Bu sefer sorun Babam.

Evin Anahtarı Eş Dışında Birine Verilir Mi ?

• Ankete Katılan
    28
  • Anket Kapalı .

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.794
4.458
103
31
Babamın düşüncesi sizce yanlış mı ? Eşime Geldiğimizde Anahtarı Verirsin Demiş.Oda E.....'ten başkasına vermem diyor.Anneme bile daha anahtar vermedim diyor.Annesi de bunu sorun yapacak bir insan evladı.Babamda anahtar'ı sürekli istemedi.Sadece eşya gelecek.Onu yerleştiricez.Bir günlüğüne istedi.Eve gelmem M.... kibirli diyor.Bakmam diyor.Sizce kim haklı?

Babamın düşüncesi sizce yanlış mı ? Eşime Geldiğimizde Anahtarı Verirsin Demiş.Oda E.....'ten başkasına vermem diyor.Anneme bile daha anahtar vermedim diyor.Annesi de bunu sorun yapacak bir insan evladı.Babamda anahtar'ı sürekli istemedi.Sadece eşya gelecek.Onu yerleştiricez.Bir günlüğüne istedi.Eve gelmem M.... kibirli diyor.Bakmam diyor.Sizce kim haklı?
E kim m kim birsey anlamadim. Sadece esya yerlestirmek icin istiyorsa babaniz hakli size niye vermiyor anahtari?

Sadece eşime veririm demiş.Kendi anneme bile anahtar vermedim demiş.Ki kuzenleri gorumcemin arkadaşı bile ev temizlemişler orada.
Babaniz zaten bir gunlugune istemis siz babanizin yaninda degil misiniz size vermekte sorun gormuyorsa size versin

O ev seninde evin olmayacak mi? Eşya yerleştireceğini tabi anahtar olacak,babanin bunu lafiji etmek zorunda olması nile saçma.
Sen alacaksın anahtarı, işin bitince verirsin nisanlina. Yedeği varsa sende de kalabilir anahtar hatta.
Her şeyiniz garip cidden. Aman sakın ayrılma.
Yedeğini vericem dedi zaten.

İşte biz geldiğimizde anahtarı verirsin dedi galiba.Hemen oda eşimden baskasina vermem deyince babam bozuldu.
Saçmalamış nisanlin. Tamam diyip verecek sana anahtarı. Sanki baban alıp bir şey yapacak, kendinde bırakacak anahtarı. Eşya getirmeye geliyor adam altı üstü. Yiyecek evi sanki. Görgüsüzlük yaptigi.

Saçmalamış nisanlin. Tamam diyip verecek sana anahtarı. Sanki baban alıp bir şey yapacak, kendinde bırakacak anahtarı. Eşya getirmeye geliyor adam altın üstü. Yiyecek evi sanki. Görgüsüzlük yaptigi.
Onunla da bu konuyu konuşmadım daha.Aynisini kendi annesine de yapıyor.Annesi telefonda konuşurken benim oğluma senmi yaptırıyorsun diyor.Ben kayniyorum arada.Boyle şeylerden.

Back
X