- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi elifnurbeyza
şimdiden böyleyse herşey sorun olur sizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ona karşıyım.Gecici veririm devamlı vermem.
Kaynana hala fosur fosur sigara içiyor mu
Rahatsız olurum anahtarla birinin kapımi rastgele açmasından.Neden?
Rahatsız olurum anahtarla birinin kapımi rastgele açmasından.
Ama ben demedim kayinvalide ile zaten problemliyiz.Polemige girmemeye çalışıyorum.Esim babama diyor.Babam evine girmicem dedi ona üzüldüm.Rasgele açar mı ki babanızda anahtar olsa. Benim annemde var anahtarım. Annemin de bende var. İnsanlık hali. Ya ulaşamazsak. Bir şey olsa evin içinde.
Benim annem rastgele evime girip kapımı açmaz.
Bi evlensinler kocası anasını danasını doldurcak eve.1 babanız var sığdıramıyorsunuz hayatınıza. Kocan da k. Validen de istemiyor çok çokk nankör bir evlatsınız
Babanıza değil kaynana laf söylüyor diye üzülüyor onlarla problem çıktığı için üzülüyorsunuz.Ama ben demedim kayinvalide ile zaten problemliyiz.Polemige girmemeye çalışıyorum.Esim babama diyor.Babam evine girmicem dedi ona üzüldüm.
Açıkça istemiyorum demiyor nişanlım melek değil ama babamı da iyi tanıyorum sevmediği insanda sevmediği olayda çok kusur arar bir anahtar için evine gelmicem diyor.1 babanız var sığdıramıyorsunuz hayatınıza. Kocan da k. Validen de istemiyor çok çokk nankör bir evlatsınız
Babamla tartışma yok şuan.Gecen eve çeyiz gidecek ya babam anahtarı verirsin alırız diyor. Nisanlimdan başkasına anahtar vermem.Anneme bile anahtar vermedim diyor.Babamda kızdi ben evden birşey mi çalıcam diye bunu bana söylüyor eve gelmem bende nişanlıma kızdım burnunun dikinde oda.Yani sanki sürekli anahtar istiyor ondan.İkisi de deveyi pire yapıyor.Aslinda biraz kavgamizin sebebi en çok nişanlımla babam çünkü her ikisi de bildiğinden sasmiyor.Annesi oğlunun tavrından yüz bulup kötü davrandı.Babanıza değil kaynana laf söylüyor diye üzülüyor onlarla problem çıktığı için üzülüyorsunuz.
Maksat muhabbet olsun diye galibaE tamam mesele ne o zaman ?
Babanla nisanlin niye anahtar muhabbeti yapıyor?