonrasında 1 şampuanda hep kullandığım şampuanımla yapıyorum ( bu ara organix-macadamialı) kolayca çıkıyor. İlk önce bol suyla fazlasını akıtıyorum yağın sonra elime bir fındık kadar restorex alıp ıslatıyorum enseme sürüyorum, aynı işlemi öne, tepeye ve yan-kulak artlarına tekrarlıyorum sonra yavaşça parmak uçlarıyla köpürtüyorum, toplamda 4 fındık büyüklüğünde şampuanla arınıyor hırpalanmadan, herhangi bir markanın yağlı saçlar için/arındırıcı şampuanını öneririm bu tarz bakımları uyguladığınız dönemde, diğer türlü çıkarmak için uğraşılan çabayla bakım yarardan çok zarara dönüyorEvet eczane ilaci dokulme vardi ama artik gecti o kadar cok yok ama yarin doktora sacim icin sampuan sorucam ama dax cikmiyo sacimsan okulda rezil oldum resmen bereyle dolastim kac kerede yikadim daxi erittim icine badem yagi bemiks bepanthen evigen kirip surdum cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?