Bu sefer sorun Babam.

Evin Anahtarı Eş Dışında Birine Verilir Mi ?

• Ankete Katılan
    28
  • Anket Kapalı .
konuda esim demis ama nisanlisi mi esi mi? Konudaki baba, insan evladi kayinvalide bana birini animsatti ama o en son bosaniyordu sanki. Konulari benzemez insallah.
Resmi olarak eşi ama henüz düğün yok, beraber yaşamıyorlar, acılara yürüyerek yapacak o düğünü. 🙄
Başka bir üyeliği daha vardı oradan hatırlıyor olabilirsin.

Acaba hangi tavsiyesini unutamadınız ? :KK64: :KK53:

esinin babaannesi ve sulalesi ile yasayan bir uye vardi ona verdigi tavsiye evlilik sabir isidir, annem de bilmem kiminle yasamis, sevap haneni bol sevapla doldur sen kazanirsin minvalinde bir tavsiyesi vardi nasil unutabilirim. Kendi konulari ve verdigi tavsiyeler benim icin paha bicilemez. Hepimiz sayesinde evliligi sil bastan ogreniyoruz eksik olmasin.

esinin babaannesi ve sulalesi ile yasayan bir uye vardi ona verdigi tavsiye evlilik sabir isidir, annem de bilmem kiminle yasamis, sevap haneni bol sevapla doldur sen kazanirsin minvalinde bir tavsiyesi vardi nasil unutabilirim. Kendi konulari ve verdigi tavsiyeler benim icin paha bicilemez. Hepimiz sayesinde evliligi sil bastan ogreniyoruz eksik olmasin.
Kendisi de kayınvalidesiyle sevap hanesini bol bol dolduracak zaten, az beklesin.

Hali hazirda icinde yaşanılan bir evin durup dururken anahtarının verilmesine karşıyım. Ama anladığım kadarıyla sizin eviniz yeni kuruluyor ve evde kimse yoksa esyalar nolcak? birinin eve alması lazim değilmi.
Simdi babanıza verilmeyen o anahtar kayınvalidenizde olacak haberiniz olsun

Eşinin babaanesine bakan üyeye benim annem 28 yıl babanneme bakmış sabret diye akıl veriyordu.Kendisi evin kirasını ödeyecek olan kayınvalidesini istemiyor.Ama hayal dünyasında yaşıyor.
Konu sahibi yine koca uğruna babanızı ezdirmişsiniz.Babanız eşyaları koymak için istemiş anahtarı.Kayınvalideniz gibi fosur fosur sigara içmek için değil.Yarın o kayınvalide sizi istemezse bari arkanızda bir babanız olsun.

Back
X