Bu sefer sorun Babam.

Evin Anahtarı Eş Dışında Birine Verilir Mi ?


  • Ankete Katılan
    28
  • Anket Kapalı .
şimdiden böyleyse herşey sorun olur sizde
 
Bizde samimi olduğumuz komşumuzun anahtarı var bizde bir yere gidince bırakıyoruz. Bir şey olduğunda arıyorlar eve bakar mısınız diye sonuçta güven var aramızda. Bırakın babası anneyi komşu diyorum ben güven olduktan sonra ne olacak ki
 
Rasgele açar mı ki babanızda anahtar olsa. Benim annemde var anahtarım. Annemin de bende var. İnsanlık hali. Ya ulaşamazsak. Bir şey olsa evin içinde.
Benim annem rastgele evime girip kapımı açmaz.
Ama ben demedim kayinvalide ile zaten problemliyiz.Polemige girmemeye çalışıyorum.Esim babama diyor.Babam evine girmicem dedi ona üzüldüm.
 
1 babanız var sığdıramıyorsunuz hayatınıza. Kocan da k. Validen de istemiyor çok çokk nankör bir evlatsınız
Açıkça istemiyorum demiyor nişanlım melek değil ama babamı da iyi tanıyorum sevmediği insanda sevmediği olayda çok kusur arar bir anahtar için evine gelmicem diyor.
 
Babanıza değil kaynana laf söylüyor diye üzülüyor onlarla problem çıktığı için üzülüyorsunuz.
Babamla tartışma yok şuan.Gecen eve çeyiz gidecek ya babam anahtarı verirsin alırız diyor. Nisanlimdan başkasına anahtar vermem.Anneme bile anahtar vermedim diyor.Babamda kızdi ben evden birşey mi çalıcam diye bunu bana söylüyor eve gelmem bende nişanlıma kızdım burnunun dikinde oda.Yani sanki sürekli anahtar istiyor ondan.İkisi de deveyi pire yapıyor.Aslinda biraz kavgamizin sebebi en çok nişanlımla babam çünkü her ikisi de bildiğinden sasmiyor.Annesi oğlunun tavrından yüz bulup kötü davrandı.
 
Baban evine gelmem demekte haklı. Kaç yaşında adamı terslemiş nişanlın. O da gurur yapar gelmem evinize der tabi
Bir de geçen ayrılıyorum demiyor muydun?
Sonuç bu adamla evlenirsen mutlu olamıycaksın. Yüksek ihtimal boşanacaksın çocukla. Bari babanı gücendirme gidecek yerin olsun
 
Back
X