- Konu Sahibi Minuscule9
-
Cevabını vermek zorundasın yoksa iyice tepene çıkar ve kendini haklı görmeye başlar sen cevap vermediğin için.Ayrıca sana tembel diyen bir insanla hiç görüşme bence.
Densiz ve cahil.
Seviyenizi koruyun bence.
Ne söyleseniz anlamayacaktır çünkü
böyle insaları kaale almayın..
fazla geliş gidişte yapmayın daha cok üzülürsünüz..
Canım bak konularıma benim de aynı...O kadar cahilce işleri varki.Bazen ufak tefek yalanlarını yakalıyorum,daha doğrusu dediği şeyi unutup,başka türlü anlatıyor sonra.Yalan :) Ben zayıfım biraz boyuma göre.Bi de bununla dalga geçer sürekli yüzüme.Zoruma gidio bazen ama umursamıyorum.
Evliliğimin ilk yıllarında çok tartıştım eşimle onun yüzünden.Ama baktımki olan ize oluylafı atıp,çekip gidio.Biz saatlerce onun tartışmasındayız.
Eltimi de sevmez kendileri.Ona çocuklara bakamıyo,rahat diye söylenir ; bana da pimpirikli,bi çocuk senin mi var diye.Bi erkek kardeşiniz daha olsaydı tam ortasını bulurdunuz tüh derim bende
Ben de görümceyim walla.Gerçi gelinimizden dinlemek lazım ama :) Hep arkasındayımdır.Bişi olsa kardeşimi atarım kenara.Düşünsene O bizim canımızı sewmiş de gelmiş.Bundan güzel bişey varmı.Aksine daha mutlu olsunlar diye uğraşırım - uğraşırız hep.
Öle işte.Ama şuna kanaat getirdim ben.Ewinde mutlu olamayan insanlar uğraşıyor böyle dışardakilerle... İnan bana
4 senedir bikmadi cnm bikar mi dersin :)bu tipler ne desen bi şekilde üste çıkan arsız insanlardır.laftan anlamaz kendini dünyanın en marifetli insanı sanır vs..sende ona bi laf söylesen eminim dahada büyütüp üste çıkar.
bence ben senin gelinin gibi tembelmiyim dediğinde "evet senin eline kimse su dökemez" diye alaycı bi cevap vermeliydin.sana kendi bulaşıklarını yıkatmak istediğinde "sen benden daha güzel yaparsın ben senin gibi becerikli" değilim de.gerçekten öyle düşünmediğini düşünüp bi süre sonra seninle uğraşmaktan sıkılacaktır
Cevabını vermek zorundasın yoksa iyice tepene çıkar ve kendini haklı görmeye başlar sen cevap vermediğin için.Ayrıca sana tembel diyen bir insanla hiç görüşme bence.
Densiz ve cahil.
Seviyenizi koruyun bence.
Ne söyleseniz anlamayacaktır çünkü
böyle insaları kaale almayın..
fazla geliş gidişte yapmayın daha cok üzülürsünüz..
Canım bak konularıma benim de aynı...O kadar cahilce işleri varki.Bazen ufak tefek yalanlarını yakalıyorum,daha doğrusu dediği şeyi unutup,başka türlü anlatıyor sonra.Yalan :) Ben zayıfım biraz boyuma göre.Bi de bununla dalga geçer sürekli yüzüme.Zoruma gidio bazen ama umursamıyorum.
Evliliğimin ilk yıllarında çok tartıştım eşimle onun yüzünden.Ama baktımki olan ize oluylafı atıp,çekip gidio.Biz saatlerce onun tartışmasındayız.
Eltimi de sevmez kendileri.Ona çocuklara bakamıyo,rahat diye söylenir ; bana da pimpirikli,bi çocuk senin mi var diye.Bi erkek kardeşiniz daha olsaydı tam ortasını bulurdunuz tüh derim bende
Ben de görümceyim walla.Gerçi gelinimizden dinlemek lazım ama :) Hep arkasındayımdır.Bişi olsa kardeşimi atarım kenara.Düşünsene O bizim canımızı sewmiş de gelmiş.Bundan güzel bişey varmı.Aksine daha mutlu olsunlar diye uğraşırım - uğraşırız hep.
Öle işte.Ama şuna kanaat getirdim ben.Ewinde mutlu olamayan insanlar uğraşıyor böyle dışardakilerle... İnan bana
4 senedir bikmadi cnm bikar mi dersin :)bu tipler ne desen bi şekilde üste çıkan arsız insanlardır.laftan anlamaz kendini dünyanın en marifetli insanı sanır vs..sende ona bi laf söylesen eminim dahada büyütüp üste çıkar.
bence ben senin gelinin gibi tembelmiyim dediğinde "evet senin eline kimse su dökemez" diye alaycı bi cevap vermeliydin.sana kendi bulaşıklarını yıkatmak istediğinde "sen benden daha güzel yaparsın ben senin gibi becerikli" değilim de.gerçekten öyle düşünmediğini düşünüp bi süre sonra seninle uğraşmaktan sıkılacaktır
Daha önce ki konularını pek bilmiyorum ama
görümceler,eltiler,kaynanalar için eşlerinizle tartışmayın bana kalırsa..
görümcen çaktırmadan laf mı dokundurdu sana,sende güler yüzle bir laf dokundur ona..
yoksa nasıl olsa sesi çıkmıyor diye daha çok tepene biner böyle insanlar..
ağız dalaşıyla da tersleme.
gül yüzüne.... ama lafı da istediğin gibi söyle..
biraz da onlar kursun bakalım kafalarında bana böyle böyle dedi ne yapayım diye..
Canım böylelerine açık açık vuracaksın lafını
O nasılsa aynısını yapacaksın bak bi daha yapıyor mu
Yine bişey derse benim evim beni ilgilendirir de kapat kapını
Mesafeni de koy gitmek istemiyorsan da zorla gitme
Oradan taşınma şansınız yok mu? Madem o kadar biliyor, kendisi baksın annesine. Nasıl bir toplum bu toplum ki, imalar, laf sokmalar, fitneler, fesatlar her yanını sarmış. Bu insanların nüfus kağıtlarında Müslüman yazıyor ya bir de, ben anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum. Allah, o pis kalplerine göre versin. Ama size tek diyeceğim, evlisiniz diye köle değilsiniz, böyle hastalıklı insanları çekmek zorunda değilsiniz.
benimde dun aklima geldi canim annesine mi sikayet etsem diye :)Kayınvalidenle konuş, anlat durumu böyle böyle benim gücüme gidiyor, bundan sonra daha seyrek görüşeceğim beni zorlama de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?