- 18 Eylül 2020
- 92
- 21
- 38
- 32
- Konu Sahibi Fascinated
Kızlar ben daha önce çok kez kimyasal gebelik geçirdim. Doktorlardan aldığım yanıt işte kanında enfeksiyon var işte idrar yollarında enfeksiyon var derlerdi. Bu ay antibiyotik fitil falan kullanmadım ve soğan kürü yaptım içtim. Aslında bu ay korundum soğandan dolayı çocuk olursa düşük vs olmasın dye. Ama bu ay bir şeyler oldu bende. Ümitlenmek istemiyorum ama siz söyleyin. Bugün adet günüm 12 gün önce nefes darlığı ve kalp çarpıntısı yaşadım. Nefesim yetmiyordu. Uyku apnesinden korktum. Adete 10 gün kala şiddetli bir bel ve yan ağrısı geçirdim 2 3 saat çok şiddetliydi. Adete 2 3 gün kala ara ara olan sürekli değil mide bulantım var. Kapılmayacağım psikolojiktir dedim. Bugün adet günüm şöyle söyleyim günlük pedi iki defa değştrdm iksnnde ortasında avuç içi kadr pembe renkli kanamam oldu. Peşindem minik minik nokta şeklnde kahvernegi kanamam oldu. Adet olmuyorum. Şu an ağrım yok. Sabah regl sancısı yaşadım ama şu an hiç belirti yok. Bu ay hayal kırıklığına uğramamak için hemen test yapmayı istemiyorum. Sizce buda kimyasala döner mi?